Kenteken platen zien er keurig uit goed en verpakt. Communicatie met betreffende mensen verloopt zeer goed en rustig. Behulpzaam en reageren snel en netjes. Ondanks de slechte levering van gls wa... Ver mais
Nette afhandeling van de order. Niets op aan te merken. Qua bezorging gaat mijn voorkeur uit naar DHL en PostNL. Het pakketje was netjes verpakt met grote melding BREEKBAAR/FRAGILE. Dit uiteraard om h... Ver mais
Snel bezorgd en kenteken is zoals gewenst. Helaas maken ze gebruik van GLS als bezorgdienst, waar ik tot op heden alleen maar slechte ervaringen mee heb gehad en ook nu duwden ze het ruw door de bri... Ver mais
Ruim een week geleden kentekenplaat besteld en tot op heden niets ontvangen. Kentekenwinkel.nl geeft aan dat ze niets kunnen doen en hun vervoerder weet niet waar het pakket is. Lekker dan, en nu?... Ver mais
Wij leveren alles op het gebied van kentekenplaten, van aanhanger kentekenplaten tot het maken van een fun plaat met eigen tekst.
Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 27% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering goede prijs en kwaliteit verhouding
Super slechte ervaring met deze website. Zwarte NL kentekensticker besteld die te klein is. Mail gestuurd met foto's. Ging uit van een oplossing maar kreeg een apart antwoord terug met dat de sticker niet goed is geplakt terwijl je op de foto ziet dat het letterlijk recht is geplakt. Hier bestel ik nooit meer!
Top service. Snel geleverd.
Missend product werd er direct achter aan gestuurd en ook snel binnen.
Op internet bestelling geplaatst. En alles werkte prima.
Goede service makkelijk te bestellen en snelle levering
Zeer makkelijk bestellingsproces. Goede en snelle levering.
Alles ging heel soepel.
Op 1 juni kentekenplaat besteld. Op website staat voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Bij mij niet de bestelling werd steeds opgeschoven en we hebben er 3 dagen in de middag voor thuisgezeten. Op vrijdag gingen we op vakantie en toen kwam GLS langs. Nu is mijn kentekenplaat spoorloos.
Resultaat: Op vakantie zonder fietsen, deze moeten huren en geen kentekenplaat die ik al wel had betaald. Al met al heel waardeloos.
Snelle goede service. De bezorger had het pakje dubbel gevouwen in de brievenbus. Kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Top!
Meer dan een week platen besteld ook al bericht gehad dat ze klaar zijn een aantal dagen geleden maar nog steeds niet verzonden. 2x een mail gestuurd maar er word niet gereageerd. Uiteraard is alles wel netjes betaald.

Resposta da Kentekenwinkel
Bij betaald voor express levering zodat het zeker daagsnaderhand binnen zou zijn omdat ik moest helpen verhuizen met een geleende aanhanger. Komt het 2 dagen later binnen.. krijg ik enkel het bedrag tetug wat ik extra heb betaald voor express, de normale verzendkosten en de plaat betaal ik nog steeds. Waardeloos!