Kakservice Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Alltid snabb återkoppling, snabb leverans och bra service. Då något inte stämt för oss har ni löst det smidigt och snabbt! Vi har sålt era produkter fem gånger och till stor del för att det är så enke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vår skola har ofta valt att sälja kakor och godis från Kakservice eftersom det är lättsålda produkter. Dessutom tycker vi att det så bra med möjligheten att kunna göra en tilläggsbeställning. Den för... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi sålde kakor för att få ihop pengar till en klassresa. Jag kan verkligen rekommendera Kakservice! Det var lätt att komma igång, lätt att sälja och en bra förtjänst. När några burkar blev skadade i t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är bra kommunikation om man behöver hjälp med något när det gäller beställning och det var lätt att kunna beställa kakorna och det min klass gillade mest var att man kunde dela länken så att man k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Padaria
  2. também em
  3. Confeitaria
  4. Grossista de confeitaria
  5. Loja de doces
  6. Loja de produtos para padaria

Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

75 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

65 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mycket bra

Roligt att hjälpa till Barn inför studenten det gick jätte fin och smidig med kakservice leveransen kom i tid Bra bemötande när jag ringde till kakservice kunniga personal ☺️

12 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack snälla Hayat för din recension! Härligt att höra att ni är nöjda :)
Ha en fin dag!
Mvh Linnea - Kakservice

Mycket nöjd

Enkelt och smidigt att starta och att sälja. Jättebra och snabb hjälp vid behov
Mycket nöjd!!

Resposta da Kakservice

Tack för din recension! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Välkända produkter och välkänt företag…

Välkända produkter och välkänt företag betyder hög försäljning. Smidiga och flexibla vid kontakt. Vi tar nog en vända till innan det är dags för studenten.

Resposta da Kakservice

Stort tack för din recension! :) Det betyder mycket för oss. Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Seriöst och smidigt

Bra och seriöst företag, smidig hantering och hjälpsamma om man har frågor. Ett bra sätt för skolor och föreningar att få ihop pengar. Bra kakor och godis dessutom.

Resposta da Kakservice

Tack snälla Johan för din recension! :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Otroligt smidigt och enkel försäljning

Otroligt smidigt och enkel försäljning. Enkelt att förstå sig på hemsidan och smidigt att hålla koll på alla sina säljare. Bara bra att säga 👍🏼

6 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Frida! :)

Helheten ba!

Smidig bästälning och uppskattat. Lite strul med fakturan.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Jennifer! :) Tråkigt att höra att det strulade med fakturan. Jag hoppas det löste sig tillslut. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Så smidigt!

Så smidigt!! Allt är väldigt enkelt och proffsigt genomtänkt. Enkelt att sälja så goda kakor. Vackra burkar också

18 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack snälla för din recension! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt sida för alla att förstå

Lätt sida för alla att förstå som va med i vårt gäng. Snabb leverans som gjorde de möjlig för alla som ville ha hem de snabbt och även ett utmärkt sortiment som passa gamla som unga köpare.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Stort tack för din recension Carolin! Så roligt att höra att det fungerade bra för er grupp. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Snabbt

Snabbt, smidigt och lättsålda produkter.
Som kontaktperson är det enkelt att förstå.

17 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Marie! :)

Smidig beställning

Smidig beställning, gick fort att få leveransen. Smidigt med alla listor som var med så alla spelare kunde få koll på sin försäljning.

Det enda minuset var att DHL som levererade ställde våra burkar på cykelvägen utanför vår tomt och att de behövde hjälp att få ut kakorna från bilen.

25 de fevereiro de 2026

Hej Kim!

Stort tack för din recension. Det betyder mycket för oss! :)
Vi tar med oss dina synpunkter kring leveransen och DHL i vårt framtida förbättringsarbete.

Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Rekomenderar

Enkelt att komma igång med försäljning. Enkel portal, lätt att förstå. Lättsålda produkter. Otroligt snabb leverans. Toppen!

15 de março de 2026

Tack Matilda! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rekommenderar varmt att sälja med Kakservice

Har sålt två gånger och upplevelsen är smidig med bra digital plattform. Enkelt att vara kontaktperson, bra avans och snabb leverans när man går vidare med beställningen.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Alexander! :) Vad fint att höra att det fungerat bra för er! Mvh Linnea - Kakservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi i Kärra HF P13 valde att sälja med…

Vi i Kärra HF P13 valde att sälja med kakservice då utbudet är bra och det är otroligt lättsålda och goda grejer! Hela processen var enkel från början till start! Detta kommer vi garanterat göra om. Vi sålde hela 890 burkar och detta genererade en bra peng till killarnas lagkassa! Hur bra som helst.

2 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Hej Antonina! Stort tack för din recension! Det betyder mycket för oss och vi är så glada att höra att ni är nöjda. Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Rekommenderar starkt att sälja…

Rekommenderar starkt att sälja kakservice produkter. Vi har testat sälja olika saker men kommer alltid tillbaka till att kakservice är lättsålt, uppskattade produkter, bra förtjänst, snabb och smidig service.

3 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack snälla för din recension Nicole! Fint att allt fungerade smidigt för er! Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi rekommenderar Kakservice starkt till alla idrottsföreningar och skolklasser.

Kärra HF P13 rekommenderar Kakservice starkt till alla idrottslag!

Vi hade vår första försäljning via dem och tjänade hela 31 150 kr till lagkassan. Webbshoppen är otroligt smidig och enkel att dela via sociala medier och sms, vilket gör att man kan börja sälja direkt – när som helst.

Förtjänsten är hög, priserna är bra och kakorna är supergoda. Dessutom är Kakservice ett välkänt varumärke som många redan känner till.

Snabb leverans av både säljkataloger och kakor samt mycket trevlig och hjälpsam kundtjänst.

Vi kommer definitivt att fortsätta sälja via Kakservice för att fylla på lagets utlandskassa!

2 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Hej Tülin! Tack för din fina recension och fina ord! Wow så bra jobbat! Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Great Timely Service

Communication was quite clear and the service was timely!

5 de fevereiro de 2026

Hi Manas! Thank you so much! :) Have a nice day! /Linnea - Kakservice