Kidskitchen.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig levering af KidsKitchen Starter Set. Desværre var der brud på skærebrættets hank. Jeg skrev og reklamerede samme dag, Allerede næste morgen (og det var en søndag) fik jeg svar og tilbud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte 2x starter kits, så børnene kunne blive en del af madlavningen i hjemmet. Det vigtigste for os var ikke, at gå på kompromis med sikkerheden, når det gælder køkkenredskaber til børn. Vi er 100... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Min pakke blev væk i posten, men Kidskitchen var hurtige til at løse problemet og sendte en ny med det samme. Derfor var ventetiden lidt længere, før jeg fik pakken, men jeg er meget tilfreds med dere... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil
  2. também em
  3. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Kidskitchen - For små kokke, der vil lære og lege i køkkenet. Gennem Kidskitchen kan børn opdage glæden ved at lave mad, udforske deres kreativitet og tilbringe kvalitetstid med familien i køkkenet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Et hit hos familien

Vores børn er vilde med de farverige redskaber, og jeg kan virkelig se, hvordan det har styrket deres interesse for madlavning. Et absolut must-have for forældre, der ønsker at inddrage deres børn i madlavningen på en sjov og sikker måde.

12 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk Oplevelse med Kidskitchen!

Fantastisk Oplevelse med Kidskitchen!

Jeg købte køkkensættet fra Kidskitchen til mine børn, og de er fantastiske! Knivene er sikre, lette at bruge og i flotte farver. Kan varmt anbefales til andre forældre!

Hej Thomas,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er begejstrede for, at køkkensættet har været en succes hos dine børn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Et super initiativ til de små😁

En super god ide og gode produkter!

Hej,

Tak for din fine anmeldelse! 😁

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores initiativ og produkter.

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse. Mine børn har altid været interesseret og glad for at være med i køkkenet, men har aldrig været super tryg ved det, da knivene var for skarpe osv. Efter jeg har købt varer fra KidsKitchen kan de endelig være med, uden at jeg skal være bekymret.

Kan kun anbefale det!!

4 de junho de 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os enormt at høre, at dine børn har haft en mega fed oplevelse med køkkensættet fra KidsKitchen.
Det betyder meget for os at vide, at vores produkter har gjort det muligt for dine børn at være med i køkkenet uden bekymringer.

Vi sætter pris på din anbefaling!

Rigtig god dag.

Line, KidsKitchen.dk

Genialt sæt

Genialt sæt. Nu er det virkelig trygt at have sine børn med i køkkenet. Og de elsker at have deres egne ting.

9 de junho de 2024

Hej Dorte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at køkkensættet skaber tryghed og glæde i køkkenet for dig og dine børn. Det er dejligt, at de elsker at have deres egne ting.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte sættet fra Kidskitchen til…

Jeg købte sættet fra Kidskitchen til mine børn, og jeg må sige, jeg er virkelig imponeret! Knivene er sikre, holdbare og perfekt tilpasset små hænder. Det har virkelig gjort madlavning til en leg for mine børn. Jeg vil helt klart anbefale Kidskitchen til andre forældre, der ønsker at inddrage deres børn i køkkenaktiviteterne på en sikker og sjov måde!

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er utroligt glade for at høre, at du er imponeret over køkkensættet fra Kidskitchen. Det betyder meget for os at kunne gøre madlavningen både sjovt og sikkert for dine børn.

Line, Kidskitchen.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais