Rengøringsfirma København Opiniões 83

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi bestilte rengøring til vores lejlighed og fik besøg af to unge kvinder. De var meget imødekommende og virkelig dygtige. De havde overblik og var meget kompetent og grundige i alt hvad de foreto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været vældigt tilfredse med firmaet. En svær rengøringsopgave forestod, idet en lejer i vores. boligforening intet havde gjort i m e g e t lang tid. Der er udført et rigtigt fint stykke re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De er utroligt grundige og professionelle. De er altid punktlige og efterlader det hele skinnende rent. Kan varmt anbefales

Informações sobre a empresa

1. Serviço de limpeza

Escrito pela empresa

Vi er et veletableret rengøringsfirma, som leverer rengøring i hele Storkøbenhavn og region Hovedstaden. Vi leverer følgende: Kontorrengøring - Trappevask - Rengøring af klinikker - Rengøring af institutioner - Flytterengøring - Hovedrengøring - Tæpperens - Rengøring efter håndværkere - Vinduespolering

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Spotless

6 de fevereiro de 2026

Lejlighedsrengøring i København.

Vi bestilte rengøring til vores lejlighed og fik besøg af to unge kvinder.
De var meget imødekommende og virkelig dygtige.
De havde overblik og var meget kompetent og grundige i alt hvad de foretog sig af rengøring i hele lejligheden.
Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Rengøringsfirma København.
Derfor får de fem stjerner af os

19 de fevereiro de 2026

Rigtig godt firma

Rigtig godt firma. Seriøs kundeservice og et rigtig flot resultat. De fineste vinduer i hele ejendommen, bestiller helt sikkert igen

15 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ringe

Jeg har ingen stjerner at give dette firma. Vi har brugt dem i vores andelsboligforening gennem 5 år. Desværre er servicen faldet år for år og er nu så ringe, at deres rengøring slet ikke kan ses. De udfører simpelthen ikke de opgaver som står i vores kontrakt, de gør “rent” med beskidte klude og beskidt vand. På trods af utallige klager er der ingen bedring, snarere bliver det kun værre. Jeg er meget overrasket over de mange gode anmeldelser der ses her, det er desværre slet ikke genkendeligt og vi har dags dato opsagt samarbejdet.

26 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og grundig rengøring

Vores firma har brugt Rengøringsfirma København siden vores spæde start i KBH. De har aldrig misset en dag, og den ene gang vi havde et problem med rengøringen sendte de en medarbejder ud for at se problemet fysisk. Weekenden efter var problemet løst, og vi har ikke haft nogen problemer siden.

Professionelle, grundige. De har endda, efter vi åbnede i Aarhus, hjulpet os med kontakt til kollegaer i branchen så vi lynhurtigt kunne sætte en ny aftale op. Det gjorde de helt uden bekostning.

Kan varmt anbefales.

22 de julho de 2025

Hovedrengøring

Vi havde bestilt hovedrengøring af et rækkehus, som ikke var blevet gjort rent i et par år 😅. Rengøringen blev udført professionelt og grundigt. Medarbejderne var søde og imødekommende. Vores største anbefalinger 😀

22 de novembro de 2024

Fremragende samarbejde gennem flere år med Rengøringsfirma København

Vi hos Dansk Rengøring er meget glade for vores flere år lange samarbejde med Rengøringsfirma København. Vi modtager altid positive tilbagemeldinger fra vores kunder, som får deres erhvervsrengøring leveret af dem. Vi kan varmt anbefale Rengøringsfirma København som partner, når det gælder erhvervsrengøring i Storkøbenhavn.

2 de outubro de 2023

Bedste anbefaling herfra

Vi har brugt Rengøringsfirma København siden januar 2020, og har været meget tilfredse.
Vi har i den tid kun haft to forskellige rengøringsassistenter, og begge har gjort fint rent hver gang; endog fået vores gamle messingarmaturer gjort skinnende igen.
Vi kan kun give firmaet vores bedste anbefaling.

6 de julho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Pålideligt firma

Vi benytter Rengøringsfirma København på min arbejdsplads, og det er mig, der har kontakten til dem. Det foregår altid i en god tone, og vi er tilfredse med deres ydelser. De er fleksible og imødekommende. Der bliver lyttet og fulgt op, og de er selv opsøgende. De påtager sig også ekstra-opgaver efter aftale. Kan anbefales.

10 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vores firma havde hyret Rengøringsfirma København til en hovedrengøring i vores firma. Det gik over al forventning, og både servicen og kommunikationen undervejs var i top. Vi er og var meget tilfredse.

23 de junho de 2024

Kanon service

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Rengøringsfirma København til rengøring af vores arbejdsplads, og jeg kan varmt anbefale deres tjenester til alle, der søger en pålidelig og professionel rengøringsservice.

Fra første kontakt med firmaet var det tydeligt, at de prioriterer kundeservice og kvalitet. De var meget hurtige til at svare på vores forespørgsler og gav en klar og detaljeret forklaring på deres tjenester og priser. Aftalen blev hurtigt på plads, og de var meget fleksible med hensyn til tidsplan og særlige ønsker.

På selve dagen for rengøringen ankom rengøringsteamet til tiden, fuldt udstyret og med et smil. De gik straks i gang med arbejdet og viste stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Det var tydeligt, at de tager deres arbejde seriøst og stolt udfører det til perfektion.

Resultatet var intet mindre end imponerende. Vores kontor var skinnende rent, og de havde endda taget sig tid til at gøre rent i hjørner og svært tilgængelige områder, som ofte bliver overset. Rengøringsmidlerne, de brugte, efterlod en frisk og behagelig duft, uden at være overvældende.

Hvad der virkelig skiller Rengøringsfirma København ud fra andre rengøringsfirmaer, vi har prøvet, er deres dedikation til kundetilfredshed. De fulgte op efter rengøringen for at sikre, at vi var tilfredse med resultaterne, og de var åbne for feedback for at forbedre deres tjenester yderligere.

Sammenfattende har Rengøringsfirma København leveret en fremragende rengøringstjeneste med en høj grad af professionalisme og kundeservice. Vi vil uden tvivl bruge deres tjenester igen og anbefaler dem til alle, der søger en pålidelig og effektiv rengøringsløsning til arbejdspladsen.

Tak til Rengøringsfirma København for jeres fantastiske arbejde!

Med venlig hilsen,
Christian Lund Jessen

30 de maio de 2024

5 stjerner til Rengøringsfirma KBH

Vi har på min arbejdsplads brugt Rengøringsfirma København ApS i mange år og har altid været meget tilfredse med resultatet.
Prisen er meget rimelig, imødekommende og behagelig kundeservice og de leverer et tilfredsstillende stykke arbejde hver gang.
Vi er rigtig glade for samarbejdet og vil klart anbefale kbhrengøring.dk til andre 😊

1 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Stadig tilfredse efter flere år

Vi har været kunde siden 2021 og har været tilfredse lige siden. Der er altid fleksibilitet og deres kundeservice rækker aktivt ud for at få feedback til deres arbejde.

Super god kommunikation og en klar anbefaling herfra!

23 de novembro de 2023

Fantastisk rengøring

Fantastisk rengøring. Det var altid rart at møde ind på arbejde efter rengøringsmanden havde været der. Vi skrev en seddel med fokuspunkter, og så var det altid ordnet til UG. Vil klart anbefale dem.

16 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais