Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 4 em 5 estrelas

Købte en Bundløs portafiller, filter og en calibrated Tamper. Alt virker som god solid kvalitet. Det sorte håndtag i plastik sad dog løst på både tamper og portafiller. Måske man skulle bruge noget Lo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Min første hånds indtryk var godt. Hurtig levering uden problemer. Var også rigtig glad for min kaffekværn og vægt. Desværre gik min kaffekværn i stykker efter et par måneder og kundeservicen var ring... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service. En fejl på et produkt, henvendte mig og fik super service og der blev sendt et nyt uden nogle spørgsmål. Klart anbefalesværdig hvis du skal købe kaffeudstyr

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Kaffepro.dk er en webshop med speciale i salg af kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner, espresso maskiner, kaffetilbehør og plejeprodukter. Vores passion for kaffe gør, at vi bestræber os på at give vores kunder den bedste kaffeoplevelse gennem kvalitetsprodukter og professionel rådgivning.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 4% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Hold jer langt væk fra kaffepro. Dårlig Kundeservice, lang reparation tid ( måtte rykke flere gange ) kommer med en masse åndssvage undskyldninger og til sidst er det hele kunden skyld. Vil klart anbefale at handle andet sted.

8 de abril de 2026

Scam

Scam!

Foretningen har i 4 uger skulle refundere et beløb for en annulleret ordre. De bliver ved med at skrive at de frigiver pengene men det er atter 1 uge siden at de for 2. Gang skrev at de ville tilbagebetale. Virker som et kæmpe scam firma.

15 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Retursendt og fejlagtigt tlf nr

Fik at vide at min bestilling var sendt retur efter 6 dage midt i påskeferien, hvor jeg ikke havde mulighed for at hente den. Forsøgte at ringe til kaffe pro på det nr der henvises til i jeres mail og får oplyst at abonnenten ikke eksistere. Henvendte mig i Solkiosken hvor en meget hjælpsom ekspedient fandt pakken og efter et par opkald til Postnord tror jeg kunne udlevere den til mig.
Gør venligst opmærksom på hvor hurtigt varen sendes retur når man bestiller den, samt få enten fjernet eller rettet jeres tlf nr.
De få stjerner skyldes ikke kvalitet eller leveringstiden men alene ovenstående.
Mvh

7 de abril de 2026

Dårlig kundeservice!

Fik kaffemaskine m kværn i julegave, nu virker den ikke. 1 henvendelse på mail - hurtig svar, men forslaget virkede ikke, så 2. Henvendelse og rykker var meget trægt, men besked om at sende reklamation. 4. Henvendelse på mail for 4 dage siden forespurgt om at jeg kan afl. Direkte i Roskilde efter aftale, burde være et hurtigt svar, stadig ikke kommet. Telefon til kundeservice - ikke eksistrende- ringer optaget hele dagen i 2 dage!!! - nu også på 3 dagen.. jeg opgiver !! Sender den istedet og håber på det bedste, men med den kundeservice frygter jeg det værste!!

27 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais