Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Ver mais
Dit was de 2 de keuken die we hebben laten doen door keukenwrapping ( wouter ) we hadden dus al een goede ervaring met dit bedrijf en wederom heeft wouter weer vakwerk afgeleverd wij zijn super tevre... Ver mais
Het is een eenmans bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Vanaf het eerste telefonische gesprek met Silvia tot de laatste handdruk van Wouter na het wrappen van onze keuken waren de contacte... Ver mais
Hele prettige en vlotte communicatie met Sylvia op kantoor, heldere prijzen en ze komen alle afspraken stipt na. Als Wouter dan komt dé- en monteren is in één dag mijn oude blauwe keuken opeens prac... Ver mais
Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.
Rotterdamseweg 370, 2629 HG, Delft , Holanda
Goed geholpen door Silvia & Wouter. Erg ruime keuze en keuken als nieuw voor een schappelijke prijs. Bij vragen werden we snel terug gebeld en ze denken goed mee. Wij krijgen twee deurtjes later nageleverd en die mogen we nog even langs brengen voor een wrap, topservice.

Keurig werk geleverd!
Van tevoren een correcte en snelle communicatie.
Goede uitleg over het product en veel keuze.
Vakwerk met veel geduld uitgevoerd door Wouter.

Resposta da Keukenwrapping
Silvia zorgde in het eerste contact voor het vertrouwen en Wouter ging daar nog eens overheen met zijn vakmanschap. Prachtige nieuwe keuken weer. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Resposta da Keukenwrapping
Super! Mooi product en vakwerk geleverd. Fijne communicatie met Silvia en Wouter. Keukenwrapping.nl is een aanrader!

Resposta da Keukenwrapping
Onze hoogglans keuken ging op de randen verpulveren. Omdat de keuken verder nog goed is zijn we voor deze mooie en duurzame oplossing gegaan en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader dus!

Resposta da Keukenwrapping
Wat een geweldig bedrijf zo professioneel en wat een prachtig resultaat. Wouter is een top vakman en heeft onze keuken prachtig gewrapt we zijn zeer tevreden ook over de fijne communicatie met Sylvia.

Resposta da Keukenwrapping
Wat een vakman is Wouter, keuken superstrak en echt vakwerk wat je krijgt. Kan dit echt bij iedereen aanbevelen als je iemand zoekt om je keuken te laten wrappen.

Resposta da Keukenwrapping
Superblij met onze vakkundig gewrapte keuken! Het resultaat is superstrak geworden alsof er een compleet nieuwe keuken staat. Wouter heeft ook onze scharnieren vervangen voor softclose, de keuken ziet en voelt nu als heel luxe :-). Ook het contact vooraf met Silvia was prettig en helder. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden!

Resposta da Keukenwrapping
Klantvriendelijk, prijs-kwaliteitverhouding is goed, resultaat is verbluffend alsof je een nieuwe keuken hebt. Wouter en Silvia zijn, zoals zovelen schrijven, oprecht toppers, ze denken mee en adviseren ook. Communicatie is duidelijk, kortom, twijfel je nog, gewoon een afspraak maken en zelf ervaren!

Resposta da Keukenwrapping
Van brandweerrood naar lindegroen. Ik geef het je te doen. Wouter draait zijn hand er niet voor om. Vriendelijk contact, prettige samenwerking, ook met Silvia. Alle afspraken kloppen. Eindresultaat verbluffend. Vlug, veilig en voordelig.

Resposta da Keukenwrapping
Vriendelijk, goede service,goed bereikbaar! Onze keuken is fantastisch, als nieuw!
Een aanrader!

Resposta da Keukenwrapping
Sylvia en Wouter gaven goede adviezen. Communicatie was heel goed. De keuken is prachtig geworden. Het resultaat is super, heel blij mee.

Resposta da Keukenwrapping
Vooraf goed en duidelijk geinformeerd door Koen en een heldere prijsopgave. Snelle in planning van de werkzaamheden en perfect uitgevoerd door Beatrice en Reine! Zij zijn erg vriendelijke en behulpzaam en hebben een nette en professionele manier van werken.
Ondanks dat het een nieuwe keuken is heeft deze nu veel meer uitstraling en lijkt hij duurder.
Kortom: zoek je een bedrijf voor je keuken te wrappen, dan beveel ik je zeker Keukentrend aan!

Resposta da Keukenwrapping
Van begin tot eind prima contact met Wouter en Silvia.
Wouter is een tovenaar, er staat nu een hele andere frisse keuken
Een echte aanrader dit bedrijf!

Resposta da Keukenwrapping
We zijn enorm blij met het mooie resultaat. Onze keuken is door de wrapping als nieuw! Helemaal super! Silvia heeft vooraf goede informatie gegeven over het materiaal en de kleuren. En Wouter heeft de Keukenwrapping zeer vakkundig gedaan. Voor het milieu is het ook veel beter om je keuken te laten wrappen! Wat ook zeer belangrijk is.

Resposta da Keukenwrapping
Al vanaf het eerste contact hebben we een goed gevoel gehad bij Silvia en Wouter. Silvia heeft ons uitstekend geadviseerd en Wouter heeft eerste klas werk afgeleverd. Top ervaring.

Resposta da Keukenwrapping
Wat een geweldig bedrijf , keukenwrapping.nl
Heel fijn om met betrouwbaar,deskundige mensen in zee te gaan.
Wouter en Silvia zijn echt TOP!
Vanaf de intake tot de oplevering, helemaal geweldig.
Wouter is een zeer bekwaam, rustige werker.
Het is een lust om naar zijn werkwijze te kijken.
De nauwkeurigheid waarop hij te werk gaat, is super.
Wij zijn heel blij met onze “nieuw” keuken.
Nogmaals hartelijk dank!

Resposta da Keukenwrapping
Onze keuken is weer een nieuwe keuken geworden.
Onze keuken was aan een andere kleur toe,en de folie op een van de deurtjes ging ook los zitten.
Wij hadden het met vrienden er over, dat de folie los lied,en die vrienden wees ons er op dat je keuken kon laten wrappen we wisten niet goed wat hij bedoelden dus opgezocht op het internet en we waren gelijk entousiast.
We kwamen al gauw uit op keukenwrapping.nl een aantal reviews gelezen en die waren uitsteking.
We hebben contact gezocht met Sylvia en Wouter voor een offerte en een dag later hadden we de offerte al binnen even nog contact gehad met Sylvia gehad over de app, kreeg direct antwoorden een afspraak gemaakt voor kleuren uit te zoeken.(leuk ontvangen met een kopje koffie).
We hebben een afspraak gemaakt wanneer Wouter tijd had om de rode keuken te wrappen.
Wouter heeft het heel netjes van rood naar mooi licht grijs gewrappt ( het is een vakman ).
We raden het iedereen aan die zijn keuken wil opknappen.
Het zijn top mensen alles in de puntjes geregelt.
Dank jullie wel voor onze mooie keuken.
Groetjes Chris en Anja .

Resposta da Keukenwrapping
Onze keuken was nog prima, maar de kleur was een beetje gedateerd. Gegoogeld op keukenwrapping en terecht gekomen bij Sylvia en Wouter. Super hartelijk en professioneel ontvangen voor een gesprek en vandaag was onze keuken af. Het overtrof onze stoutste verwachtingen en eigenlijk kunnen we het gewoon niet geloven zo mooi. Wouter is een vakman en perfectionist en dat werpt zijn vruchten af. Dank voor het FANTASTISCHE eindresultaat.

Resposta da Keukenwrapping
Mijn badkamermeubel bleek achteraf niet tegen condens te kunnen. Geen vergoeding van de fabrikant dus op zoek naar alternatieven. Zo kwam ik via Google terecht op Keukenwrapping die aangaven dat het ook mogelijk is om je badkamer meubel te wrappen. Na contact per e-mail kon ik snel langs om mijn projectje te bespreken. Het hele traject van eerste contact, goed advies tot nazorg is erg goed en prettig verlopen. Hartelijk dank voor de goede hulp!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.