Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Informações de contacto
Storegade 22, 6800, Varde, Dinamarca
- kontakt@kjærgaard-køreskole.dk
- kjærgaard-køreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i…
Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i Esbjerg har været helt fantastisk. Min kørelærer Rikke var fra starten god til at berolige mig og hjælpe mig med de ting jeg havde svært ved. Der er god kommunikation og køretimerne var altid hyggelige. Kan klart anbefale Kjærgaard Køreskole

Kjærgaard Køreskole Varde
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Kjærgaard køreskole i Varde. Jeg havde Tom som kørelærer, men alle kørelærerene er tålmodige og gør det nemmere at forstå alle reglerne. Havde nogle gode kører timer med Tom, hvor der var plads til både nogle hyggelige snakke, men også en masse musik. Jeg følte mig tryg og klar til begge prøver. Jeg kan varmt anbefale Kjærgaard køreskole Varde

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har haft et Fantastisk forløb hos…
Jeg har haft et Fantastisk forløb hos Kjærgaard Køreskole. Jeg havde Vildan som teorilærer, og han var super dygtig til at forklare tingene på en letforståelig måde. Undervisningen var engagerende, og han gjorde det nemt at huske reglerne. Mine kørelærere, Tom og Rikke, var begge virkelig gode. De var tålmodig og rolig, hvilket gjorde køretimerne afslappede og lærerige. De var også fantastiske og var skarp til at spotte, hvad jeg skulle forbedre, og gav gode råd, der virkelig hjalp mig til at blive en bedre bilist Med meget god humor. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole til alle, der vil have en grundig og professionel undervisning med lidt sjov ind imellem. Mvh Filip 🙂😉

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Helt vildt fantastisk oplevelse at tage…
Helt vildt fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Kjærgaard køreskole. Tak til Klaus for at være en meget erfaren, glad og støttende kørelærer i gennem hele forløbet. Jeg Vil helt klart anbefale Kjærgaard køreskole!😊

Super god køreskole
Super god køreskole, og humøret og læringen er i top💪

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Det var helt fint svært at få gode…
Det var helt fint svært at få gode tider til køretimer vis man arbejder fra 7 til 16

Det har været en 10/10 oplevelse
Det har været en 10/10 oplevelse. Rikke som var min kærelære er virkelig sjov og har meget tålmodighed, hvilket jeg syntes er vigtigt!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Det den bedste køreskole det Hunar💪🏻

Kan klart anbefaledes!
Kan klart anbefaledes!
Jeg var selv meget nervøs under hele forløbet men havde en super forstående og fantastisk kørelærer( 😊Rikke)
Alle lærene er på elvernes side og hjælper en hele vejen. Kan kun anbefale Kjærgaard køreskole!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard
Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard, og det har været en virkelig god oplevelse. Jeg kørte med Klaus og har nydt hver køretime. Teori timerne var mega hyggelige og det var nemt at forstå indholdet.
10 ud af 10 oplevelse

Klar anbefaling!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved Kjærgaard Køreskole i Varde. Lærerige teoritimer med dygtige lærer (Tom og Rikke), der forbereder dig virkelig godt til teoriprøven. Jeg kørte med Klaus som kørelærer, hvilket var mega fedt! Han er virkelig god til at lære fra sig (og meget tålmodig), samtidig med at der altid er plads til grin og en snak om alt. Det har virkelig været nogle hyggelige køretimer, som jeg vil savne. Jeg vil klart anbefale Kjærgaard Køreskole!!

Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole!
Kjærgaard Køreskole er virkelig en topoplevelse! Teorien var let at forstå, og min kørelærer, Rikke, var tålmodig, dygtig og super god til at skabe tryghed bag rattet. Alt fra undervisning til planlægning fungerede perfekt, og jeg følte mig 100% klar til begge prøver. Kan kun anbefale dem!
Lukas

Perfekt
Det har været perfekt hele vejen igennem forløbet. Jeg havde Rikke som kørelære og det har været en fornøjelse, hun har virkeligt hjulpet mig med at blive klar. Kørelærere Klaus og Tom hjælper også gerne hvor den kan og er mega gode til deres arbejde.
Kæmpe stor anbefaling herfra.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Kørekort hos Kjærgaard Varde og Tom som…
Kørekort hos Kjærgaard Varde og Tom som kørerlære har været super godt. Det har været lærerigt, hvor der også har været plads til god humor. Har haft nogle rigtig hyggelige ture rundt i Varde og omegn.

Kørekort hos Kjærgaard Køreskole
Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Varde. Sikke en fornøjelse det har været.
Jeg havde lidt forskellige men fantastisk kørelærer, alle sammen nogle man både kunne være seriøse og useriøse med.
Helt igennem god oplevelse.
Så tusind tak til Tom og Rikke:)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog kørekort ved kjærgaard…
Jeg tog kørekort ved kjærgaard køreskole, og det har været et rigtigt godt valg. Det er en ekstrem god køreskole, med dygtige kørelære, rolige og sjove, hjælpsomme og beroligende!
Jeg fik tom som kørelære, og det var jeg enormt glad for han var super dygtig og hjælpsom hele vejen i gennem - Havde hørt godt om ham inden jeg startede jeg vil anbefalede Tom til hver en tid
Hilsen Kenneth Nielsen

Fantastisk oplevelse
Mega god oplevelse
Det har været en drøm at tage kørekort hos Kjærgaard køreskole i Varde, jeg havde Tom som kørelærer og personligt vil jeg sige han er nok en af de bedste kørelærer sammen med de andre kørelærere fra Varde.
Jeg kan virkelig anbefale det, man kommer ikke til at fortryde det

Bedste køreskole
Ka helt klart anbefale Kjærsgaard køreskole have selv tom og Rikke og KU ikke ha bedt om en bedre oplevelse

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Det har været super godt at tage…
Det har været super godt at tage kørekort hos kjærgaard køreskole. Det var godt med et hurtigt forløb med teori med både Tom og Rikke i varde. Og kørelektionerne med Tom. Kan anbefale andre at tage deres kørekort her, da Tom og Rikke altid kommer med et smil og et godt humør

Rigtig god oplevelse!!!!!!!!!!
Jeg fik Klaus som kørelære, og det var jeg ekstremt glad for - Havde hørt godt om ham inden jeg startede. Turende og snakkene og hans måde at lære og forklare gjorde det til en god oplevelse:)
Deres teori undervisning er lærerig, og kørelærerne er gode til at lære fra sig, og gøre det forståligt- Kan anbefales!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.