Kjærgaard Køreskole ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Escola auto

Escrito pela empresa

Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Verdens bedste køreskole

Jeg er SÅ glad for mit valg af køreskole 😍

Jeg tog i Varde med Rikke som kørelærer. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre! Rikke vidste fra start, hvor grænseoverskridende og angst jeg var for at tage kørekort, men hun var ved min side step-by-step og er så forstående ❤️ Virkelig støttende, samtidig med vi havde det så sjovt❤️ Alle kørelærer var så flinke og mega gode til deres arbejde 🥳 Rolige mennesker man hurtigt føler sig tryg ved. Jeg havde også Tom til teori, og vi havde det også sjovt blandet med teorien 🥳

Verdens bedste køreskole. Kan KUN anbefales - er så taknemmelig for mit valg.

Mega lærerigt og udviklende ❤️

4 de julho de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

TUSIND TAK for alle de flotte ord Clara! Dem er vi virkelig glade for :)
Det er SÅ dejligt at høre at det har været et forløb som har været lige dét du havde brug for.

Jeg håber du har det skønt, og at du får kørt en masse rundt i din fine bil.
Endnu engang kæmpe stort tillykke, både med kørekortet men også din bil :)
Pas rigtig godt på dig selv, vi ses på vejene :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sted at tage Kørekort.

Fantastisk sted at tage Kørekort.

Jeg kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole til alle, der vil tage motorcykelkørekort. Vi havde Klaus som kørelære, vilket var en fantastisk oplevelse. Men vi fik selvfølgelig også mødt nogle af de andre kørelære, og må bare sige at de har et fantastisk samarbejde de har.

Så igen, hvis du står og overvejer kørekort, enten til MC eller Bil. Så giv dem endelig et kald, så får du helt sikkert en super oplevelse.

4 de junho de 2024

Hej Kristoffer :)
Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget når i har været tilfredse med forløbet.
Stort tillykke med dit kørekort! Håber du får kørt nogle ture på mc i det skønne vejr vi har lige nu :)

Rigtig godt

Den bedste køreskole du kan komme til. Mega søde kørelærer (Rikke), meget flink og behagelig, kan stærkt anbefale denne køreskole.

3 de julho de 2024

Hej Thilde :)

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget! Jeg har skisme hygget mig i dit selskab.
Jeg håber din mor nyder at blive kørt rundt engang i mellem :D

Endnu engang stort tillykke med kørekortet!

Kjærgaard Køreskole ApS

Kjærgaard Køreskole ApS.
Er en super god køreskole. Jeg var personligt selv rigtig glad for både teoriundervisningen og praktisk undervisning, jeg havde to super gode kørelærer, både Emil. Og Tom.
Jeg vil varmt anbefale at tage kortet her💪🏽

21 de junho de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Mange tak for din anmeldese, den er vi glade for! :)
Stort tillykke med dit kørekort :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard…

Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard køreskole, og det har været en kæmpe oplevelse med grin og fede moments sammen med Ole. Jeg har virkelig nydt det, og der har aldrig været problemer, kan kun anbefales! 💪🫡

21 de junho de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Det er godt art høre at du har hygget dig, det har Ole helt sikkert også! :)

Stort tillykke med kørekortet :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med...

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos Kjærgaard.
Hasan var en STJERNE, 10/10 oplevelse.

20 de junho de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Det er vi super glade for at høre, tusind tak for de fine ord! :)
Stort tillykke med kørekortet!

God køreskole

God køreskole. Jeg havde en virkelig god kørelærer der var god til at hjælpe mig og hele oplevelsen var bare virkelig god. Kan helt klart anbefales.

12 de junho de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Mange tak for de fine ord Amalie, og stort tillykke med kørekortet! :)

God køreskole

God køreskole. Jeg havde køreskole i Ølgod, det var en mega god oplevelse med en rigtig god kørelærer. Kan helt klart anbefaledes.

30 de maio de 2024

Hej Rebecca :)

Dejligt at du har haft en god oplevelse, og stort tillykke med kørekortet!

God køreskole

God køreskole, sød kørelære, vælg kjærgaard hvis du vil have en god oplevelse imens du tager kørekort!

mvh tidligere elev :)

4 de junho de 2024

Hej William :)
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Håber du får kørt en masse bil ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget rolig og nede på jorden flok af…

Meget rolig og nede på jorden flok af mennesker. Alle lærere gør at man er meget komfortabel, hvilket især er rart når man aldrig har kørt i en bil før. Kørte med Tom som kørelærer og har altid følt mig meget komfortabel når vi har kørt sammen. Tog kortet i Esbjerg og både Rikke og Tom er behagelige mennesker man føler sig tryg ved:)

23 de maio de 2024

Hej Olivia :)

Tusind tak, man bliver så glad når man læser hvor glade i har været, vi har bestemt også nydt det! Og stort tillykke med kørekortet!

Mvh Tom & Rikke

Fantastisk køreskole i Bramming

Fantastisk køreskole i Bramming, og fantastiske teorilære (Emil) og kørelære (Tom) de har hjulpet og gjort en vildt god indsats for at få en til og bestå kan helt sikkert anbefales.

24 de maio de 2024

Hej Mads :)

Mange tak for dine fine ord, og stort tillykke med dit kørekort :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget kørerkort hos Kjærgaard…

Jeg har taget kørerkort hos Kjærgaard køreskole, i Ølgod. Virkelig den bedste oplevelse, og en mega sød kørerlærer, som har har været god, sjov og forstående!! Har været så glad for at jeg valgte Kjærgaards kørerskole i Ølgod!! Kan 100% anbefales!!!

21 de maio de 2024

Hej Sofie :)

Stort tillykke med dit kørekort, og mange tak for din anmeldese, den er hermed givet videre til Hasan :)

En god oplevelse

Kørelærerne er søde og hjælpsomme og gør det godt for at man ikke bliver nærvøs.

8 de maio de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Det er vi glade for at høre! Mange tak og stort tillykke med dit kørekort :)

Det var bare vild

Det var bare vild. Lærerene er ordentlig chilleren og fuld af liv. Har været en fornøjelse at tage kørekort ved dem. Anbefalder stort at tage kørekort her bare fordi man får gratis capri sun. Og det bare vildt.

17 de maio de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for, og godt at du fik stillet tørsten samtidig med ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode til at hjælpe nervøs elev

Jeg tog kørekort med Tom i Varde.

Jeg var kæmpe nervøs bag rattet og tog derfor nogle ekstra lektioner. Tom var god til at aflæse mig og vide hvornår han skulle tage let på tingene og hvornår han skulle være seriøs. Han var en kæmpe støtte for mig, der efter første lektion tænkte “kommer jeg nogensinde til at lære at køre bil” til at jeg bestod prøven i første forsøg ☺️

17 de maio de 2024

Hej Emilie :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi super glade for.
Det er dejligt at høre at du har været tilfreds med dit kørekortforløb :)

Kørerkort

Jeg tog kørerkort ved Kjærgaard køreskole i Varde, det har helt sikkert været en god oplevelse. Sammen med mine kørerlærer Rikke har jeg haft vildt mange gode ture.

16 de maio de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Mange tak Mathilde, det har været rigtig hyggeligt at køre med dig, og stort tillykke med kørekortet :)

Håber du fik lov at fejre sidste skoledag i samme stil som alle de andre ;)

Anmeldelse Kjærgaard

Mega god oplevelse at tage kørekort her. Elskede mine ture ude at køre med Hasan. Det kommer jeg til at savne

8 de maio de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak Rasmus, jeg er sikker på at Hasan også har nydt jeres ture :)

Stort tillykke med kørekortet!

gratis capri

God køreskole med nogle gode kørelære. Dejligt med gratis capri sun. Altid godt humør.

14 de maio de 2024

Hej Marco :)

Tak for din anmeldelse, det har været en fornøjelse at køre med dig, og dejligt at du har nydt vores juice ;)

Mega gode lærer

Mega gode lærer

1 de maio de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tak for de 5 stjerner. Din anmeldelse er givet videre til kørelærerne.
Mvh
Kjærgaard Køreskole.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais