Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoe vervelend is het niet als je fiets wordt gestolen. Kingspolis heeft mij duidelijk telefonisch advies gegeven (die ook online stond) en het bedrag snel overgemaakt. Wat wil je nog meer van een Ver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In Zuid-Limburg nogal hard van de eBike gevallen. Einde fietsvakantie. Gelukkig heeft kingpolis veel werk uit handen genomen. Na de schademelding kon ik de fiets bij mijn fietsvoordeelshop brengen en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdens vakantie in Nederland met de fiets gevallen. De fiets was dusdanig beschadigd dat verder fietsen niet meer mogelijk was. Pechhulp Kingpolis gebeld en binnen een half uur was een bergingsauto... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros de bicicleta
  2. Loja de bicicletas
  3. Agência de seguros
  4. Companhia de seguros
  5. Ciclismo de estrada

Kingpolis fietsverzekering is in 2023 wederom als beste getest door de Consumentenbond! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

251 opiniões

Respondeu a 82% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Vriendelijke service

Vriendelijke service. Soms wel en soms niet gedekte schade, vind ik vreemd. Soms krijg ik wel een terugbetaling, soms niet. En aangezien het een Nederlands bedrijf is, kan het voor mij in België als ik een acuut probleem heb, niet veel doen. Maar qua prijs-kwaliteit is het goed.

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 22 juli verzekering opgezegd via…

Op 22 juli verzekering opgezegd via webformulier. Nog steeds wordt premie afgeschreven. Op 23 maart gemaild, geen antwoord gekregen. Nu via de bank zelf maar de incasso stopgezet. Kies niet voor deze verzekeraar!!

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee keer eigen risico betalen bij diefstal!

Ik verzeker een fiets voor €4299,- en nadat deze gestolen wordt gaat er 5% eigen risico af en hou ik €4098 over. Tot zover begrip. Ik koop een nieuwe fiets en onderhandel met de dealer over de prijs en kom op €4000,- Wordt er wederom 5% eigen risico ingehouden en krijg ik €3800,- Meerdere malen gebeld met de klantenservice maar 0 op rekest. Dubbel gedupeerd!

27 de janeiro de 2026

Slecht

Net een verzekering aangevraagd maar niet direct geregeld? Krijg een soort tijdelijke verzekering die niks dekt!? Geen bevestigingsmail niks. Bijzonder. Ga het maar annuleren en elders aanvragen. Wie gaat er nu dagen wachten tot een verzekering actief wordt.

21 de março de 2026

Beste Klaas,

bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. We gaan hierover graag met u in gesprek. U mag een e-mail sturen naar review@kingpolis.nl o.v.v. uw polisnummer en/of uw postcode/huisnummer.

Uitstekende verzekering

Uitstekende verzekering, duurde wel eventjes bij mijn meest recente schadeclaim maar natuurlijk goedgekeurd, inmiddels mijn fiets terug en die fietst weer zoals nieuw. Absolute aanrader, zeker als je een dure fiets hebt (zoals een goede e-bike).

6 de março de 2026

Beste Lucy,

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg goed geholpen bij mijn…

Heel erg goed geholpen bij mijn diefstal van mijn fiets.

19 de dezembro de 2025

Beste Tonny,

Snel en prima geregeld

14 de dezembro de 2025

Beste Magda,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn elektrische fiets was gestolen

Mijn elektrische fiets was gestolen. Schade werd netjes en snel afgehandeld. Ik heb weer een nieuwe fiets

15 de dezembro de 2025

Beste Julia,

Classificada 5 em 5 estrelas

De display van mijn fiets is gestolen

De display van mijn fiets is gestolen, diefstal gemeld bij de politie. In no time heeft Kingpolis fiat gegeven om een nieuw display te bestellen. Hiervan is 75% van vergoed!

24 de dezembro de 2025

Beste Dolf,

Hele goede ervaringen mee

Hele goede ervaringen mee, reparatie fiets compleet vergoed. En gestolen batterij ook.

20 de dezembro de 2025

Beste Annemarie,

Classificada 5 em 5 estrelas

begripvol, klantvriendelijk en doortastend King Polis verzekeringen hebben na een…

King Polis verzekeringen hebben na een valschade aan mijn Gazelle fiets , was al genoeg leed, vrijwel direct akkoord geven voor volledig herstel van mijn fiets bij mijn dealer. Daarnaast werden kosten direct vergoed aan de dealer, zonder mijn tussenkomst, heel klantvriendelijk !

Zeker bij dit soort ongelukkige zaken is het des te meer belangrijk dat je niet teveel aan je hoofd wil hebben, dat begrijpt KingPolis heel goed, kortom, begripvol en klantriendelijk, geen gezeur.

29 de dezembro de 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en diensten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende afhandeling van de schade…

Uitstekende afhandeling van de schade van mijn fiets. Ik ben erg tevreden hierover. Aanrader!

30 de dezembro de 2025

Beste Jackie,

Grootste oplichters ever

Grootste oplichters ever, zelfs met alle bewijs en facturen en regels die je doorloopt maakt niet uit als ze eronderuit kunnen komen doen ze dat. 1 jaar oude fiets niet verzekerd nu geen vervoer meer waarom? Omdat ik er niet mee heb gefietst en de laatste beweging daardoor niet was geregistreerd maar alle andere ritten wel. Er is geen actieve registratie plicht en ook niet hoe vaak je ergens mee moet fietsen. Ik heb abonnement voor tracker en ook al vanaf begin me fiets via rijwielhqndelaar verzekerd allemaal voor lucht. Kingpolis kijkt niet naar individuele situatie

26 de dezembro de 2025

Beste Irene,

bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service.
Helaas kunnen wij de schade niet vergoeden, omdat niet aan de voorwaarden is voldaan conform
bijzondere voorwaarden punt F. (track & trace). Hierin staat vermeld dat wanneer de zender niet goed
werkt, dat u dan geen andere fiets krijgt en dat er verder niets wordt uitbetaald. Het maakt daarbij
niets uit hoe het komt dat de zender niet goed werkt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Dubbel gevoel wb fietsverzekering bijkingpolis

Mijn ervaring met kingpolis was in principe goed itt mijn ervaring met Nfp.
Service, communicatie goed en vriendelijk, duidelijk en snel bij Kingpolis
2 minpunten wb kingpolis: ik heb de gevraagde foto,s van sleutels van vast slot opgestuurd en foto's van sleutels van kettingslot. Toch werd me gevraagd de sleutels aangetekend op te sturen( dit kostte me zo'n €50!!)
Daarop kreeg ik van kingpolis een mail dat de nummers van t beugelslot (!) niet correspondeerden met de nummers op ingevulde aankoopbewijs. Ik heb nooit een beugelslot gehad!!! Dus raadsel hoe kingpolis bij die nrs van een beugelslot kwam. Op ingevuld aankoopbewijs stonden de nrs van t vast fietsslot waarvan ik de foto's reeds opstuurde Onnodige kosten voor mij voor t aangetekende opsturen van sleutels! Had al flinke kosten, ondanks dure verzekering: omdat door trage afhandeling ik ter overbrugging voor € 275 een andere fiets heb moeten kopen,. Omdat dure verzekering bij kingpolis stopte na diefstal ook weer flinke kosten moeten maken voor nieuwe verzekering en aanschaf nieuwe fietsaccesoires die niet vergoed werden( slot, fietsmand en fietstassen.) Al met al een duur grapje door n diefstal waar ik niet om vroeg maar wel dacht goed verzekerd te zijn.
2e minpunt: ik vind t niet goed/ niet juist dat ik bij afsluiten van verzekering bij kingpolis niet geïnformeerd werd dat die verzekering niet op mijn naam kwam te staan maar op naam van nfp( terwijl ik degene ben die verzekering betaalde) Daardoor had nfp veel te veel macht: kingpolis gaf meteen al toestemming voor t mogen aanschaffen van nieuwe fiets bij de rijwielhandelaar die ik uitzocht maar gaf ook aan dat, aangezien de verzekering.op naam van nfp stond, nfp toestemming moest geven aan kingpolis om geld aan die rijwielhandelaar over te mogen maken. En dat weigerde nfp in 1e instantie. Heeft me veel tijd en moeite gekost voordat nfp ook toestemming gaf.
Waar ik de meeste moeite mee heb is dat ik €325 kwijt was ( en daar bovenop nog extra kosten voor nieuw aan te moeten schaffen van fietsaccesoires die niet vergoed werden))ondanks dat ik dacht een goede maar dure verzekering tegen diefstal te hebben afgesloten! Kosten voor mij, ondanks verzekering, van meer dan € 750(,overbruggingsfiets, nieuwe verzekering( terwijl de oude verzekering pas 1 jaar liep) en fietsaccesoires)
Vr gr.
Anja Verbruggen

5 de janeiro de 2026

Beste Anja,

bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over onze service. We gaan hierover graag met u in gesprek. U mag een e-mail sturen naar review@kingpolis.nl o.v.v. uw polisnummer en/of uw postcode/huisnummer.

Team Kingpolis

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.