Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin og Danny Madsen, var utrolig søde og alle mine ønsker blev mødt.! Det der er blevet sagt og gjort, er sket til punkt og prikke. Det har været en imødekommende og god service. Alt pap, pl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt 3 Markiser hos Sega Kirsch. Da vi skulle benytte dem begyndte den ene at klikke og markise ville ikke lukke i. Vi informere Sega Kirsch omkring vores Markise der ikke virker! Sega... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi har købt to stofgardiner og fire up and down-gardiner, og vi er rigtig glade for det færdige resultat. Undervejs oplevede vi nogle udfordringer med to af up and down-gardinerne, men der blev hurt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

DO NOT BUY FROM KIRSCH! We paid a fortune for new curtains and the salesman from Kirsch made false promises that the curtains will be this and that. After 3 months when they get delivered and insta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor e fabricante de cortinas

Escrito pela empresa

Hos Kirsch tilbyder vi gardiner til enhver stil og enhver boligtype, altid tilpasset de nordiske krav til design og funktion. Sæt prikken over i'et og understreg stil, stemning og udtryk med en individuel, skræddersyet gardinløsning, der passer til dig og dit hjem.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

3,1

Todas as opiniões

20 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og velinformeret person

Super dygtig og velinformeret person, der kom ud. Gode råd og vejledning.

14 de maio de 2025

Kære Kristina,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplevede god vejledning og kompetent service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du bliver glad for det endelige resultat!

Super god oplevelse

Jeg har lige fået sat mine foldegardiner op af en flik
og dygtig montør.
For en måned siden bookede jeg en tid til at få taget speciel mål. Det blev klaret hurtigt og professionelt af en ung gut.
Nu er det som sagt sat op og resultatet er flot.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til andre som skal have nye gardiner mm
Pia

16 de maio de 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os meget at høre, at både opmåling og opsætning af foldegardinerne blev udført hurtigt, professionelt og med et flot resultat.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder meget for os og vores team!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent og meget flink sælger

13 de maio de 2025

Kære Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores sælger som både kompetent og flink – det betyder meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en super god oplevelse

Vi havde en super god oplevelse. Kåre var imødekommende og smilende. Han var hjælpsom og god til guide til den bedste løsning.
Kan klart anbefale Jysk og Kåre 🤗

14 de maio de 2025

Kære Lotte,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en super god oplevelse, og at Kåre gjorde et så godt indtryk.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os over, at du er tilfreds med både rådgivningen og servicen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke imponeret over kvaliteten

Ikke imponeret over kvaliteten. Efter to år er de slidte og snorene sprang ret hurtigt. Især i mørklægningsgardinerne sprang snore eller blev flossede næsten med det samme. Tror vi må smide penge efter nye gardiner. Og det var ikke fordi disse var billige!!

2 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dyre gardiner kan ikke repareres.

Forretningen vil gerne sælge dyre produkter så som up/down plisegardiner, men når de så går i stykker (sprængt snor tilbyder de ikke reparation. Nu står vi så med et gardin tl flere tusinde kroner som ikke kan bruges.

16 de outubro de 2024

Dårlig kvalitet

Vi købte hvad vi troede var kvalitetsgardiner, men desværre viste gardinerne sig at være i dårlig kvalitet. Specielt plastikstykkerne bag på gardinerne hvorigennem trådene går, er i så dårlig kvalitet at de går i stykker efter kort tids brug og det er meget svært at udskifte dem siden de er syet ind i stoffet. Har haft besøg af flere montører uden forbedring og nu får vi at vide at gardinerne ikke er under garanti længere.

12 de abril de 2023

Meget tilfredsstillende gardiner.

Vi har fået gardiner til vores stue, ialt 9 stk. Der var lidt som skulle rettes, og det resulterede i lidt farveforskel. Vi kontaktede kundeservice og uden diskution var hans råd, at de ville lave nye til hele stuen, som blev lavet til stor tilfredshed.
Det har været meget behagelige / kundevenlige personale som har vejledt med valg af gardiner. Monteringen har ligeledes gået godt, og samme gode service.
Vi giver Kirsch vores bedste anbefaling til andre kunder.

2 de janeiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais