Kiip Bv Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestelling op website ging prima, aflevering via DHL was een drama. Geen track&trace code ontvangen, noch van DHL, noch van KiiP. Bezorger kwam langs, niemand thuis natuurlijk. Geen notificatie ... ap... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedrijf heeft mij keurig geholpen, er was bij mij iets fout gegaan met bestellen door mezelf, contact gezocht met dit bedrijf en een diezelfde dag kon ik de ketel op halen. Hij werkt prima en uiterst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ttulpe c meister 13 gekocht met een verticale rookgasafvoer. Nogal moeten stoeien om de geiser en de afvoer aangesloten te krijgen. Maar met de hulp van een medewerker bleek er een mof te ontbreken... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Comida, bebidas e tabaco

Wij zijn vanaf 2010 officieel Importeur van Thermex, Eldom en distributeur van het Hollandse merk TTulpe® KIIP B.V. is gespecialiseerd in de import van verwarmings- en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. We verkopen de producten inmiddels in 18 verschillende landen in Europa. De kracht van ons bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. Onze groothandel biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen. Particulieren kunnen via onze webshop inloggen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

399 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Neprimjereno je

Neprimjereno je da ne šaljete plaćeni proizvod u Hrvatsku zemlju EU i ne obavještavate me o tome.

5 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Thermex 80 ID H

Goede antwoorden ontvangen op de technische vragen die ik heb gesteld.
Snelle levering.
Min
Op de web site wordt niet vermeld dat deze boiler een magnesium anode heeft die jaarlijks vervangen moet worden en waarvoor montage ruimte (30 cm) nodig is aan de zijkant van de boiler.

10 de janeiro de 2024

Telefonisch zeer goed betrouwbaar

Telefonisch zeer goed bereikbaar, zeer behulpzaam van het oplossen van het probleem
Deskundig snel en we komen er altijd uit
Een betrouwbaar bedrijf waar ik zeker fijn contact mee heb gr gert

16 de janeiro de 2024

Top bedrijf

Top bedrijf. Prima prijs en supersnelle levering. Ook de after sale service is zoals ie moet zijn. Ik kwam snel in contact met de technische medewerker voor een technische vraag.

2 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zgan product verkocht ...wat er uit…

Zgan product verkocht ...wat er uit ziet alsof het een aardbeving heeft meegemaakt.

16 de novembro de 2023
logótipo da Kiip Bv

Resposta da Kiip Bv

Hallo,
Vervelend dat u niet tevreden bent. U heeft een geiser gekocht uit de koopjeshoek. Dit zijn retourproducten welke door ons zijn nagekeken. Vaak is de verpakking beschadigd of ook het product zelf. Met de foto's op de website kunt u zelf beoordelen of de beschadigingen acceptabel zijn voordat u tot aankoop overgaat. Ik hoop dat ondanks uw teleurstelling u veel plezier beleeft aan de geiser.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Voor het eerst gekocht bij Kipp B.V.
Zelf iets vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld én gemaild door het bedrijf. Na 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Supersnel. Ik ben hierover heel tevreden.

8 de novembro de 2023

terrible shipping

This compagny seemes to find it normal that there shipping compagny does not have a proper working site or respect opening hours to be reached bij phone. I had to wait at home for 2 working days for the delivery.

10 de novembro de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Kiip Bv

Resposta da Kiip Bv

Dear Peter, thank you for your honest review. I am sorry to hear that your parcel arrived later then expected. We ship with DHL and the parcels are trackable through their website. Sorry again they weren‘t able to deliver on time. I hope you will enjoy your purchase.

Classificada 5 em 5 estrelas

snelle levering van producten en reserve onderdelen

mijn hor. boiler begon te lekken aan de zijkant omdat ik geen idee had waar het vandaan kwam heb ik een reserve element met anode en een nw pakking ring besteld. de bestelling werd zorgvuldig en snel geleverd. Na demontage het oude element schoongemaakt met een nieuwe pakking ring bleek als nog de ketel te lekken aan de rand.
een nieuwe ketel besteld en deze werd snel bezorgd, maar door DHL op het verkeerde adres. na 2 dagen speurwerk mede door KIIP kwam hij boven water!
de eerder bestelde onderdelen werden naar KIIP terug gestuurd voor. prima afhandeling en follow up van KIIP.

30 de outubro de 2023