Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Informações de contacto
Storegade 22, 6800, Varde, Dinamarca
- kontakt@kjærgaard-køreskole.dk
- kjærgaard-køreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Verdens bedste køreskole
Jeg er SÅ glad for mit valg af køreskole 😍
Jeg tog i Varde med Rikke som kørelærer. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre! Rikke vidste fra start, hvor grænseoverskridende og angst jeg var for at tage kørekort, men hun var ved min side step-by-step og er så forstående ❤️ Virkelig støttende, samtidig med vi havde det så sjovt❤️ Alle kørelærer var så flinke og mega gode til deres arbejde 🥳 Rolige mennesker man hurtigt føler sig tryg ved. Jeg havde også Tom til teori, og vi havde det også sjovt blandet med teorien 🥳
Verdens bedste køreskole. Kan KUN anbefales - er så taknemmelig for mit valg.
Mega lærerigt og udviklende ❤️

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Fantastisk sted at tage Kørekort.
Fantastisk sted at tage Kørekort.
Jeg kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole til alle, der vil tage motorcykelkørekort. Vi havde Klaus som kørelære, vilket var en fantastisk oplevelse. Men vi fik selvfølgelig også mødt nogle af de andre kørelære, og må bare sige at de har et fantastisk samarbejde de har.
Så igen, hvis du står og overvejer kørekort, enten til MC eller Bil. Så giv dem endelig et kald, så får du helt sikkert en super oplevelse.

Rigtig godt
Den bedste køreskole du kan komme til. Mega søde kørelærer (Rikke), meget flink og behagelig, kan stærkt anbefale denne køreskole.

Kjærgaard Køreskole ApS
Kjærgaard Køreskole ApS.
Er en super god køreskole. Jeg var personligt selv rigtig glad for både teoriundervisningen og praktisk undervisning, jeg havde to super gode kørelærer, både Emil. Og Tom.
Jeg vil varmt anbefale at tage kortet her💪🏽

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard…
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard køreskole, og det har været en kæmpe oplevelse med grin og fede moments sammen med Ole. Jeg har virkelig nydt det, og der har aldrig været problemer, kan kun anbefales! 💪🫡

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg havde en rigtig god oplevelse med...
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos Kjærgaard.
Hasan var en STJERNE, 10/10 oplevelse.

God køreskole
God køreskole. Jeg havde en virkelig god kørelærer der var god til at hjælpe mig og hele oplevelsen var bare virkelig god. Kan helt klart anbefales.

God køreskole
God køreskole. Jeg havde køreskole i Ølgod, det var en mega god oplevelse med en rigtig god kørelærer. Kan helt klart anbefaledes.

God køreskole
God køreskole, sød kørelære, vælg kjærgaard hvis du vil have en god oplevelse imens du tager kørekort!
mvh tidligere elev :)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Meget rolig og nede på jorden flok af…
Meget rolig og nede på jorden flok af mennesker. Alle lærere gør at man er meget komfortabel, hvilket især er rart når man aldrig har kørt i en bil før. Kørte med Tom som kørelærer og har altid følt mig meget komfortabel når vi har kørt sammen. Tog kortet i Esbjerg og både Rikke og Tom er behagelige mennesker man føler sig tryg ved:)

Fantastisk køreskole i Bramming
Fantastisk køreskole i Bramming, og fantastiske teorilære (Emil) og kørelære (Tom) de har hjulpet og gjort en vildt god indsats for at få en til og bestå kan helt sikkert anbefales.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har taget kørerkort hos Kjærgaard…
Jeg har taget kørerkort hos Kjærgaard køreskole, i Ølgod. Virkelig den bedste oplevelse, og en mega sød kørerlærer, som har har været god, sjov og forstående!! Har været så glad for at jeg valgte Kjærgaards kørerskole i Ølgod!! Kan 100% anbefales!!!

En god oplevelse
Kørelærerne er søde og hjælpsomme og gør det godt for at man ikke bliver nærvøs.

Det var bare vild
Det var bare vild. Lærerene er ordentlig chilleren og fuld af liv. Har været en fornøjelse at tage kørekort ved dem. Anbefalder stort at tage kørekort her bare fordi man får gratis capri sun. Og det bare vildt.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Gode til at hjælpe nervøs elev
Jeg tog kørekort med Tom i Varde.
Jeg var kæmpe nervøs bag rattet og tog derfor nogle ekstra lektioner. Tom var god til at aflæse mig og vide hvornår han skulle tage let på tingene og hvornår han skulle være seriøs. Han var en kæmpe støtte for mig, der efter første lektion tænkte “kommer jeg nogensinde til at lære at køre bil” til at jeg bestod prøven i første forsøg ☺️

Kørerkort
Jeg tog kørerkort ved Kjærgaard køreskole i Varde, det har helt sikkert været en god oplevelse. Sammen med mine kørerlærer Rikke har jeg haft vildt mange gode ture.

Anmeldelse Kjærgaard
Mega god oplevelse at tage kørekort her. Elskede mine ture ude at køre med Hasan. Det kommer jeg til at savne

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Alt er perfekt massere af grin og…
Alt er perfekt massere af grin og forståelse

gratis capri
God køreskole med nogle gode kørelære. Dejligt med gratis capri sun. Altid godt humør.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.