Kggroup Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ulovlig kontakt

Sender mails selvom man er reklamebeskyttet, dvs det er at tage ulovlig kontakt. Det i sig selv gør, at man bør gå udenom dette firma.

24 de setembro de 2026

Spam

Fik det samme spam med stavefejl osv., mail er nu blokkeret.

1 de outubro de 2026

Spam

Virksomheden sender spam selv man er reklamebeskyttet. Skriver for at sælge mig en hjemmesiden, til min virksomhed som laver hjemmesider og konsulentydelser.

28 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Uopfordret mail magen til de andre har…

Uopfordret mail magen til de andre har nævnt, jeg fandt den i min spam, og der får den lov til at blive, jeg stoler ikke på en mail med grammatisk fejl og kan se her på Trustpilot, at vedkommende sender identisk randome mail til flere faggrupper.

28 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Sender ulovlig markedsføring til erhvervsdrivende

Jeg kan se en anden har fået præcist samme e-mail:

Hej Oddergaard ApS

Jeg ville høre, om der var mulighed for at stille du/jer et arbejdsrelateret spørgsmål?

Mvh
KgGroup, Oliver Dean

Det er hylende morsomt, for virksomheden sælger hjemmesider. Jeg sælger også hjemmesider.

23 de setembro de 2026

Sender spam emails

Sender spam emails
"Hej {virksomhed}

Mvh
KgGroup, Oliver Dean

21 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Røde flag, og total uprofessionel!

Min virksomhed blev kontaktet af John med et tilbud om en gratis hjemmeside, samt service og hosting for omkring 500kr. om måneden.
Vi aftalte et onlinemøde d. 26 Juli, men han dukkede aldrig op, eller gav besked om afbud.
Undskyldningen jeg fik, var at der var problemer med hans mail.
Vi ændrede mødet til d. 27 juli.

Under vores møde, hvor han fremviste udkastet af hjemmesiden, spurgte jeg ham ind til nogle væsentlige ting, som man skal have styr på, når man arbejder med data og hosting.
Nogle af problemerne jeg oplevede med hans svar:
- Han havde ingen ide om hvor hostingserverne var placeret i verdenen, for dem havde han lejet via tredjepart.
- Ejerskab og råderet. Det er kun Kggroup der har adgang til hjemmesiden, og man kan ikke selv opdatere ting på den. "Servicen" er derfor ham der opdaterer siden.
- GDPR, og cookies. Han havde ingen ide om reglerne. Han kunne heller ikke svare på hvilken kryptering der blev brugt til kundedata.
- Han er bosat i Indonesien. Jeg spurgte derfor ind til hvor tvister blev løst hende, og det kunne han heller ikke svare på, da han ikke har regnet med problemer af den størrelse.

27 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalninger

Vi fik udviklet Speakify.io, en tosidet læringsplatform, og vi er meget tilfredse med resultatet. Gennem hele forløbet var kommunikationen god, og vi blev løbende holdt opdateret. Der blev lyttet til vores ønsker, samtidig med at vi fik gode input til, hvordan platformen kunne gøres endnu bedre.

Projektet blev leveret som aftalt, og det færdige produkt lever op til vores forventninger. Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med KG Group, og vi vil uden tvivl anbefale ham til andre, der har brug for en dygtig udvikler.

27 de julho de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais