Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Escrito pela empresa

Sklep z limitowanymi butami w najlepszych cenach. 100% oryginalnych produktów oraz darmowa dostawa. Nike, Air Jordan, Yeezy oraz wiele innych. Sprawdź naszą ofertę i wybierz coś dla siebie!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Klient

Czy sklep bedzie ponownie otwarty? Widzę że wyswietla sie strona, ale nie ma możliwości zrobienia zakupów. Z wcześniej zakupionych rzeczy jestem zadowolony

18 de outubro de 2024

Żenada

Dnia 18 grudnia zamówiłem buty, odpisano mi na jednego maila, dalszego kontaktu BRAK, strona internetowa ZNIKNĘŁA, nie wiem czy buty w ogóle do mnie trafią- jeśli nie- sprawa zostanie złożona na policję.

18 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zero kontaktu ze strony sprzedającego

Póki co daje 1 gwiazdkę, pisałam już 2 maile zero odpowiedzi a minęło już 10 dni od zakupu. Na skompletowanie towaru mają od 2-14 dni więc mam nadzieję że w przeciągu najbliższych 4 dni miło się zaskoczę, ale mam złe przeczucia

19 de dezembro de 2024

Ten sklep to oszustwo

Ten sklep to oszustwo. NIP firmy jest nieprawdziwy. Pod adresem firmy jest prywatne mieszkanie, które zamieszkuje ojciec właściciela firmy. Brak kontaktu. Dzisiaj sprawa została zgłoszona na Policję

18 de dezembro de 2024

Oszustwo i brak zwrotu naleznosci przez 3 mies

Zamówienie od 30.09. Na razie nie mam ani butów, ani zwrotu należności, ani kontaktu od sprzedawcy. Cały czas czuje tylko obiecanki, a 8 tys zl tak i leżą w kiszeni tych niedobrych ludzi. Proszę nic tam nie zamawiać - kupujecie za duże pieniędzy tylko kłopot Niestety, sami piszą sobie opinie i dalej oszukuje ludzi. Na facebook jest grupa oszukanych ludzi przez ten sklep - proszę sprawdzić.

30 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

zamówiłam buty Nike Travis Reverse…

zamówiłam buty Nike Travis Reverse Kocha kosztowały prawie 7 tysięcy. Skontaktowałam się z firmą w jakim czasie będą one wysłane. Dostałam informację, że 3 dni robocze ponieważ towar jest na magazynie. Ku mojemu zdziwieniu zamówienie doszło już we wtorek ( w niedzielę zamawiałam) mój chłopak polecił zrobić Legit Check na buty i okazało się że są oryginalne, naprawdę polecam super kontakt oraz po sprawdzeniu że sprzedają oryginalne produkty z czystym sumieniem mogę napisać tą opinię.

10 de novembro de 2024

Edit opinii

Edit opinii. Początkowo kontaktu było brak, co spowodowało dużo zbędnych, negatywnych emocji z mojej strony. Finalnie otrzymałam buty. Oryginalne i wszystko ok. Sprzedawca kontaktował się że mną i bardzo zależało mu, aby sprawa miała szczęśliwe zakończenie.
Dlatego czuje się w obowiązku skorygować moją opinię.

15 de novembro de 2024

NIE POLECAM!!!!!!!

Przed zamówieniem kontaktowałem się ze sklepem. Dostałem informację, że towar najpóźniej w poniedziałek zostanie do mnie wysłany (zamówienie składałem w czwartek rano). Poniedziałek cisza, wtorek cisza, środa nie odpowiadają na maile, telefony, FB, chat. Wieczorem ktoś oddzwania z ich numeru - okazuje się, "biuro obsługi" działa od 17. Pani szybko stwierdziła że mają opóźnienie w dostawie z innego magazynu. Potem mail, że najpóźniej do piątku towar zostanie wysłany. W piątek cisza, weekend brak kontaktu, poniedziałek i wtorek znowu cisza, w żadne sposób nie można się z nimi skontaktować. We wtorek w nocy mail, że mają problemy z zamówiony towarem i jak do czwartku (14 dni od zamówienia) nie będą mieli -- anulują zamówienie. Po 24h, w środę dostaję maila, że nie dostanę zamówienia i mogę wybrać sobie inny towar, otrzymać bon podarunkowy lub ewentualnie zwrócą mi pieniądze na konto.
Uważajcie na zakupy tutaj, przeczytajcie dokładnie regulamin!!! Nie gwarantują nawet, że towar, który u nich się zamawia, jest nowy. W regulaminie (22.10.2024) jest napisane, że może być nie nowy, ze śladami użytkowania. Takie rzeczy powinny być pisane na stronie produktu, a nie ukryte.
Zresztą regulamin nie wiem, po co jest. W jednym z punktów jest napisane, że zwrot pieniędzy jest w ciągu 7 dni od rozwiązania umowy Tymczasem cały czas twierdza, że w ciągu 14.
Ogólnie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 de outubro de 2024

zamówienie złożone 4 tygodnie temu

zamówienie złożone 4 tygodnie temu, potwierdzone przez obsługę i zapewniony zostałem że następnego dnia buty zostaną wysłane. Jak to opisują inni kupujący brak kontaktu . Dzisiaj dostałem maila że niestety nie mają towaru który mi sprzedali miesiąc temu. Oby takich firm było jak najmniej .

9 de janeiro de 2024

Opinia Kicksite

Jeden z najlepszych sklepów z butami. Miła obsługa, szybkie opisywanie na wiadomości i możliwość płatności za pobraniem. Polecam serdecznie

23 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Buty orginalne

Buty orginalne, kontakt tez. Jedyny minus se czekalem ponad tydzien. Przed zakupem nie ma mozliwosci spr. dostępności danej pary.

4 de julho de 2023
logótipo da Kicksite

Resposta da Kicksite

Cześć, dziękujemy za opinie. Wystarczy się z nami skontaktować i zapytać o dokładny czas realizacji zamówienia, zawsze pomożemy i podamy przybliżoną datę przed złożeniem zamówienia ;). Następnym razem postaramy się by twoje buty pojawiły się jeszcze szybciej.
Pozdrawiam
Szymon Stanek
Zespół Kicksite

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais