Had een vraag over mijn verzekering. Netjes en heel duidelijk te woord gestaan. Zoals het hoort. Kortom goede verzekering. Transparant en eerlijk. En alles beantwoord. Heb er meerdere verz... Ver mais
Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Ver mais
De schadeclaim werd zonder veel opmerkingen en vragen afgehandeld en binnen een dag had ik het geld op mijn rekening staan. De site van de ANWB dient wel sneller te reageren op ingevuld gegevens.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Werden snel, fijn en goed geholpen met het overzetten van de verzekering van de ene naar de andere auto. Hiermee konden we onze nieuwe auto ophalen.

Resposta da ANWB Verzekeren
Zeer snelle reactie, geen flauwekul vragen en meteen uitbetaling. Duidelijke uitleg waarde vermindering en eigen risico. Zijn tevreden over de afhandeling

Resposta da ANWB Verzekeren
Vriendelijke en zeer duidelijke uitleg waardoir mijn vraag direct werd beantwoird

Resposta da ANWB Verzekeren
Goed en snel deskundig geholpen en door de medewerker.

Resposta da ANWB Verzekeren
De schade ingediend en dezelfde dag kreeg ik een bericht van goedkeuring
Snel geregeld.

Zoals wij gewend zijn van de ANWB :
Top service

Resposta da ANWB Verzekeren
Had een vraag over mijn verzekering. Netjes en heel duidelijk te woord gestaan.
Zoals het hoort.
Kortom goede verzekering.
Transparant en eerlijk.
En alles beantwoord.
Heb er meerdere verzekeringen en alles samen even doorgenomen.
Klanten service ook snel bereikbaar.
Dus zeer tevreden enngoed geholpen.

Resposta da ANWB Verzekeren
Op 30 juni een schade aan mijn boot gemeld. Na twee weken kwam de expert waar ik daarna nooit meer iets van gehoord heb. Schijnbaar is er een tweede expert geweest die zonder mijn aanwezigheid in de boot is geweest. De informatievoorziening vanuit de verzekeraar Unigarant was uitermate slecht. Ik heb zelf 10 keer contact gehad om na te vragen hoe het ervoor stond. Steeds kreeg ik te horen dat ze er mee bezig waren en dat er contact met mij opgenomen zou worden. Dit is echter nooit gebeurt. Vandaag, 13 weken later, kreeg ik na een ingebrekestelling verstuurd te hebben de melding dat de schade was afgewezen. Ze laten je gewoon 13 weken in de kou staan. Inmiddels mijn verzekeringen weggehaald en mijn lidmaatschap opgezegd. Dat je al 42 jaar lid bent van de ANWB interesseert ook niemand. Nooit meer ANWB/Unigarant.

Resposta da ANWB Verzekeren
Met mijn eerste gesprek werd ik uitgemaakt door de telefoniste voor brokkenpiloot, terwijl ze mij niet eens kent en niets van de schades af weet.
Beetje jammer zeg maar. Vooral omdat ik al jaren lid ben van de ANWB. Had dit niet verwacht.

Resposta da ANWB Verzekeren
Werd telefonisch goed en snel geholpen. Teveel aan betaalde premie volgende dag gelijk terug gestort

Resposta da ANWB Verzekeren
Het telefonisch contact was uitstekend.Nadat ik er online niet uitkwam heb ik gebeld en werd perfect geholpen.Een verzekering afsluiten doe je niet iedere dag en door het persoonlijk advies geeft het toch een vertrouwd gevoel dat het goed zit.