Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Ver mais
A empresa respondeu
Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais
A empresa respondeu
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Storegade 22, 6800, Varde, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Jeg tog kørekort ved Kjærgård køreskole og det har været mega fedt. Jeg havde Tom som kørelærer og kørte i Esbjerg.😁

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
God og super professionel køreskole, med gode og kompetente kørelærer. Både teorilæreren og kørelæreren har være overbærende og fleksible med, at få timerne og tiden til at passe ind i min hverdag med en lille baby. Det blev derfor en super rar og behagelig oplevelse, uden at skulle stresse over hvordan, det ville hænge sammen med hverdagen :)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
God køreskole og nogle dygtige kørerlære, kan klart anbefale tom⭐️

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Virkelig god service! Havde Kim til teori, som gjorde et mega godt stykke arbejde, dygtig og hyggelig rar mand, som gjorde teorilektionerne hyggelige og rolige. Klaus som kørelærer, der gjorde et fantastisk stykke arbejde! Rar mand som er helt nede på jorden, og god til at lære fra sig.
Alt i alt en mega god oplevelse, kan klart anbefales :)
(Esbjerg)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
De gør teorien lidt sjovere og forklare godt, derudover er de søde og hjælpsomme hvis man har brug for lidt extra hjælp

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Forløbet var rigtig rart, og jeg blev guided virkelig godt igennem det hele, jeg er så taknemmelig for disse mennesker, og hvor meget de gør for deres elever. Mange tak✨

Den bedste køreskole!
De er søde, rare og gør processen nem og overskuelig. Gode Audier der gør køreprocessen fantastisk, og nem.
Kan klart anbefale denne køreskole!
Mvh Torbjørn Andersen

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Super god køreskole. Teori 2 gange i ugen og kørsel ind i mellem, så det går hurtigt. Tak for en god oplevelse Leo:)

Fantastisk oplevelse.
Virkelig god undervisning både teori men også det praktiske, havde fornøjelsen af at prøve flere forskellige kørelærer og de var alle helt fantastiske.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg var meget nervøs for at sætte mig ind på førersædet af en bil og ud på den offentlige vej, hvorfor jeg først tog mig sammen til at få taget et kørekort som 25 årig.
Frygten forsvandt med tiden, og jeg endte med at få en god oplevelse hele vejen igennem - sammen med min dygtige kørelærer, Hasan.
Jeg har været glad for denne køreskole i Skjern. :)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Det har været en fornøjelse at tage kørekort ved Kjærgaard Køreskole og jeg kan kun anbefale det! Det har været et super hyggeligt og meget lærerigt forløb - super søde og dygtige kørelærere, som har styr på det hele og sørger for, at man er godt klædt på til både teori- og køreprøven.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg kan kun anbefale Kjærgaard Køreskole.
Jeg havde Leo som underviser i Billund og det var hele vejen igennem en virkelig god oplevelse, hvor jeg på intet tidspunkt følte mig usikker eller følte at jeg ikke modtog den undervisning jeg behøvede.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Rigtigt godt sted at tage kørekort. jeg havde Leo som kørelærer, han var god til at vise mig de steder som jeg skulle være særligt opmærksom på. Og også virkelig god til at forklare til teoriundervisningen. Alt i alt super godt sted at tage kørekort. Også nogle gode biler som man lære at køre i.
Kæmpe anbefaling her fra:)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Rigtig dejligt personale, alle er stille og rolige og tålmodige med at hjælpe dig lærer. Kun en anbefaling herfra

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har lige taget mit kørekort ved Kjærgaards køreskole,
det var en 10/10 oplevelse og jeg er taknemlig for den service jeg fik.
Jeg havde Al Hasan som kørelærer han var mega flink og han gik meget op i at finde
den bedste måde at lære sine elever både i teori og i kørsel.
Alt i alt var det en god oplevelse at tage kørekort hos Kjærgaards køreskole.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Rare og erfarende lærere der er gode til at lære fra sig og komme med råd der kan hjælpe dig.
Jeg tog et lynkursus og følte ikke, at der var noget jeg manglede, at få forklaret eller erfaret udover forløbet.
De har gode lokaler til at høre teorien i så der ikke er noget der forstyrrer.
Man kører i rigtig gode biler, der både er rare og nemme at lære og køre i.
Et rigtig godt sted at overveje hvis du skal tage dit kørekort.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har været godt tilfreds med mit forløb hos Kjærgaards køreskole. Dygtig og cool kørelærer ( Hassan). Masser af hyggelige snakke. Tak for en god oplevelse.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Selve køreskolen for 6/10 da pludslig fik skifted kørelær og kørebil så jeg blev nød til at vende mit til den ny bil men heldig vis var den nye kørelær perfekt og kunne hjælpe mig en del så jeg bestod enlig mit kørekort kan kun anbefæle kørelæren tom😊👌

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Kjærsgaard køreskole er bestemt skolen man burde vælge.. dygtige lære som går hele vejen for af hjælpe dig igennem forløbet, med smil og hyggelig humor så de nerver der skulle komme forsvinder. Jeg er meget tilfreds

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Fantastisk oplevelse i den tid jeg skulle ud og køre og have teori timer med Hassan. Han er fyldt med en masse god energi og god humør hele tiden. Man glæder sig hvergang man skal til time.
Virkelig anbefaling herfra hvis man skal tage kørekort.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.