Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Ver mais
Dit was de 2 de keuken die we hebben laten doen door keukenwrapping ( wouter ) we hadden dus al een goede ervaring met dit bedrijf en wederom heeft wouter weer vakwerk afgeleverd wij zijn super tevre... Ver mais
Het is een eenmans bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Vanaf het eerste telefonische gesprek met Silvia tot de laatste handdruk van Wouter na het wrappen van onze keuken waren de contacte... Ver mais
Hele prettige en vlotte communicatie met Sylvia op kantoor, heldere prijzen en ze komen alle afspraken stipt na. Als Wouter dan komt dé- en monteren is in één dag mijn oude blauwe keuken opeens prac... Ver mais
Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.
Rotterdamseweg 370, 2629 HG, Delft , Holanda
We are delighted with our wrapped kitchen cupboards - they’re as good as new! Excellent, value for money fast service- we highly recommend Keukenwrapping.

Resposta da Keukenwrapping
Fijn bedrijf en prima service. Binnen week nieuwe keuken. Ziet er prachtig uit! Naam op review klopt niet.
Ik woon in de achterhoek en het was een hele reis maar dat was geen reden om niet te komen!

Resposta da Keukenwrapping
Keukenwrapping.nl biedt goede kwaliteit wrap, die zelfs na 4 jaar met twee kleuters nog in perfecte staat is.
De service en communicatie maakt het een complete topervaring.

Resposta da Keukenwrapping
Keukenwrapping.nl is zeker een fijn bedrijf om je keuken op te laten knappen! Vanaf de eerste ontvangst t/m de oplevering werd er vakkundig en duidelijk gecommuniceerd. De afstand Pijnacker - Rhenen was geen enkel probleem. De kastjes en laden zien er weer strak, fris en piekfijn uit.
Bedankt Sylvia en Wouter!
Onze hooglans is vervangen door een matte olijfgroene kleur. Heel secuur gewerkt, leuke vent en hij komt gewoon naar Groningen! Dank je wel Riad!
In drie dagen hebben wij een compleet 'nieuw' keuken dankzij de keukenwrapping van Silvia en Wouter. De kennismaking met Silvia was al heel positief waarbij wij al een aantal voorbeelden konden bekijken. Toen de afspraak: Wouter kwam maandag de losse delen ophalen en donderdag kwam hij terug om de vaste delen te wrappen in de door ons uitgezochte kleur. Wouter ging rustig zijn gang en het resultaat was prachtig. We hebben intussen al diverse vrienden en kennissen enthousiast gemaakt voor deze vorm van je keuken opknappen.
Silvia en Wouter, heel erg bedankt voor de kennismaking met jullie bedrijf en nog veel succes hiermee!

Resposta da Keukenwrapping
Na een snelle offerte en en goed gesprek met Sylvia, is de order vlot geplaatst. Afgelopen maandag zijn de keukenfrontjes en plinten gedemonteerd en op deze vrijdag is alles weer gemonteerd en de vaste delen ter plekke van de wrapfolie voorzien door Wouter. Resultaat: een vernieuwde keuken (van 14 jaar oud)! Wouter, bedankt voor de vakkundige installatie. Van harte aanbevolen.

Resposta da Keukenwrapping
We zijn heel blij met de make-over van onze keuken. Onze 25 jaar oude keuken ziet er weer fris en netjes uit. We zijn ook heel blij met de werkwijze van Silvia en Wouter: een minimum aan overlast en een maximum aan klantvriendelijke service. Van harte aanbevolen!

Resposta da Keukenwrapping
Wat een metamorfose heeft onze keuken ondergaan.
Het is prachtig geworden mede door het goede advies, meedenken en nauwkeurig vakwerk van Wouter en Silvia. Onze oude keuken is echt super mooi geworden 🤩👍

Resposta da Keukenwrapping
Toen ik op zoek was voor een nieuwe keukenlook ben ik terechtgekomen bij keukenwrapping van Wouter en Silvia.
Mede door de goede reviews hier op Trustpilot.
Een offerte was snel geregeld n.a.v. een aantal foto's die ik had opgestuurd en ook de afspraak was snel gemaakt.
Afgelopen maandag was Wouter geweest en had alle deurtjes etc gedemonteerd en meegenomen naar zijn werkplaats. Vandaag alles gewrapt gemonteerd en tevens de vaste delen ter plaatse gewrapt.
Ik hoefde zelf verder helemaal niets te doen.
Ik ben er super blij mee en de beoordelingen hier op de site zijn, in mijn geval, terecht.
Ik ben nooit van de 5 sterren maar in dit geval kan ik er niet omheen.
Silvia en Wouter bedankt !!

Resposta da Keukenwrapping
Onze keuken had verkleurde randen. Op jullie advies hebben we delen in een contrastkleur laten wrappen. Het zit er keurig op. Dank voor het advies, prettige communicatie en het keurige werk.

Resposta da Keukenwrapping
De keukendeuren van mijn keuken waren erg vergeeld en hier en daar beschadigd, maar de keuken zelf is nog vrij nieuw. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mijn keuken weer de uitstraling van een nieuwe keuken kon geven, en dat is Keukenwrapping.nl absoluut gelukt! Silvia dacht met mij mee bij het uitzoeken van folie en haar suggestie om de plinten te vervangen door zwarte plinten heb ik ter harte genomen voor een “zwevende” keukenlook. Wouter is zeer vakkundig en precies en heeft mijn keuken weer laten stralen. Bedankt allebei voor de fijne samenwerking en het geweldige resultaat!

Resposta da Keukenwrapping
Onze keuken van 15 jaar oud met 'paneel' deurtjes vervangen door strakke nieuw deurtjes en dat alles in een nieuwe moderne kleur. De rest ter plekke gewrapt. Verder nieuwe handgrepen gemonteerd. Het resultaat is fantastisch. Prima vakwerk, duidelijk communicatie en levertijd. Aanrader dit bedrijf !
fantastisch zoals onze "nieuwe" keuken er weer uitziet.
de nieuwe look en het uitstekende vakwerk maken echt het verschil. Ze doen wat ze beloven en leveren op tijd en supernetjes afgewerkt. We hebben een grote keuken met 32 panelen dus Wouter moest aan de bak.
Heel hartelijk dank voor jullie product.

Resposta da Keukenwrapping
Wat een metamorfose. Onze gedateerde keuken is zo prachtig geworden. Ziet er als nieuw uit. Wouter levert vakwerk.
Silvia en Wouter bedankt voor de fijne hulp en adviezen.
Succes met jullie bedrijf. We geven het door!

Resposta da Keukenwrapping
Keuken ziet er weer als nieuw uit.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Super aardige mensen! Prachtig resultaat. Alsof ik een nieuwe keuken heb. Zo blij mee. De prijs is ook netjes. Echt vakwerk. Een aanrader!! Dank jullie wel Silvia en Wouter

Resposta da Keukenwrapping
Fantastisch bedrijf. Vanaf eerste contact wordt er mee gedacht om een mooi resultaat te behalen. Alles wordt uit de kast gehaald om ons tevreden te stellen.
Is zeer goed gelukt. Wouter en Silvia hartelijk dank.
Wij zijn zeer content.

Resposta da Keukenwrapping
Bij het kiezen van de kleur werd fijn meegedacht. Prettig en duidelijk contact. Het is superstrak uitgevoerd, ook voor de moeilijke hoekjes wordt een oplossing gevonden. Bij de ‘oude’ keukendeurtjes was de binnenkant niet meegekleurd, het blijkt heel mooi om dat wel te doen! Erg blij met onze als-nieuwe keuken!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.