Kim’s Kram Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En af de eneste webshops tilbage der stadigvæk sælger Pokemon kort til offentlige priser. Kæmpe stor tommel op herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

I et hav af butikker der tager latterlig overpris på pokemon produkter, er det rart at se nogle stadig sælger dem til rimlige priser.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg føler mig snydt efter min oplevelse på jeres hjemmeside. Der var et “først til mølle”-tilbud, og jeg lagde to sæt i kurven, som blev bekræftet som tilgængelige. Da jeg gik til betaling me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sælger pokemon til gode og rimelig priser, på et ellers dyrt marked. Endelig fortsæt!

Bom

TrustScore: 4 em 5

39 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fair og ærligt forretning

Respekt for at sælge pokemon til vejledende salgspris i en tid, hvor konkurrenter sælger dem til markant dyrere priser, der priser børn ud af hobbyen.
Dette medfører dog selvfølgelig også en del efterspørgsel, og det er derfor kun naturligt, at systemet bliver lidt presset.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg føler mig snydt efter min oplevelse…

Jeg føler mig snydt efter min oplevelse på jeres hjemmeside.

Der var et “først til mølle”-tilbud, og jeg lagde to sæt i kurven, som blev bekræftet som tilgængelige. Da jeg gik til betaling med Apple Pay, kom der pludselig en fejlmeddelelse om, at der kun var én på lager.

Jeg tænkte, at én da er bedre end ingenting, så jeg forsøgte at gennemføre købet igen. Denne gang kom der endnu en fejl, og pludselig stod der, at varen var udsolgt.

Det er virkelig dårlig brugeroplevelse og meget frustrerende, når varer bliver vist som tilgængelige og kan lægges i kurv, for derefter at forsvinde midt i betalingsprocessen. Det efterlader en følelse af at være blevet snydt og spildt tid.

Jeg forventer en langt mere stabil og retfærdig lagerstyring på en webshop.

God service

Har ikke handlet her, men har stor respekt for, hvordan I driver virksomhed. Lad endelig denne gøre op for en af de negative anmeldelser.

Rimelige priser

Totalt elendigt

Totalt elendigt. Jeg havde to vare i min kurv og var ved at betale, pludselig ryger den ene vare ud af kurven og jeg tænker okay, jeg har stadig den anden, hvor efter der går 1 sekund og mine vare er fjernet og den så er helt udsolgt på siden.
Prøver aldrig at bestille herfra igen, sikke en dårlig side, der ikke har tidsbestemmelse på hvor længe man kan have en vare i sin kurv for at betale.! Men at andre kan få lov til at ligge varen i kurven og nuppe dem. Så skuffende.

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!! Elendig webshop varen forsvinder fra kurven og så er den udsolgt imens man er ved at betale HOLD JER VÆK!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb ikke hos dem, fik annulleret ordre efter bekræftelsesmail

Køb ikke her!

Jeg fik annulleret min ordre, selvom jeg havde fået en bekræftelse over mail, der gør handelen bindende ifølge købeloven.

Men efter en korrespondance med Linda, hvor jeg skriver jeg ikke accepterer deres annullering, så har hun stoppet med at svare mig.

Magen til uprofessionelt firma, skal man lede længe efter.

1 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

God service

Har flere gange bestilt på deres hjemmeside, og altid er det kommet hurtigt! Som regel vedlægger de endda en lille gave eller to. Meget fin service!
Bestilte noget tøj i går, og i dag fik jeg en sms (på en søndag) om, at noget af tøjet var udsolgt. De ville derfor høre om jeg stadig var interesseret i de resterende ting, og så ville de betale fragten. Fremragende service!!

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice i anden deres tre…

Super kundeservice i anden deres tre forretninger. Kan klart anbefale at handle hos dem både i butikker men også på deres workshop. Hvis der spørgsmål til et sættøj eller andet på deres hjemmeside, kan man altid skrive til dem på Instagram eller Facebook,. De svarer ret hurtigt

12 de agosto de 2025

Super kundeservice

Jeg bestilte 6 forskellige varer, men de havde desværre kun 2 af dem på lager. De kontaktede mig derfor og tilbød, at jeg kunne vælge 4 andre varer og få samme rabat, som der var på de oprindelige varer. Det er god kundeservice.

14 de junho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte kjole

Bestilte kjole, den var rigtig fin men for stor.
Kæmpe ulempe at fragt er dyrt, og at der ikke er et “retursystem”, så man selv skal ind og købe label på postnord eller gls.
Har brug 100 kr i alt på fragt og retunering. Det er ikke besværet værd desværre!

6 de abril de 2024

Super kundeservice

Generelt gode priser, men vigtigst; super kundeservice og generelt søde medarbejdere. Et besøg i en af butikkerne kan anbefales, såfremt man bor i nærheden.

12 de fevereiro de 2024

God service

Jeg har i sommer bestilt en lyskæde, som pludselig ikke længere virker. Kim sender mig fluks en ny kæde uden problemer. Super venlig behandling og god service!

22 de dezembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais