Kimarafashion Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed en gemakkelijk bestel proces. De kleding werd keurig verpakt geleverd. De rok, blouse en top zijn echt prachtig, staan erg mooi, de maten kloppen. Echt heel blij mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kwaliteit van de kleding is beter dan verwacht en de pasvorm is precies zoals beschreven. Bestellen ging soepel en mijn pakket werd snel geleverd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit is mega! Super soft en kreukt nauwelijks. Een ideaal pak om op reis te dragen. Met of zonder jasje. Zal hier zeker vaker bestellen

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil mijn Paket terugsturen sturen en krijg geen retourlabel. Ik woon in Duitsland . Er wordt op jullie side aangegeven dat dat wel kan en wat het kost. Ik kreeg vandaag bericht dat ik het zel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de roupas e tecidos

Kimara fashion is een Nederlands modemerk dat zich richt op stijlvolle, comfortable en veelzijdige kleding voor de moderne vrouw. Het merk wordt ontworpen in Rotterdam en biedt een collectie die geschikt is voor diverse gelegenheden. De kleding is namelijk vervaardigd uit polyamide travelstof , wat bekend staat om zijn ademende , elastische en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Daarnaast staat comfort hoog in het vandaal bij alle collecties.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

22 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Blij 👌

Mooie overzichtelijke website!
Mooie kwaliteit kleding!!

27 de maio de 2026

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊 Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team kimara

Mijn ervaring met Kimara Fashion is zeer positief

29 de abril de 2026

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil mijn Paket terugsturen sturen en…

Ik kreeg vandaag bericht dat ik het zelf moet doen zonder retourlabel wat net ten zeerste wordt afgeraden.
Het kost me nu veel meer geld omdat ik het natuurlijk verzekerd wil versturen en heb zorgen om
het geld terug te krijgen.
Ik vind dat heel jammer want dit houdt in dat ik niet weer bij jullie zal bestellen, jullie hebben leuke kleding die hier in Duitsland niet wordt gedragen
Zo jammer .

13 de abril de 2026

Beste Petra,

Wat vervelend om te horen dat het retourneren zo moeizaam is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Op dit moment ervaren we helaas een technisch probleem met het automatisch genereren van retourlabels voor Duitsland. Inmiddels hebben we dit voor je opgelost en een retourlabel per e-mail naar je toegestuurd.

We begrijpen dat dit geen prettige ervaring is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan. We hopen dat we je vertrouwen hiermee weer kunnen herstellen.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@kimarafashion.com.

Team Kimara Fashion

Excellent

Excellent, arrived in lovely condition, and quick delivery

20 de março de 2026

Good to hear! Thank you for the review! 💗 Kind regards, Team Kimara

Goede en snelle service

Goede en snelle service, goed verzorgde levering van de kleding. Soortgelijke maat broek gekregen, met gratis retour voorwaarden en terugbetaling verschil.

16 de março de 2026

Mega kwaliteit

11 de março de 2026

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn dat de kwaliteit goed bevalt! Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team kimara

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie stijlvolle goed passende kleding…

Mooie stijlvolle goed passende kleding zelfs met maatje meer.
De stoffen die Kimara gebruikt zijn mooi en goed vallend .

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn dat de kleding goed valt!

Hopelijk tot snel weer!

Team kimara

Mooie kleding!

Mooie kleding, goede kwaliteit en pasvorm!

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen,Fijn dat de kleding goed valt! Hopelijk tot snel weer!

Team kimara

Hele goede service

Hele goede service. Mooie producten goed matriaal.
Top

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen. Hopelijk tot snel weer!

Met vriendelijke groet, Team kimara

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit travelstof en een mooi…

Mooie kwaliteit travelstof en een mooi team wat meedenkt en advies geeft.

13 de agosto de 2025

Resposta da Kimarafashion

Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen. Hopelijk tot snel weer!

Met vriendelijke groet, Team kimara

Fijn om te horen.

Met vriendelijke groet, Team Kimara

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke kleding

Leuke kleding en mooie kwaliteit.
Heb een kledingstuk retour gestuurd omdat deze elders een stuk goedkoper was. Was verder geen probleem, kreeg snel mijn geld terug.

3 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Leugenachtig

Mooie blouses, maar ze zijn oneerlijk over van welke stof deze zijn gemaakt.
Op mail wordt niet gereageerd.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Kimarafashion

Wat vervelend om te horen! We zouden dit graag met je willen oplossen, wij hebben alleen geen mail ontvangen. Zou je misschien een mail willen sturen naar support@kimarafashion.com ? Dan kunnen we kijken naar hoe we dit probleem kunnen oplossen. Liefs team Kimara

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.