Ik wilde een cadeau voor mijn vader kopen. Door de korting viel dit mooi binnen het budget, maar toen ik het artikel in mijn winkelwagen deed, was de korting weg. Ik heb contact opgenomen met de klant... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Belachelijke klantenservice. Door een fout op de website is een apparaat dubbel besteld. Direct gemeld (binnen 5 minuten) Volgens de klantenservice moest ik het pakket maar weigeren. Aangegeven dat d... Ver mais
Bestel hier niet! Ik wilde een mixer bestellen, na betaling kreeg ik een foutmelding. Nog een keer geprobeerd te bestellen, weer een foutmelding. Derde keer lukte wel. Nu komt de grap: wel drie keer... Ver mais
Echt een hele slechte service. Door een technische storing wel 229,- kwijt en geen bestelling geplaatst. Nu al heel wat telefoontjes en mails verder, maar er niets mee opgeschoten. Geen product en gee... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Geen duurzaam product
Ik heb 2,5 jaar geleden een foodprocessor van KitchenAid gekocht. Ik was erg blij met het product en het gebruik ervan.
Tijdens het laatste gebruik wilde ik chocola fijn hakken. Dit moet makkelijk kunnen met de foodprocessor en dat geeft Kitchenaid ook aan. Bij de 2e keer pulsen stopte de machine er mee. De lampjes branden niet meer. Ik ruik geen oververhitting wat ook niet kan na zo’n kort gebruik.
Klantenservice gebeld. Zij vertelde mij dat het erg spijtig is maar dat de garantie na 2 jaar verlopen is. Ik kreeg het advies een nieuwe te kopen omdat het maken 100,- euro kost. Het apparaat heb ik voor 125,- euro gekocht. Ik ben erg teleurgesteld in de klantenservice. Kitchenaid wilt helaas niet bijdragen aan duurzaam product of van het maken hiervan zodat er een langere levensduur ontstaat.
Love their products, worst webshop
Love their products, but worst webshop ever.
I ordered a mixer during black friday. They messed up the delivery address not including my house number, but somehow is in the invoice...
I got in touch 4 times via email with customer service. Tried calling multiple times. No one picked up the phone after 15 minutes.
They sent me an email that I would receive a refound. But I didn't ask for one as I bought with a good price during black friday.
Buy kitchenaid in a retailer with a decen ecommerce and logistics, not their website.
Goede service!
Glazen kom van mijn gloednieuwe Artisan breekt tijdens het mixen spontaan voor mijn neus. Ik had deze gratis gekregen bij mijn Artisan met metalen kom. Ik voelde me toch verplicht het te melden, want voor hetzelfde geld is het een productiefout. De bodem was immers uit de kom ‘geslagen’, dus dat was best raar.
Meteen een excuses mail terug met de mededeling dat ze blij waren dat er verder niets ernstigs was gebeurd. Week erna had ik een nieuwe glazen kom in huis.
Super netjes!
Handvatten van de pan worden kokend…
Handvatten van de pan worden kokend heet!
Zeer slechte communicatie en een…
Zeer slechte communicatie en een zooitje ongeregeld daar in Belgie. Foodschopper opgestuurd via UPS naar kitchen aid voor herstel omdat het in garantie periode valt. Vervolgens krijgen we 1 paar schoenen terug gestuurd met het verzoek wij kunnen hier niks mee. Na 30 mails en 15 keer bellen wordt de teamchef op het hoogte gebracht over de gang van zaken:(. Zit nu al 3 maanden zonder mn foodschopper nooit meer Kitchen aid nog nooit zo iets meegemaakt bah bah
Ze moeten zich schamen
Erg slechte, niet meedenkende en niet eens in nederland gebaseerde klantenservice.
Keukenhulp gekocht in de kleur milkshake. Kwam aan met een kras dus ik heb gevraagd of ze mij hier mee konden helpen. Na ruim 3 weken wachten krijg je een mail waarin ze vragen om het serienummer op het apparaat. Ruim een week daarna pas een verzendlabel.
Moest de keukenhulp terugsturen voor 'reparatie'. Na weer ruim een week kreeg ik te horen dan ik er een retour kreeg.
Weer een week verstrijkt zonder enig geluid. Moeten zelf bellen om te horen dat de kleur niet meer beschikbaar is... Nu moeten we het met een andere kleur doen! Op de vraag of er nog nieuwe voorraad komt reageren ze niet... Alleen maar het labeltje 'nu niet beschikbaar' voorlezen van de website.
Ook 'geweldig': We mogen de schaal die we extra hebben gekocht NIET retourneren, terwijl de kleur van deze schaal helemaal niet bij de nieuwe kleur blender past...
De telefonisten zijn totaal niet klantvriendelijk en denken absoluut niet met je mee. Je krijgt vooral kortaf 'ja' of 'nee' en moet alles maar zelf bedenken.
Zeer slechte klanten service
Zeer slechte klanten service. Normal gesproken bij alle andere webshops als je iets wil retour sturen gaat het allemaal moeiteloos op de doos stat een retour sticker, Maar bij kitchenaid moet je eerst via je account retour aanmelden, dan krijg je een melding dat klantenservice met je contact gaat opnemen. Na 8 dagen en 3 mails verder nog steeds geen reactie van kitchenaid. Mensen koop geen producten op kitchenaid.nl
klantenservice geeft zich niet thuis. Ik wacht nog 2 dagen als er geen reactie komt, rij ik even naar Antwerpen geef ik die rotzooi daar wel af
Aanbakken koekenpannen 24 cm 8IN en 16 cm
Beide koekenpannen 20cm en 24cm branden aan bij het bakken van een ei.
Ondanks de tips die de klantenservice ons heeft gestuurd, lukt het ons niet om hier simpel een ei in te bakken.
Je kunt er vlees in bakken, aardappel etc., mits je de pan blijft beroeren.
We verwarmen de pan eerst met olie op laag niveau voor en daarna iets hoger om het ei te bakken.
Het is toch van de gekke dat KitchenAid pannen produceert die je niet warm kunt maken? Van de klantenservice tips gekregen, die niet werken. Heb Kitchenaid uitgedaagd om zelf een ei te bakken in een dergelijke pan. Ze hebben de uitdaging niet aangenomen. Wel hebben ze een pan vervangen met hetzelfde probleem.
In de gebruiksaanwijzing dient opgenomen te worden dat de koekenpannen niet geschikt zijn om een ei in te bakken. Geen klachten over de klantenservice! Uiterst klantvriendelijk!
Echt teleurstellend
Echt teleurstellend. Zowel producten als klantenservice. Zo jammer omdat de producten er zo mooi en exclusief uit zien.
Drie jaar geleden heb ik de duurste vaatwasser aangeschaft van ruim 1800 euro. Inmiddels 6 maal de monteur over de vloer gehad... En nu weer een storing waarbij voorrijkosten van 120 in rekening worden gebracht.... Overigens was de dame van de klantenservice (Rowanda) zeer onvriendelijk en kortaf. Spreekt snel en onduidelijk aan de telefoon om het gesprek zo snel mogelijk te kunnen beëindigen. Zucht...
slechte nazorg
KitchenAid processor gekocht op 2 februari 2020. Bij bij het verkruimelen van een stuk brood sloeg het apparaat vast en wilde niet meer aan.
Op 25 mei is het apparaat ter reparatie aangeboden, ik wacht nog steeds op een antwoord wanneer ik een nieuw apparaat ontvang. Slechte nazorg! Ik koop nooit meer iets van KitchenAid.