Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis man har et barn som er særlig sensitiv og udfordret på det sociale eller som bare ikke er god i nye ting/rammer så skal man se om man kan få Tom fra denne køreskole.. Toms rolige gemyt, lune hum... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Informações de contacto
Storegade 22, 6800, Varde, Dinamarca
- kontakt@kjærgaard-køreskole.dk
- kjærgaard-køreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Tog mit kørekort her Hassan den bedste
Tog mit kørekort her Hassan den bedste
Kan stærkt anbefale det

Kæmpe anbefaling
Jeg har lige bestået mit kørekort i første forsøg, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse hos Kjærgaard Køreskole i Varde! Teoritimerne og kørelektionerne var virkelig gode – både lærerige og til at forstå.
En kæmpe anbefaling til Tom som kørelærer! Du får ikke bare en dygtig og tålmodig underviser, men også de hyggeligste køretimer og en ny snakkemakker med på vejen. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem!

Køreskole Esbjerg
Virkelig god køreskole i Esbjerg som ikke har for stor hold.
Vilan har gjort teorien spændende ved der quizzer og man kan lærer af sine fejl, så man er klar til teoriprøven mens Hassan forbereder en godt igennem til køreprøven også selvom man er mega nervøs. Og man kan stille alle de spørgsmål til begge parter uden de dømmer en. - kæmpe anbefaling herfra.

Over forventning
Jeg har som senior-elev netop taget MC kørekort hos Kjærgaard Køreskole - jeg havde Klaus Albert som kørelære og her er det eleven der er i centrum. Klaus vil gøre alt hvad der står i hans magt for at du lykkes første gang - han kæmper for dig, hvis du selv vil...! Jeg har oplevet Klaus som en fantastisk menneskelig og professionel kørelære med empati for sine elever - Jeg kan derfor varmt anbefale Kjærgaard Køreskole.
Jens Peder Ravn Thomsen

Top god undervisning
Top god undervisning, god underviser og fine mc.

Bedste køreskole i Varde
Jeg har lige bestået mit kørekort i første hug og jeg vil sige at det er en fantastisk oplevelse,. Kørelektionerne og teoritimerne var mega gode!
Vælg Tom som kørerlærer så får du de mest hyggelige køretimer og en ny snakkemakker!
Mangler lidt snoller til teoritimerne men ellers var alt perfekt, kan 100% anbefale.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har lige taget bil kørekort hos…
Jeg har lige taget bil kørekort hos Kjærgaards køreskole i Varde, begge prøver bestået i første huk. Havde Klaus som kørelærer. Og Tom og Rikke til teori utrolig god oplevelse, og lærerigt. Kan varmt anbefales.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard…
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Varde, Hvilket jeg varmt kan anbefale til dem der skal til at starte på et kørekorts forløb.
Jeg havde Tom og Rikke til teori og Rikke som kørelærer. Begge 2 er super dygtige til at undervise og formidle. Selvom teoritimer kunne være tunge til tider, så formåede de stadig at gøre det sjovt og spændende.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug uden problemer.

Virkelig god køreskole!
Jeg har taget mit kørekort i Varde, hvor jeg har haft Rikke og Tom til teori, og Rikke som kørelærer. Det har været et vildt hyggeligt, og behageligt forløb. De er tålmodige, imødekommende, humoristiske, og ikke mindst er de fantastiske til at skabe trygge rammer for deres elever. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Kjærgaard som køreskole!🤩

Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Smilende, og imødekommende kørelærere, der formår at forklare så man kan forstå.
Jeg hang lidt med min teori og mine orienteringer, og bestod både teori og kørekort i første hug.
Kæmpe anbefaling herfra - I gør det godt Kjærgaard Køreskole😎🚙
Tusind tak, for at gøre et længe ventet ønske til virkelighed❤️

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har lige taget mit kørekort ved…
Jeg har lige taget mit kørekort ved Kjærgaard køreskole i Varde. Jeg har haft Rikke og Tom til teori. Og Tom til køretimerne.
Både Rikke og Tom har vist engagement og sørget for at alle følte set og hørt til timerne. Der har været plads til sjov, selvfølgelig inden for rimelighedens grænser.
Det er super hyggeligt at Pingo er med i den lille blå.
Vil klart anbefale Kjærgaard køreskole til andre.

Motorcykel kørekort
Jeg har lige taget mit Motorcykel kørekort hos Kjærgårds køreskole i Varde, begge prøver bestået i første forsøg. Havde Klaus som kørelærer. Utrolig god oplevelse, og lærerigt. Kan varmt anbefales.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Betrykkende køreskole med gode oplevelser
Virkelig en god køreskole, gode kørelærer og godt forløb. Trykke rammer med plads til alle. Sjov og masser af humor men kan også være seriøse.

Kørekort
Jeg tog kørekort i Varde. Her havde jeg både Tom og Rikke til teori, og Rikke som kørelære. Det var en rigtigt god og lærerig oplevelse. Kan varmt anbefale dem.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog kørekort hos Kjærgaard i…
Jeg tog kørekort hos Kjærgaard i Billund med Leo og det har været nogle rigtig gode timer både teori og praktisk, fik 0 fejl i Teoriprøven og bestod praktisk prøve i første hug og det ku jeg ik ha gjordt uden Leo

Kjærgaard Køreskole
Jeg tog mit kørekort ved Kjærgaard Køreskole i Varde og havde Rikke som min kørerlærer. Jeg havde et helt fantastisk forløb, både teoritimerne og køretimerne var ikke nogle jeg frygtede, da det hele var så hyggeligt. Rikke var altid forstående og selvom det var et læringsforløb var der også plads til en masse hyggelige snakke. Jeg kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole i Varde.

Konge køreskole
Konge køreskole. Alting spiller, og en rigtig god bil at køre i!
Jeg kørte i Billund. Havde Leo og Ole som kørelære, som har styr på alt, og er ekstremt rare.
Anbefaling

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard i…
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard i Varde og havde Tom som Kørerlærer. Under hele forløbet har jeg haft det mega sjovt med Tom og glædet mig til at komme ud at kører. Højdepunktet var helt klart turen til Tyskland. Det var mega sjovt. Jeg kan kun anbefale Kjærgaard Køreskole.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Fantastisk kørelærer – Hasan er den bedste!
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Varde, hvor jeg havde Hasan som kørelærer , og det var den bedste oplevelse!
Hasan er en utrolig dygtig, erfaren og tålmodig kørelærer. Han forklarede tingene på en måde, der gav mening for mig, og han sørgede for, at jeg følte mig tryg og selvsikker bag rattet. Han støttede mig hele vejen igennem, og med hans hjælp bestod jeg min køreprøve.
Min oplevelse med Hasan har været fantastisk, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker en kompetent og engageret kørelærer. Hvis du vil have en kørelærer, der virkelig går op i sine elever, så er Hasan det helt rigtige valg!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i…
Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i Esbjerg har været helt fantastisk. Min kørelærer Rikke var fra starten god til at berolige mig og hjælpe mig med de ting jeg havde svært ved. Der er god kommunikation og køretimerne var altid hyggelige. Kan klart anbefale Kjærgaard Køreskole

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.