Kim’s Kram Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En af de eneste webshops tilbage der stadigvæk sælger Pokemon kort til offentlige priser. Kæmpe stor tommel op herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

I et hav af butikker der tager latterlig overpris på pokemon produkter, er det rart at se nogle stadig sælger dem til rimlige priser.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg føler mig snydt efter min oplevelse på jeres hjemmeside. Der var et “først til mølle”-tilbud, og jeg lagde to sæt i kurven, som blev bekræftet som tilgængelige. Da jeg gik til betaling me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sælger pokemon til gode og rimelig priser, på et ellers dyrt marked. Endelig fortsæt!

Bom

TrustScore: 4 em 5

39 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk kundeservice

Jeg søgte google tynd efter en helt bestemt engel figur. Denne havde kimskram i assorterede farve, jeg tog chancen og bestilte med en kommentar om et ønske om den hvide hvis muligt - kort efter kom pakken og selvfølgelig med en hvid engel i - fantastisk kundeservice.

12 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt mange gange hos…

Jeg har bestilt mange gange hos virksomheden, men første gang jeg oplever utilfredshed.

Jeg modtager min pakke med manglende bodystocking, der står på en seddel at den er udsolgt, men firmaet har ikke kontaktet mig for at løse dette med nogle andre bodyer eller andet. Virkelig dårlig stil, og dette gør jeg ikke køber der igen!

2 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende kundeservice

Bestilte en tshirt til min datter, der kostede 79,98kr og smed derfor 3 poser Hama perler oveni for at undgå bestillingsgebyr for små ordrer (under 100kr) Idag modtog jeg så Hama perlerne - ingen tshirt - der åbenbart var udsolgt. Det havde været god stil af virksomheden at kontakte mig for at høre om jeg fortsat ønskede at gennemføre ordren, når den væsentligste vare i ordren nu ikke kunne leveres. Resultatet blev i stedet at jeg har betalt 84 kr for 3 poser perler (heraf 39,95 i fragt) - skuffelse!!!

24 de outubro de 2023

Dem anbefaler jeg gerne

Gode priser og hurtig levering.

Jeg havde bestilt en stor ordre på tøj derfra og den kom efter et par dage. Jeg bestiller meget sandsynligt derfra igen :-)

15 de julho de 2023

Kundeservice er helt fantastisk

Kundeservice er helt fantastisk. Har købt deres garn hvilket er god kvalitet og stemmer overens med beskrivelsen ( så tøv ikke med at købe deres garn ). Men jeg har lavet en fejl i min bestilling som jeg først opdager 3 mdr efter. Har smidt alt væk, så har kun farven på garnet, hverken kode eller LOT.
Får fat i en Annica fra kundeservice, og jeg skal lige love for jeg fik service på et helt nyt plan. Udover hun sikkert har rodet hele lageret igennem for at finde et enkelt nøgle garn, så fik jeg råd og vejledning til hvordan jeg kan undgå at dumme mig igen. På intet tidspunkt følte jeg jeg var en møg irriterende kunde ( som jeg ved jeg må ha’ været ). Høflig, hjælpsom og sød hele vejen igennem. Havde man kunne gi’ 10 stjerner, så havde de fået det.
5 * for produkt og 5 * for kundeservice. Tak for hjælpen Annica

14 de fevereiro de 2023

Jeg var heldig

Jeg var heldig, at Kims Kram havde lige den vare jeg søgte. Jeg bestilte og betalte en tirsdag aften og torsdag eftermiddag havde jeg mine ting. Dejligt nemt og hurtigt. Tak.

24 de novembro de 2022

Super

Jeg ledte efter noget legetøj, som var umuligt at finde andre steder. Landede så på hjemmesiden her.
Fint udvalg og fornuftige priser.
Dagen efter fik jeg en sms fra kundeservice at der var nogle farver de ikke havde og sendte billeder af det hun havde. Mega god stil.
Pakken kom hurtigt. Vil klart handle der igen.

25 de julho de 2022

Glad kunde :)

Jeg bestilte 5 pakker pokemon kort, til en super fin pris. Det tog kun et par dage før at de kom. Jeg fik også et gratis stort jumbo Pikachu kort med. Glad kunde som gerne handler der igen :)

17 de fevereiro de 2021

Kims Kram redder dagen

Kims Kram redder dagen - de har altid lige det garn man har brug for, når man ikke kan finde det andre steder.

Tak for Jer 😍❤️

29 de dezembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais