Leia as opiniões dos outros
Da produktet ikke helt levede op til vores forventning til kvalitet og udformning fik vi hurtig og problemfrit aftalt returnering. Derfor en flot bedømmelse der dog ikke kan nå alle fem-stjerner ⭐️
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Kitchengadget.dk brænder vi for at gøre madlavning både nemmere og sjovere med smarte, funktionelle og stilfulde gadgets til køkkenet. Vi udvælger nøje vores produkter og går aldrig på kompromis med kvalitet eller design – alt skal gøre en forskel i hverdagen. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og ærlig kommunikation. Derfor står vi altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp før, under eller efter dit køb. Tusind tak fordi du handler hos os – din tilfredshed betyder alt!
Informações de contacto
Jeg bestilte en knivsliber efter mange overvejelser. Da jeg fandt den på kitchengadget og så anmeldelserne bestilte jeg en. Lige efter jeg havde bestilt den opdagede jeg den samme model kunne købes 100 kr billigere på en anden side. JEg skrev det til Kitchengadget som med det samme refunderede differencen. Det er god service. Knivslivberen ankom inden for 3 dage og indtil videre er jeg glad for resultaterne af slibningen.
Perfekt oplevelse, kundeservice og produkter!
Jeg havde længe søgt efter et knivsæt til en gave men det er lidt af en jungle.. jeg fandt siden her og kunne se alle de gode anmeldelser! Havde nogle spørgsmål til produktet og snakkede med dem der inde og servicen var så god at jeg også bestilte en knivsliber. Produkterne er kommet hjem, (kom dagen efter) givet i gave og tilbagemelding er at det er de bedste knive hun har prøvet 👌
Perfekt oplevelse 👍
Godt produkt
Det er rart når alt går som forventet. Hurtig levering og godt produkt
Leveringen var problemfri
Leveringen var problemfri. Men jeg synes nu ikke knivsliberen er så effektiv som påstået. Prøvede på en af mine køkkenknive, den blev ikke skarpere. Måske er det fordi jeg skal bruge 15 i stedet for 20 graders hældning. Vi må se.
En professionel webshop
Det er når noget går galt, at de forskellige webshops skiller sig ud mht. håndtering af problemet. I mit tilfælde havde Kitchen Gadget, grundet juletravlhed, kommet til at sende mig den forkerte pakke. Jeg ringede til Kitchen Gadget og det var en virkelig god oplevelse, at opleve kundeservicen hos Kitchen Gadget. De beklagede og sendte straks en ny pakke med det jeg havde bestilt, en retur label til at sende de andre varer retur samt en lille erkendtlighed grundet ulejligheden. Jeg kan varmt anbefale Kitchen Gadget
Det er et troværdigt firma
God service og gode vare 😊
Tillidsvækkende kundeservice
Jeg havde købt to titanium skærebræt. Ved levering viste det sig, at pga. en fejlpakning af min ordre havde jeg kun modtaget et bræt. Det tog kun en enkelt opringning til en venlig og kompetent servicemedarbejder at få rettet op på fejlen. Han undskyldte meget, at der pga. af stor juletravlhed var opstået denne fejl. Han sendte med det samme det manglende bræt - plus et ekstra som kompensation - som jeg modtog et par dage efter. Det er god og tillidsvækkende kundeservice.
Super god service og lækre produkter
Jeg havde forudbestilt en varer, som der endte med at være længere leveringstid på en forventet.
Kitchen Gadget holdte mig jævnligt opdateret uden jeg selv behøvede at opsøge dem, og de var meget løsningsorienteret. Til trods for at det ikke var hos Kitchen Gadget men i tolden, som skyldtes forsinkelsen, så modtog jeg en kompensation/gave i min pakke fra dem, hvilket jeg blev super glad for.
Produkterne er i virkelig god kvalitet og jeres service er der absolut ikke noget, at sætte en finger på :-)
Bestilte ting kom til tiden
Fantastisk service
Fantastisk service. Min pakke var strandet ved DAO, som var umulig at få fat på. Skrev til Kitchen Gadget, som svarede med det samme (trods det at det var midt i december) og afsendte en ny samme dag. Det kan man da kalde service. De får mine bedste anbefalinger.
Det var nemt at finde frem og bestille
Det var nemt at finde frem og bestille
Kan ikke sige meget om produktet da det er en gave
Fornuftig firma ,rimelig…
Fornuftig firma ,rimelig levering,kvalitet svarer til pris på varen.
Nemt at bestille, god service og hurtig levering.
Ville bestille 3 stk. titanium skærebrætter. De havde kun 1 stk. på lager, så jeg ringede dertil. Kom igennem på tlf. med det samme. Fik at vide, at de forventede at få dem på lager, indenfor en uge, så kunne bare bestille. Selvom der var rabat, fik jeg en kode, med tilbud om 10% ekstra i rabat.
De blev leveret som forventet.
Det var lige hvad jeg havde brug for
Det var lige hvad jeg havde brug for, og leveret til tiden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.