Al jaren brengen wij onze kat naar dit hotel en het is fantastisch ! Gijs en Marinka en al het personeel zorgt met hart en ziel voor de katten die er verblijven. De beste plek voor je kat tijdens je v... Ver mais
een kattenhotel "waar zorg voor uw dier nog echt verzorgen is " waar verblijf voor vrijwel iedere poes mogelijk is van se wieg tot het einde. waar een gediplomeerd kattengedrags therapeute u bijstaat en begeleid, waar een trimster met de opleiding stressarm trimmen de vachten verzorgd, dierverzorgers van dierenarts, assistentes, verzorgsters voor u klaarstaan, alle ruimtes met buitenverblijf, kortom alles wat u nodig heeft met strenge controle en regels, waar geld boeken is boeken , wij staan voor u klaar.
Ruige Weide 25, 3421 TH, Oudewater, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Al jaren brengen wij onze kat naar dit hotel en het is fantastisch ! Gijs en Marinka en al het personeel zorgt met hart en ziel voor de katten die er verblijven. De beste plek voor je kat tijdens je vakantie!!

Resposta da Kattenhotel Dotje
Onze 2 katten worden tijdens hun verblijf altijd uitstekend verzorgd door de medewerkers van Kattenhotel Dotje. Ze zijn professioneel, vriendelijk en zeer betrokken. Onze kat Lily heeft diabetes en die wordt daar met de juiste kennis en kunde verzorgd. Een gerust gevoel, heel fijn!!

Resposta da Kattenhotel Dotje
Voor de 3e keer brengen we onze poes naar Kattenhotel Dotje.
Aan de buitenkant ziet het er rommelig uit, maar dat zegt niets over binnen. Rustige kamer met veel plekjes voor de poezen. Ze zorgen goed voor de poes en houden ook goed in de gaten of ze voldoende eten en zich goed voelen.
Wij zijn blij met de goede zorg!

Resposta da Kattenhotel Dotje
Ons poesje Minetje is 2 weken met liefde verzorgd door de verzorgers van Dotje. De poezen worden regelmatig gewogen om te kijken of het goed met ze gaat. Je kan altijd contact opnemen om te horen hoe het gaat en dan sturen ze een foto of filmpje .
Dank voor alle verzorgers
Ferdi Janssen Rotterdam

Resposta da Kattenhotel Dotje
Onze kat Gibbs hebben we voor het eerst naar kattenhotel Dotje gebracht. We hebben hem zojuist een rustige ontspannen kat opgehaald en hij was zelfs wat aangekomen. Teken dat hij het goed heeft gehad in het hotel. Wij zijn zeer tevreden.
Thank you for did take so good care of mau❤️🤗🐈⬛ best cathotell
Very kind and frendly people❤️

Resposta da Kattenhotel Dotje
Onze katten Bird & Shelby hebben 3 weken bij Dotje gelogeerd. Was voor ons wel spannend aangezien wij hun verleden niet kennen omdat wij hen uit een asiel hebben geadopteerd anderhalf jaar terug. Destijds waren zij 3 jaar en erg angstig voor nieuwe mensen, geluiden en nieuwe situaties dus ook dit vonden wij extra spannend. Maar wat hebben zij het goed gehad bij Dotje. Elke paar dagen werden onze katten gewogen om te kijken of zij goed aten en op gewicht bleven. Shelby had extra voeding nodig en daarmee ging het prima. Ook de omgang met andere katten ging super goed. Bird kan nogal snauwerig zijn tegen de buurtkatten en Shelby is de bangerik die zich op zijn kop laat zitten normaal gesproken. Tijdens onze vakantie diverse filmpjes en foto's gehad en wat zagen onze lieverds er super ontspannen uit. Eenmaal bij thuiskomst en na paar dagen weer terug in de normale situatie bleek dat Shelby toch wat lef heeft gekweekt tijdens zijn verblijf bij Dotje. We hebben wat gedragsverandering opgemerkt dat hij nu op een buurtkat afstapt en erg nieuwsgierig naar is geworden waar hij voorheen absoluut niet in de buurt wilde / durfde te komen. Nu probeert hij zo dichtbij mogelijk te komen. Erg leuk om die verandering te zien. Iedereen van kattenhotel Dotje bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer :)
Een goed kattenhotel met gedreven mensen. Veel liefde voor de katten maar in ons geval ook voor de mens. Wat een schrik als je huisdier plotseling komt te overlijden. Niet alleen voor ons maar ook voor de oppassers/verzorgers. Niemand die hier iets aan kon doen of dit had verwacht. Wat zijn ze lief geweest voor onze andere poezen maar ook voor ons met tijd voor koffie, praten en zorgen dat er geen schuldgevoel blijft zitten. Het voelde ondanks het verdriet ook als oprecht medeleven. Onze grote dank hiervoor.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Ik ben heel blij dat mijn poes in kattenhotel Dotje is gebleven tijdens de vakantie van 3,5 week. Tijdens de kennismaking merkte ik al dat de eigenaren zoveel liefde voor dieren hebben en mij ook goed konden adviseren. Ik wist het al helemaal zeker, toen ze me aanraadden om de poes niet op een privékamer te laten verblijven (dat wilde ik omdat ze vaak ruzie maakt met andere katten) omdat dit eenzaam is. Ze legden uit dat een kat deze territorium drang vaak loslaat op een plek die "van niemand" is. Ze adviseerden de dieetkamer, ook al hadden ze meer geld kunnen verdienen als ze in een privékamer had gezeten. Tijdens de vakantie was het ook makkelijk om contact te houden via WhatsApp. Kortom, een echte aanrader om je poes of kat hier te laten verblijven, zodat ze vertroeteld wordt terwijl jij lekker op vakantie bent!
Valentina

Resposta da Kattenhotel Dotje
Wij brengen onze katten al een paar jaar naar Kattenhotel Dotje en zijn altijd zeer tevreden. Onze katten zijn niet de makkelijkste, maar ze worden hier altijd met veel geduld, zorg en deskundigheid opgevangen. Het hotel is mooi. De medewerkers hebben duidelijk veel ervaring en liefde voor dieren. We laten onze katten altijd met een gerust hart achter.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Wij brengen al ruim 17 jr. onze poes naar kattenhotel Dotje. Meerdere keren per jaar is geen uitzondering. Wij hebben gedurende deze tijd alleen maar positieve ervaring gehad. Nu onze poes zó oud is heeft de eigenaar ons zelfs geadviseerd om een privékamer te nemen, zodat onze poes volledig zichzelf kan zijn en de verzorging op maat gedaan kan worden. Wel wat duurder, maar een volkomen juist advies. Petje af!

Resposta da Kattenhotel Dotje
Vandaag onze kater Boeffie opgehaald na een verblijf bij Dotje. Dit was de 2e keer dat hij hier was maar alles is goed gegaan. Wij gingen met een goed gevoel op vakantie, wetende dat Boeffie in goede handen was. Een top hotel voor Boeffie.
Groetjes van George en Elvira

Resposta da Kattenhotel Dotje
Wat een fijne eerste ervaring voor onze katten Siep en Sammie bij Kattenhotel Dotje! Hoewel het hun allereerste verblijf was,, voelden ze zich meteen op hun gemak dankzij de kalme en geruststellende aanpak van Gijs en Marinka. Het is duidelijk dat zij ervaren kattenmensen zijn die precies weten hoe ze moeten omgaan met katten die voor het eerst uit logeren gaan. We waren aanvankelijk een beetje nerveus, maar al snel waren onze zorgen volledig weggenomen. Siep en Sammie hebben uitstekende zorg gehad en kwamen ontspannen en tevreden thuis. We zijn zo blij dat we een betrouwbare en liefdevolle opvang voor ze hebben gevonden. Zonder twijfel de vaste logeeradres voor de toekomst! Een absolute aanrader.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Wat is het toch fijn dat Marinka en Gijs (en het team) zo'n goed hart voor de katten hebben. Het was voor ons best spannend om ons drietal achter te laten maar wat hebben ze het goed gehad.
En de medicatie voor onze 17-jarige Merdi vormde geen enkel probleem. Vakkundig en met heel veel liefde voor de poezels.
Voor onze binnenkatten was het 'balkon' een echt leuke verrassing. Onze Dex vind het heerlijk om naar buiten te kijken maar om dan ook de luchtjes op te snuiven is echt top!
Ze zijn nu weer hun eigen gang aan het gaan bij ons thuis.
Ik denk dat er zeker nog meer verblijven zullen volgen.
Bedankt voor jullie goede zorgen❣️

Resposta da Kattenhotel Dotje
Zojuist onze kat Garfield weer opgehaald bij Dotje. Al jaren verzorgen Marinka en Gijs liefdevol onze kat tijdens vakanties. Ze weten precies wat hij nodig heeft, kennen zijn gekke gewoontes. Ze denken mee als we vragen hebben. Een fijn verblijf met speciale kamers voor dieet katten, mooie nieuwe privé-kamers. Voor elke kat wel een geschikte kamer. Kat goed verzorgd zodat wij met een gerust hart op vakantie kunnen. Helemaal top en dit verblijf is een echte aanrader.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Onze twee Maine Coons hebben onlangs weer vier weken gelogeerd bij Dotje. Ze doen dat al 9 jaren naar volle tevredenheid! En, gelukkig, na een (flinke) dip vorig jaar, was het nu weer als vanouds; liefdevol, met kennis van zaken, opgeruimd en vertrouwd. Marinka en Gijs, goed dat jullie het heft weer in handen hebben en team hartelijk dank voor de aandacht, goede zorg en tot de volgende keer! Kees en Anja

Resposta da Kattenhotel Dotje
Voor het eerst hebben wij onze Soof naar Dotje gebracht. Ik vond het best spannend omdat Soof nog nooit uit logeren geweest is want ze is pas 1 jaar.
Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen, en werd mijn verhaal/zorgen aangehoord en kregen we goede adviezen. Hieruit bleek dat de mensen bevlogen zijn, van dieren houden en kennis van zaken hebben. We hebben Soof naar haar kamer gebracht en kregen alle tijd om bij haar te blijven totdat ze zich op haar gemak voelde. Toen ik belde om te vragen hoe het met Soof ging, kreeg ik een foto geappt dat Soof ontspannen in een mandje lag. Toen we haar gingen ophalen, wilde ze bijna niet mee ;-). Kortom, heel tevreden en zeker tot een volgende keer.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Al jaren brengen wij onze poezen naar Dotje. Ze krijgen er echt persoonlijke aandacht en er wordt goed gekeken naar waar de poezen behoefte aan hebben. Zo fijn! We kunnen ze met een gerust hart achterlaten als wij op vakantie zijn.
Ook alle lof voor de trimsalon. Iedere keer zien onze poezen er weer prachtig uit na een trimbeurt. Ook hier wordt veel zorg aan besteed.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Afgelopen zomer heb ik hier mijn twee katten gebracht. Zodra ik hier binnenkwam was de sfeer goed.
Mijn katten zijn perfect verzorgd en hebben het heel goed gedaan door de toppers die hier werken.
Op het moment dat ik thuiskwam waren ze ook direct ontspannen en begonnen ze weer te spelen met elkaar

Resposta da Kattenhotel Dotje
Kattenhotel Dotje is mijn beste ervaring om mijn katten onder te brengen tijdens mijn vakantie. Kom hier al jaren. Lieve mensen, verzorging perfect, echt een 5sterren hotel voor mijn beestjes. Ik kan het iedereen aanraden.

Resposta da Kattenhotel Dotje
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.