Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot... Ver mais
Eerst enig contact gehad via whatsapp. Daarna even gebeld om vervolgens binnen 10 minuten (echt waar, minder dan 10 minuten !) De gewenste informatie te ontvangen via email. Heel blij mee, dank je... Ver mais
Snel resultaat, beschikbaar. Echter, wel beperkt op enkel postcode gebied. Overkant van de straat (veelal andere postcode) valt soms buiten het overzicht, wat dan weer bijzonder is. De vraag rest... Ver mais
Zeer toegankelijk om gegevens te verkrijgen en in een enkel geval waar het misgaat is SUPPORT ook echte support en krijg je als nog snel en adequaat het gezochte. Klantvriendelijke organisatie, zond... Ver mais
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holanda
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Let op: kadasterdata is niet hetzelfde als het kadaster.
Kadasterdata vraagt behoorlijk wat geld voor gegevens die je deels ook kunt opvragen bij het kadaster. Aan de gegevens van het kadaster wordten extra gegevens toegevoegd. Vraag is dan natuurlijk wel: Heb ik wel behoefte aan deze toegevoegde gegevens?
Ga dus naar de echte site

Resposta da Kadasterdata
Snelle reactie en een hele aardige medewerker die meteen vragen beantwoord. Kortom, super.

Resposta da Kadasterdata
In een handomdraai kun je op de website van het kadaster allerhande (eigendoms)gegevens over percelen en onroerend goed bestellen en worden deze daarnaast snel aan je per e-mail toegestuurd.

Resposta da Kadasterdata
Zeer snelle en adequate service.

Resposta da Kadasterdata
Waardeloze indicatie online krijg je te zien. Heeft niets met het kadaster te maken!

Resposta da Kadasterdata
Woz waarde opgevraagd van een pand: 418.000 bij kadasterdata en 289.000 bij het officiële woz loket van het kadaster. Bijzonder.....

Resposta da Kadasterdata
De software is kennelijk niet in staat om adresgegevens die juist en zorgvuldig zijn ingevoerd te herkennen en te verwerken. Dit leidt tot extra e-mail verkeer en invoer handelingen.
Desgevraagd meende de service medewerkster dat er duplicatie in de aanvraag was. Toen dit niet het geval bleek reageerde zij inschikkelijk en snel zonder verdere discussie en werd de bestelling snel en adequaat afgehandeld.

Resposta da Kadasterdata
Er werd heel snel en adequaat gereageerd op mijn feedback

Resposta da Kadasterdata
Snel handelen. Ik had per ongeluk dubbel besteld en kreeg binnen 15min reactie op mail

Resposta da Kadasterdata
Waardeloos!!! Je krijgt helemaal geen waarde. Er staat alleen "uw woning is.
€ ..... waard. Niks helemaal leeg. Zeker de bedoeling dat je weer iets gaat betalen. Nee dus. Niks gratis, maar wel data gekregen.
Na wat mailcontact na mijn review kan ik vertellen dat Kadasterdata veel gedaan heeft om mij alsnog tevreden te stellen. Ze gaan dus serieus met reviews om, want ze zijn niet blij met een slechte review. Wel zo eerlijk om dat er nu ook bij te zetten. Daardoor heb ik nu 3 sterren gegeven ipv 1. Feit is wel dat de waarde die ik krijg ver zat onder ontvangen taxatierapporten, omdat ze simpelweg niet binnen kunnen kijken. Hou daar rekening mee.

Resposta da Kadasterdata
Ik had bij kadasterdata de verkeerde gegevens opgevraagd, per ongeluk, heb een mailtje gestuurd...en de dag erna werd er gelijk actie ondernomen.. En is alles nu Voormekaar...👍👍

Resposta da Kadasterdata
Ze hebben heel netjes mijn klacht afgehandeld!

Resposta da Kadasterdata
Goed is de snelle afhandeling van het verzoek.
Teleurgesteld ben ik een beetje in het product vgl. met de prijs. Ik hoopte exactere erfgrensgegevens te krijgen voor 99,99 euro. Ik vond de tekening aan de povere kant.

Resposta da Kadasterdata
adequaat en vriendelijk gesprek, actie- en oplossingsgericht, directe opvolging van de klantvraag. Prima!

Resposta da Kadasterdata
Het betrof een aanvraag over een perceel grond . Een heel snelle beantwoording met precies de benodigde informatie ! Heel tevreden dus !

Resposta da Kadasterdata
Erg meedenkend en behulpzaam! Snelle service.

Resposta da Kadasterdata
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.