Banner for RengøringsAgenterne ApS

RengøringsAgenterne ApS Opiniões 32

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Grundet sygdom har vi bedt om rengøring af vores rækkehus. Det blev sat i værk omgående. Efter de første 3 gange har vi kun rosende ord for resultaterne. En sød og effektiv dame der gennemfører opgav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er bare super superglade for vores rengøring...alt er i orden og rengøringen er meget grundig. De varmeste anbefalinger herfra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Super ærgerlig oplevelse. Lejligheden jeg overtog via Ren Agenterne var ikke rengjort - og på enkelte punkter decideret ulækker. Herren der var til stede ved overdragelsen nægtede at lytte og kom med... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de limpezas comercial
  2. Empregados de limpeza
  3. Serviço de limpeza

Escrito pela empresa

RengøringsAgenterne ApS er et dansk, bæredygtigt rengørings- og ejendomsservicefirma med base i Kastrup ved København. Med over 25 års erfaring leverer vi fleksible og effektive løsninger — uanset om det gælder privatrengøring, trappevask eller omfattende ejendomsservice. Vi er særligt stolte af at være certificerede inden for Svanemærket rengøring – en sjælden miljøcertificering i branchen. Det betyder, at alle vores rengørings- og vinduespoleringsydelser lever op til strenge krav om både miljømæssig bæredygtighed og et sikkert arbejdsmiljø. Vi anvender kun svanemærkede og nøje doserede rengøringsmidler og reducerer drivhusgasser ved at bruge elbiler og ladcykler. Vores team tæller næsten 200 engagerede medarbejdere, og vi betjener både private boliger, boligforeninger og erhverv med høj kvalitet og pålidelighed. Kort sagt er RengøringsAgenterne din miljøbevidste, erfarne og professionelle partner — uanset om du har brug for skinnende rene trappeopgange, grundig rengøring af hjemmet eller driftsstøtte til ejendommen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med…

Jeg er meget tilfreds med rengøringsagenterne. De gør et rigtig godt stykke arbejde og er grundige i deres rengøring. Samtidig er kundeservicen meget venlig og hjælpsom, hver gang man henvender sig. Det giver en god oplevelse som kunde, og jeg kan klart anbefale dem

13 de março de 2026

Hej Mie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det varmer virkelig hele teamet at læse.

Vi lægger en stor ære i at være grundige med vores rengøring, men det betyder mindst lige så meget for os, at dialogen med vores kunder er behagelig og hjælpsom. At du fremhæver begge dele, bekræfter os i, at vi er på rette vej.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde!

De bedste hilsner,

Teamet hos RengøringsAgenterne ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er bare super superglade for vores…

5 de março de 2026

Hej Claus

Tusind tak for de dejlige ord! Vi bliver virkelig glade af at læse, at I er så tilfredse med vores rengøring.

Det betyder meget for teamet at vide, at deres grundighed bliver lagt mærke til og værdsat.

Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og altid et rent hjem

Jeg er yderst tilfreds med min private rengøring fra RengøringsAgenterne. Rengøringen er altid i top, og der bliver virkelig gået i dybden. Samtidig er kommunikationen med rengøringspersonalet helt upåklagelig – de er både venlige og lyttende. Det giver en stor tryghed som kunde. Kan varmt anbefales!

19 de dezembro de 2025

Resposta da RengøringsAgenterne ApS

Hvor er det bare dejligt at læse din anmeldelse! Tusind tak for de pæne ord.

Det glæder os utroligt meget, at du bider mærke i både dybden i vores rengøring og ikke mindst trygheden i kommunikationen. Vi gør meget ud af at udvælge medarbejdere, der ikke bare er dygtige til deres håndværk, men som også møder vores kunder med et smil og en lyttende tilgang. Det er nemlig præcis den kombination, der gør, at man med ro i maven kan overlade sit hjem til andre.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at fortsætte med at holde dit hjem skinnende rent!

Mangelfuld rengøring

Mangelfuld rengøring
Opstartsrengøring som skulle være ekstra grundig 2 personer 2 1/2-3 timer,
Et godt fundament for den fremtidige rengøring 👎👎

18 de dezembro de 2025

Resposta da RengøringsAgenterne ApS

Mange tak for din feedback, selvom vi naturligvis er ærgerlige over, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Vi vil meget gerne have lov til at uddybe, hvad vores opstartsrengøring indebærer, da der her kan være opstået en misforståelse omkring ydelsens omfang. En opstartsrengøring er nemlig en udvidet version af vores normale periodiske rengøring. Formålet er at skabe et solidt fundament for det fremtidige samarbejde, hvor vi blandt andet kommer helt i bund med afkalkning – noget som en standardrengøring typisk ikke dækker i samme dybde.

Det er dog vigtigt at understrege, at en opstartsrengøring ikke er det samme som en hovedrengøring. Ved en hovedrengøring går vi endnu dybere ind i alle kroge, vasker skabe indvendigt, renser ovn m.m., hvilket kræver væsentligt flere timer.

Når det er sagt, så er vores mål altid, at du som kunde skal føle dig tryg og tilfreds med det fundament, vi lægger. Vi vil derfor meget gerne i dialog med dig, så vi kan få fulgt op på de specifikke mangler, du har oplevet, og sikre en forventningsafstemning, der gør dig glad for at bruge os fremover.

Du må meget gerne kontakte os direkte på 70 10 75 76 eller sende en mail til privat@ren-agenterne.dk, så vi kan finde en god løsning sammen.

Stabile og dygtige rengøringsfolk

Stabile og dygtige rengøringsfolk, som overholder deres aftaler

16 de dezembro de 2025

Resposta da RengøringsAgenterne ApS

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplever vores folk som både stabile og dygtige.

Hos RengøringsAgenterne ved vi, at netop pålidelighed er fundamentet for et trygt samarbejde, når vi træder ind i private hjem. At overholde aftaler og levere en ensartet høj kvalitet hver gang er noget, vi prioriterer meget højt gennem vores faste teams og grundige systemer.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tilfreds med rengøring af vores rækkehus

En sød og effektiv dame der gennemfører opgaven og en god tilforladelig kommunikation med kontoret.

13 de dezembro de 2025

Hej Martin,

Tusinde tak for feedback. Dejligt at høre at i er tilfredse med rengøringen. Vi gør meget for at i som kunder skal have en god oplevelse med vores privatrengøring.

Hav en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget tilfredse med…

Vi er meget tilfredse med Rengøringsagenterne. Både opstartsrengøring samt indtil videre to følgende rengøringer har været grundige og ikke til at sætte en finger på, og kommunikationen med både rengøringspersonale samt kontor er venlig og hurtig.

4 de dezembro de 2025

Hej HB,

Dejligt med positiv respons. Vi gør meget ud af vores kommunikation da det skaber tryghed og gode resultater. Tak fordi vi må gøre rent hos jer,

Fin dagligdags rengøring

Imødekommende med ønsker

8 de dezembro de 2025

Hej Bianca,

Tak for din anmeldelse. VI er glade for at høre de positive ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der bliver gjort rigtig flot rent

Der bliver gjort rigtig flot rent. Og medarbejderne kommer som aftalt.

4 de dezembro de 2025

Hej Bjørn,

Tak fordi du skriver om din oplevelse med os. Det er vi glade for at høre.

Super rengøring.

Vi har de sidste 3 mdr fået gjort rent af rengøringsagenterne, hvilket vi er meget glade for. Der er dejligt rent når vi kommer hjem efter en tur i byen. Handler eller drikker en kop kaffe på en café. Vi er pensionister, så det kan knibe med overskuddet til rengøringen og småskavanker gør det heller ikke nemmere. Så vi er meget glade for den gode hjælp, vi får.

8 de dezembro de 2025

Hej Inge,

Tak for dine ord. Dejligt at vi kan hjælpe jer til en nemmere hverdag hvor i kan have tid til andre ting end rengøring. Dejligt at høre fra jer.

Grundige

Meget grundige assistenter og en god kommunikation fra kontoret.

2 de dezembro de 2025

Hej Martin,

Tak for din positive feedback. Det betyder meget for os.

Super professionelle

Super professionelle, søde og omhyggelige - det er det BEDSTE rengøringsfirma vi har prøvet. De kan varmt anbefales

28 de novembro de 2025

Hej Petra,

Tak for roserne. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder tilfredse med vores rengøring. Det betyder alverden at du skriver tilbage her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Well organised and executed.

3 de dezembro de 2025

Hej Edith,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du giver din mening til kende. Hav den dejlig dag.

/Team RengøringsAgenterne

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin rengøring og det er altid den…

Super fin rengøring og det er altid den samme, som kommer her og gør rent. Hun er desuden utrolig sød og gør sit arbejde godt 😄

10 de dezembro de 2025

Hej Patricia,

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at du har et godt forløb med rengøring.

God dag.

/Team RengøringsAgenterne

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er netop begyndt at bruge Rengøringsagenterne til rengøring af vores hus der ligger i København. Opstarten skete hurtigt efter vores henvendelse og har forløbet fuldt tilfredsstillende og med en god kvalitet i rengøringen.

11 de novembro de 2025

Hej Ulla,

Tusinde tak for de pæne ord. Det betyder meget for os med din feedback og at du er tilfreds med rengøringen. vi er glade for at høre at du synes kvaliteen følger det vi har lovet.

De skal komme kl 8

De skal komme kl 8. lover højt og helligt at de kommer, jeg understreger at jeg skal p på arbejde.

Jeg ringer 8.30. vedkommende lyder som om at det er en svipser. Hun vil sende nogen ud og lover at der kommer nogen inden kl 9.
Ingen kommer.

Ringer kl.9 de beder om at ringe til den der skal komme og give min adresse som de har fået for længst.

Jeg ved at man kan blive forsinket, men at man ikke melder afbud...
Hvis jeg havde vidst at dette her kunne forventes ville jeg have givet min nabo en nøgle. Hun var ikke hjemme længere eftersom vi ikke havde lavet en aftale.

Jeg har taget fri nu, det er desværre presserende med den rengøring. Ellers havde jeg fundet et andet firma.

Det skal dog understreges, at pigen der kom(kl.9.30) var sød og dygtig, der var rent da hun gik.

Hvis det var hende jeg skulle bedømme ville der være fire stjerner mere. Tak for det.

16 de outubro de 2025

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om selve rengøringen - vi er glade for at høre, at du gav 5 stjerner til kvaliteten af arbejdet, og at vores medarbejder leverede et godt resultat.

Vi er oprigtigt kede af den dårlige oplevelse med kommunikationen og forsinkelsen. Vi kan forstå, at rengøringen er rekvireret via dit boligselskab, og at du desværre har haft udfordringer med at komme igennem til os på de rigtige kanaler - blandt andet er du kommet igennem til vores vagttelefon, som ikke er optimal til denne type henvendelser. Dette har desværre betydet, at vi ikke har kunnet servicere dig på den måde, vi gerne vil.

Vi beklager meget, at du måtte vente forgæves og tage fri fra arbejde. Det er helt uacceptabelt, at der ikke blev givet ordentlig besked om forsinkelsen, så du kunne have planlagt anderledes. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil sikre, at vores kommunikationsveje bliver tydeligere fremadrettet.

Vi håber trods alt, at du nyder det rene hjem, og endnu engang tak for de rosende ord om vores medarbejders arbejde.

Med venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og veludført arbejde.

Fantastisk service og veludført arbejde.

10 de outubro de 2025

Hej Lucas,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og kvaliteten af arbejdet. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Din positive feedback motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte RengøringsAgenterne ApS - vi ser frem til at servicere dig igen!

Med venlig hilsen,

God og stabil

God, hurtig og stabil

1 de agosto de 2025

Resposta da RengøringsAgenterne ApS

Hej Casper, tak for de pæne ord. Dejligt du synes vi gør et godt resultat.

Super tilfreds med rengøringen

Vi har haft Rengøringsagenterne som vores faste rengøringsfirma, og vi er meget tilfredse med deres arbejde. De er altid grundige, punktlige og professionelle, og kommunikationen fungerer upåklageligt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Vi kan varmt anbefale Rengøringsagenterne til både private og virksomheder, der ønsker en pålidelig samarbejdspartner til rengøring.

1 de outubro de 2025

Resposta da RengøringsAgenterne ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi gør os altid umage for at levere grundig og professionel rengøring, og det er en stor glæde at høre, at både kvaliteten og kommunikationen lever op til jeres forventninger.

Tak fordi I har valgt os som jeres faste samarbejdspartner – vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i lang tid fremover 💚🧽

RengøringsAgenterne

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og grundig…

Virkelig god service og grundig rengøring. Vi er så heldige at have rengørings agenterne på vores kontor i Herlev og det spiller bare. Vi er så heldige at når vi husker og tude op på pladserne bliver der kvitteret med en lækkert bolsje 😁

Varmeste anbefaling herfra

1 de outubro de 2025

Tusind tak for de flotte ord, Christian 🙏

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med både rengøringen og servicen – og det glæder os især, at bolsjerne også falder i god jord 😄 Det er altid en fornøjelse at komme forbi jeres kontor i Herlev!

– Teamet hos RengøringsAgenterne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais