Snel geleverd, met attentie waarvan je je kunt afvragen of plastic wergwerpspul in deze tijd nog wel zo'n gelukkige keuze is. Zaden nog niet kunnen gebruiken ivm het seizoen
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb nog niets besteld bij keukenplanten.nl maar wil graag een beoordeling van de website geven. Vele jaren zoek ik al op het internet naar informa... Ver mais
Van zaadje tot eigen keuken; Altijd overzicht in je moestuin! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken. Weet welke handen aan je voeding hebben gezeten.
Schoolwerf 148, 1354JN, Almere, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Wat een fantastische site. Alles is er op te vinden. De informatie is eindeloos.
Mooi assortiment en altijd op het juiste moment bv winteruien beschikbaar voor een nette prijs. Snel en correct geleverd.
Ik heb hier besteld omdat keukenplanten.nl een mooi assortiment heeft maar zeker ook omdat hun informatie zo goed is, 1 vd allerbeste infobronnen over zelf groente kweken in Nederland, niet alleen v.w.b. de bruikbaarheid van de inhoud maar ook door de opzet, alles is supersnel te vinden, ik bezoek de site geregeld, hartelijk dank daarvoor!

Resposta da Keukenplanten.nl
Vele jaren zoek ik al op het internet naar informatie over kruiden maar ik blijft altijd met vragen zitten.
NPK behoefte is vaak te vinden maar over kalk behoefte niets b.v.
Hier worden de teelt adviezen uitgebreid beschreven en ik blijf niet met onbeantwoorde vragen zitten.
Geweldige site.

Resposta da Keukenplanten.nl
Het contact is prima. De kwaliteit van de verpakking zegt alles over de kwaliteit, die geleverd wordt. Uitmuntend.
Top service en goede kwaliteit producten!
Edit 10-04 20:30: Zeer snel een reactie ontvangen over mijn probleem en ik ben weer helemaal blij.
Edit 10-04 15:00: Nu is het zo dat binnen toen (21-03-2024) en nu de aardbeien-plantjes allemaal dood zijn.
Heel vaag. Ik ben destijds ook nog naar een andere aardbeienboer geweest en die plantjes doen het allemaal super.
Het viel mij ook op dat de plantjes super licht van kleur en heel lang waren. Wellicht veel te snel gegroeid.
Het Ligt trouwens niet aan de potgrond of locatie want de andere aardbeien die ik heb (ook zelfde soorten) doen het echt super. Heel jammer en zeer zonde van mijn geld.
21-03: Leuke website, goed verpakt en vrij snel bezorgd :)
Gisteren alles binnen gehad en meteen gaan poten. Ben benieuwd!

Duidelijk en Goed verpakt, Snel geleverd, Tips
Mijn bestelling snel en netjes verpakt ontvangen.
Nadat ik na een paar dagen niks had ontvangen contact opgenomen en snelle reactie gekregen. Ik had per ongeluk verkeerde huisnr vermeld. Ondanks mijn fout heel snel reactie gekregen en alsnog de zelfde avond me bestelling ontvangen. Dat noem ik nou top klantenservice. Goed verpakt en zaadjes zien goed uit. Zeker aanrader en zal vaker bestellen.
omdat DHL niet doet wat de moet doen , op tijd bezorgen werd het heden ochtend netjes thuis bezorgd door het bedrijf zelf

Snel en vlot geleverd.
Ik ga er zeker vaker bestellen.
Site toevallig gevonden, heel blij mee!
Snel reactie gekregen op via website gestelde vraag / opmerking.
Bestelling snel verzonden en ontvangen, verliep perfect via DHL.
Voor herhaling vatbaar.
Website zeker de moeite van het bezoeken waard.
Veel info en wetenswaardigheden.
Inspirerend en motiverend.
Ik ben fan :).