Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

betreft Kippies Landgraaf. Bijzonder?? Nee, sate met (haast) geen saus, kip in rode saus (waarvan werd aangegeven zoet-zuur te zijn) was enorm pittig, mie-hoen was volgens ons vegetarisch, geen enkel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor een feestje deden we een bestelling, smaakte fantastisch! Maar… voor iemand met een ernstige allergie voor kokos kan ik er niks kopen. Kokos is geen allergeen en ingrediënten kunnen ze ni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Via de site besteld spareribs en de volgende dag opgehaald maar was bevroren meegekregen en was hard van structuur.Diezelfde dag ook 3x gehaktbal gekocht kwam hij terug met een bakje ingevroren gahakt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras
  2. Restaurante especializado em pratos de frango
  3. Loja de sandes
  4. Serviço de take away

Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

147 opiniões

Respondeu a 22% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Kippie Malden.

Kippie Malden.
Niets anders dan lof. Stokbrood en kip waren perfect.
Personeel werkt super netjes en is aardig.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Personeel is wel vriendelijk.

Personeel is vriendelijk. Helaas vond ik de kipkluifjes niet echt lekker. Normaal is het mijn favoriete snack van een ander bedrijf, wilde het eens proberen ijs kippie in malden maar het enige echt lekkere was de marinade. Die was perfect. De kip zelf was droog en wat hard. Geen sappige kluifjes! Jammer. En dat voor toch wel prijzige kip. Niet meer dus.

26 de fevereiro de 2026

Ziek na het eten van

Ziek na het eten van. 2 gebraden kippen gekocht Kippie MIddelburg. Dezelfde dag en de dag erna opgegeten.
Na het eten een raar onprettig gevoel in maag en buikstreek. Wij zijn sinds zondag beide flink aan de diarree.
Iets gaat er niet goed bij Kippie

21 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Absoluut NIKS bestellen via…

Absoluut NIKS bestellen via Thuisbezorgd of wat dan ook. Alle prijzen zijn twee keer zo duurder dan als je daar zelf heen gaat. Een frikandelbroodje daar kost €1,50, en op de site €3,26. Compleet zelf-oplichterij als je er niet bewust van bent. Ik koop af en toe daar 2 broodje frikandellen voor maar €4,50. Soms heb ik de neiging om het te bestellen maar dan is de prijs al €6,52, en dan nog met de extra kosten maakt het een ruim €7,81. Zeker je bestelling uitstellen totdat ze de prijzen verlagen online.

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Met een allergie ben je niet welkom!

Voor een feestje deden we een bestelling, smaakte fantastisch!
Maar… voor iemand met een ernstige allergie voor kokos kan ik er niks kopen. Kokos is geen allergeen en ingrediënten kunnen ze niet bekijken of willen ze niet voor kijken, althans niet in de nieuwe winkel in Malden.
Wat een koude douche na een warme douche zeg! Bizar!

Ik probeerde het via kippie.nl maar ook daar kreeg ik geen antwoord, ja de vraag wat ik had willen kopen zodat ze daar naar konden kijken, tja dat was niet meer nodig.
Als ik elke keer een mail moet sturen voordat ik naar de winkel kan lijkt me niet heel efficiënt.
Ik blijf er maar vandaan ondanks die eerste positieve ervaring.

28 de janeiro de 2026

locatie Leeuwarden kent geen hygiëne

Mijn review gaat over locatie Leeuwarden.
Eerder deze maand (januari 2026) hier wat eten opgehaald. Het eten dat de medewerker met zijn handschoenen heeft aangeraakt heb ik buiten ook meteen weggegooid.

Er was een man aan het werk. Hij had een bak met vlees voor zich staan en het leek alsof hij dit aan het marineren was. Na dat hij klaar was likte hij zijn handschoenen af en ging vervolgens vrolijk verder met zijn werk. Ik dacht eerst nog misschien gooit hij zijn handschoenen weg. Toen ik ging bestellen was hij bezig met een andere bak eten en leek dit ook te marineren. Toen ik zei dat ik wou bestellen spoelde hij zijn handschoenen even af onder de kraan en ging toen bezig met mijn bestelling. Het eten dat hij met zijn handschoenen heeft aangeraakt heb ik weggegooid. Het eten dat uit een bakje werd geschept heb ik wel opgegeten.

Ik kom hier nooit meer!

5 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Heel onhygiënisch

Na het boodschappen doen wilde mijn zoon een broodje kip. Hij liever dank ik na het zien van de staat van deze kippiewinkel. Om 11.20 uur ligt de hele balie al vol zooi en kruimels. Jongen achter de balie heeft handschoenen aan maar staat daarmee aan zijn haar en oren te krabben. Bestellingen legt hij vervolgens kaal, zonder bakje of servet op die vieze balie. Echt heel vies.

10 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Niet geleverd wat werd besteld.

Week voor kerst een bestelling gedaan in Assen bij de Kippie winkel daar.
Dag voor kerst de bestelling opgehaald.
Thuisgekomen bleek dat wij de verkeerde balletjes mee hebben gekregen. Wij hadden één extra portie balletjes met saté besteld maar in de tas zat wat anders. Deze portie was voor iemand die dat andere niet mag hebben. Gelijk gemaild. Maar dit komt dan bij het hoofdkantoor. Zij stuurden het door naar Assen.
Geen enkele reactie gekregen. Jammer, en geen herhalingsgevaar meer!
Aflevering was slordig, niet reageren is arrogant.

Vandaag kreeg ik een reactie van het hoofdkantoor:

Dank voor uw bericht.

Wij willen hierbij aangeven dat wij geen toezegging hebben gedaan om u actief een reactie terug te sturen.

Dus de klacht wordt doorgestuurd naar het filiaal, maar een reactie krijgen is dus niet aan de orde.
Met dit soort winkels doe ik geen zaken meer. Wat een aanfluiting.

24 de dezembro de 2025

Nooit meer kip van Kippie

Na het eten van de kippenpoten is mijn man 2 dagen daarna flink ziek geworden , in 1 week 9 kilo afgevallen. Toen opgenomen in ziekenhuis, na onderzoek bleek hij het Champylobacter te hebben . De artsen vertelde dat van kip eten kwam duidelijk , hij is flink ziek geweest 1 week . Nu hij weer thuis is heeft hij nog wel wat nodig om te herstellen . Dus 1 keer maar nooit meer kip van Kippie .

25 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

De kippie kippenpoten worden steeds…

De kippie kippenpoten worden steeds slechter van kwaliteit, de laatste 3x per keer 10 stuks gehaald, maar kwaliteit is erg verslechterd ivm een 1.5 jaar geleden.
Kip is ouder, ondanks ik ze in de middag pas haal en de sweet variant is veel minder in de saus gezet.
Saus is daarbij ook wat veranderd in negatieve zin.

20 de dezembro de 2025

Reken wonder

Een schaal besteld in Best.
Bij afrekening een kado bon van 20 euro ingediend en toen moesten wij volgens "eigenaar" nog 28 euro bij betalen.
Totaal was 38 euro min 20 euro is 18 euro.
Deze opmerking gemaakt , stond hij na te denken en was het niet " oja sorry" nee gewoon bedrag 18 euro in gegeven bij de pin.
Wij netjes afgerekend, maar nog geen bedankt of fijne dagen of tot ziens.
Absoluut NIET klant vriendelijk.
Wij rijden wel een stukje verder naar woensel ,in Best nooit meer!!!!

20 de dezembro de 2025

Schandalig

0,25 euro duurde geworden + actie van de week 0,50 duurder, walgelijk, schaam jullie diep, kom hier nooit meer.

15 de dezembro de 2025

Vieze slappe hap

Wij hebben de antikluifpan gekocht van 49,95 en op de foto staan 4 even groot aantal gerechten op. Er zaten 3x 13 gerechten in en de rest waren kiplings gepaneerde kiphapjes die slap waren en deze horen knapperig te zijn. De kip was van een slechte kwaliteit. Ik heb kippie een paar jaar geleden bij vrienden op een verjaardag gegeten en toen was de kwaliteit heel anders heerlijke knapperige gerechten.
Voor ons geen kippie meer.

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste ervaring

Gisteren voor de eerste keer de kippiepan geprobeerd.
Na alle recenties was ik wel heel benieuwd, deze waren niet allemaal positief.

We hadden 2 pannen.
De instructies waren heel eenvoudig, stekker er in vlees er op stand op 2/3 en na een half uur heerlijk warm.
Heb er af en toe wel een klein scheutje water er bij ingedaan.
De 30 personen vonden het allemaal heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!!

Misschien als je altijd bij een Michelin sterren restaurant gaat eten, kan zijn dat je een andere mening hebt..😉

Wij hadden voor 30 personen 2 pannen en 5 kilo huzarensalade en wat stokbrood en we hadden nog wat over

7 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.