Kjærgaard Køreskole ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Escola auto

Escrito pela empresa

Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i…

Mit forløb hos Kjærgaard Køreskole i Esbjerg har været helt fantastisk. Min kørelærer Rikke var fra starten god til at berolige mig og hjælpe mig med de ting jeg havde svært ved. Der er god kommunikation og køretimerne var altid hyggelige. Kan klart anbefale Kjærgaard Køreskole

26 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟

Det gør os virkelig glade at høre, at dit forløb hos Kjærgaard Køreskole i Esbjerg har været helt fantastisk.
Rikke bliver helt sikkert glad for dine ord – hun lægger stor vægt på tryghed og støtte, især når der er ting, der kan være svære, og det er skønt at høre, at du har følt dig godt hjulpet og beroliget. Dejligt også, at du har oplevet god kommunikation og hyggelige køretimer under hele forløbet.

Kjærgaard Køreskole Varde

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Kjærgaard køreskole i Varde. Jeg havde Tom som kørelærer, men alle kørelærerene er tålmodige og gør det nemmere at forstå alle reglerne. Havde nogle gode kører timer med Tom, hvor der var plads til både nogle hyggelige snakke, men også en masse musik. Jeg følte mig tryg og klar til begge prøver. Jeg kan varmt anbefale Kjærgaard køreskole Varde

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Hej Freya    Tak for den fine anmeldelse den er jeg super glad for 🙏, og ja som du selv nævner vores gode køretimer hvor du sang for mig var mega hyggelige.   Det du følte dig klar er bare så vigtig, og det havde du selv en stor andel i 💪🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft et Fantastisk forløb hos…

Jeg har haft et Fantastisk forløb hos Kjærgaard Køreskole. Jeg havde Vildan som teorilærer, og han var super dygtig til at forklare tingene på en letforståelig måde. Undervisningen var engagerende, og han gjorde det nemt at huske reglerne. Mine kørelærere, Tom og Rikke, var begge virkelig gode. De var tålmodig og rolig, hvilket gjorde køretimerne afslappede og lærerige. De var også fantastiske og var skarp til at spotte, hvad jeg skulle forbedre, og gav gode råd, der virkelig hjalp mig til at blive en bedre bilist Med meget god humor. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole til alle, der vil have en grundig og professionel undervisning med lidt sjov ind imellem. Mvh Filip 🙂😉

26 de fevereiro de 2025

Hej Philip 1000 Tak for din anmeldelse , den sætter vi stor pris på
Jeg er super glad for du har haft et godt forløb og været tilfreds.

@ kjærgaardkøreskole

Tom

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt vildt fantastisk oplevelse at tage…

Helt vildt fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Kjærgaard køreskole. Tak til Klaus for at være en meget erfaren, glad og støttende kørelærer i gennem hele forløbet. Jeg Vil helt klart anbefale Kjærgaard køreskole!😊

19 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Kjærgaard Køreskole.
Klaus bliver helt sikkert glad for dine fine ord – hans erfaring, støtte og gode humør er noget, vi sætter stor pris på, og det er dejligt at høre, at det har gjort en forskel for dig under hele forløbet.

Super god køreskole

Super god køreskole, og humøret og læringen er i top💪

30 de janeiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💪🌟

Det glæder os virkelig at høre, at både humøret og læringen har været i top hos os – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores elever.
Stort tillykke med kørekortet 🚗👏

Classificada 3 em 5 estrelas

Det var helt fint svært at få gode…

Det var helt fint svært at få gode tider til køretimer vis man arbejder fra 7 til 16

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du samlet set har haft en god oplevelse hos os.
Vi forstår godt, at det kan være en udfordring at finde køretider, når man arbejder fra kl. 7–16, og vi forsøger altid at være så fleksible som muligt inden for de rammer, vi har. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med løbende at blive bedre.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og stort tillykke med kørekortet 🚗

Det har været en 10/10 oplevelse

Det har været en 10/10 oplevelse. Rikke som var min kærelære er virkelig sjov og har meget tålmodighed, hvilket jeg syntes er vigtigt!

13 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟

Det gør os virkelig glade at høre, at dit forløb har været en 10/10 oplevelse.
Hvor er det dejligt, at du har oplevet Rikke som både sjov og tålmodig – netop tålmodighed og en god stemning er noget, vi mener er helt afgørende for et trygt og godt køreforløb.
Tusind tak for de fine ord – og stort tillykke med kørekortet 🚗👏

Classificada 5 em 5 estrelas

Det den bedste køreskole det Hunar💪🏻

18 de dezembro de 2024

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din anmeldelse 💪🏻🌟

Det er vi virkelig glade for at høre!
Tak for de pæne ord og for anbefalingen – og stort tillykke med kørekortet 🚗👏

Kan klart anbefaledes!

Kan klart anbefaledes!
Jeg var selv meget nervøs under hele forløbet men havde en super forstående og fantastisk kørelærer( 😊Rikke)
Alle lærene er på elvernes side og hjælper en hele vejen. Kan kun anbefale Kjærgaard køreskole!

12 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du – trods nervøsitet – har haft et godt og trygt forløb hos Kjærgaard Køreskole.
Det glæder os især, at du har følt dig mødt med forståelse og støtte hele vejen, og at Rikke har kunnet hjælpe dig med at finde roen og troen på dig selv bag rattet. Tryghed og opbakning er noget af det vigtigste for os, og det er dejligt at høre, at alle lærerne har været på din side gennem hele forløbet.
Tusind tak for den varme anbefaling – og stort tillykke med kørekortet 🚗✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard

Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard, og det har været en virkelig god oplevelse. Jeg kørte med Klaus og har nydt hver køretime. Teori timerne var mega hyggelige og det var nemt at forstå indholdet.
10 ud af 10 oplevelse

12 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟
Det gør os virkelig glade at høre, at dit forløb hos Kjærgaard Køreskole har været en så god oplevelse.
Hvor er det skønt, at du har nydt hver eneste køretime med Klaus – han er rigtig dygtig til både at lære fra sig og skabe en god stemning i bilen. Og dejligt at høre, at teoritimerne både har været hyggelige og nemme at forstå, for det er noget, vi lægger stor vægt på.
Tusind tak for dine 10 ud af 10 – og stort tillykke med kørekortet 🚗👏

Klar anbefaling!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved Kjærgaard Køreskole i Varde. Lærerige teoritimer med dygtige lærer (Tom og Rikke), der forbereder dig virkelig godt til teoriprøven. Jeg kørte med Klaus som kørelærer, hvilket var mega fedt! Han er virkelig god til at lære fra sig (og meget tålmodig), samtidig med at der altid er plads til grin og en snak om alt. Det har virkelig været nogle hyggelige køretimer, som jeg vil savne. Jeg vil klart anbefale Kjærgaard Køreskole!!

8 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din virkelig skønne anmeldelse 🌟
Det glæder os enormt meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Kjærgaard Køreskole i Varde.
Hvor er det dejligt, at teoritimerne med Tom og Rikke har givet dig et solidt fundament til teoriprøven – det er præcis det, vi stræber efter. Og sikke nogle fine ord om Klaus! Hans tålmodighed, faglighed og evne til at skabe en afslappet stemning betyder meget for os, så det er skønt at høre, at køretimerne både har været lærerige og hyggelige (ja, dem kan man godt komme til at savne 😉).

Tusind tak for den klare anbefaling – og stort tillykke med kørekortet 🚗✨

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!

Kjærgaard Køreskole er virkelig en topoplevelse! Teorien var let at forstå, og min kørelærer, Rikke, var tålmodig, dygtig og super god til at skabe tryghed bag rattet. Alt fra undervisning til planlægning fungerede perfekt, og jeg følte mig 100% klar til begge prøver. Kan kun anbefale dem!
Lukas

7 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse, Lukas 🌟
Det gør os enormt glade at høre, at du har haft en topoplevelse hos Kjærgaard Køreskole.
Det betyder meget for os, at teorien har været let at forstå, og at du har følt dig tryg og godt klædt på bag rattet. Rikke går meget op i tålmodighed, struktur og tryghed, så det er skønt at høre, at det har gjort en forskel for dig. At du følte dig 100 % klar til begge prøver, er præcis det mål, vi arbejder hen imod.
Tusind tak for den varme anbefaling – og stort tillykke med kørekortet 🚗👏

Perfekt

Det har været perfekt hele vejen igennem forløbet. Jeg havde Rikke som kørelære og det har været en fornøjelse, hun har virkeligt hjulpet mig med at blive klar. Kørelærere Klaus og Tom hjælper også gerne hvor den kan og er mega gode til deres arbejde.

Kæmpe stor anbefaling herfra.

7 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft et perfekt forløb hos os.
Rikke vil blive meget glad for dine ord – det betyder meget for hende at hjælpe eleverne hele vejen frem til at føle sig trygge og klar. Og hvor er det dejligt, at du også har oplevet Klaus og Tom som hjælpsomme og dygtige – vi er stolte af at være et team, der altid bakker hinanden (og eleverne) op.

Tusind tak for den store anbefaling – og stort tillykke med kørekortet 🚗✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Kørekort hos Kjærgaard Varde og Tom som…

Kørekort hos Kjærgaard Varde og Tom som kørerlære har været super godt. Det har været lærerigt, hvor der også har været plads til god humor. Har haft nogle rigtig hyggelige ture rundt i Varde og omegn.

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Hej Frederik Tak for anmeldelsen her på trust pilot den betyder så meget 🙏. Glad for du har været tilfreds og at du fremhæver de hyggelige ture , så andre kan se det er sjovt og hyggeligt og tage kørekort

Hilsen Tom

Kørekort hos Kjærgaard Køreskole

Jeg har taget kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Varde. Sikke en fornøjelse det har været.
Jeg havde lidt forskellige men fantastisk kørelærer, alle sammen nogle man både kunne være seriøse og useriøse med.
Helt igennem god oplevelse.
Så tusind tak til Tom og Rikke:)

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tak for anmeldelsen her, vi er glade for du har været tilfredse med dit forløb hos os 😉.

Hilsen Tom og Rikke

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog kørekort ved kjærgaard…

Jeg tog kørekort ved kjærgaard køreskole, og det har været et rigtigt godt valg. Det er en ekstrem god køreskole, med dygtige kørelære, rolige og sjove, hjælpsomme og beroligende!
Jeg fik tom som kørelære, og det var jeg enormt glad for han var super dygtig og hjælpsom hele vejen i gennem - Havde hørt godt om ham inden jeg startede jeg vil anbefalede Tom til hver en tid
Hilsen Kenneth Nielsen

24 de janeiro de 2025

Tak for anmeldelsen Kenneth
Den er jeg glad for , glad for du nævner jeg var sød og hjælpsom igennem forløbet det er jo derfor jeg er her 💪🏼, at du samtidig nævner du havde hørt godt om mig i forvejen er jo kun endnu bedere

Hilsen Tom

Fantastisk oplevelse

Mega god oplevelse
Det har været en drøm at tage kørekort hos Kjærgaard køreskole i Varde, jeg havde Tom som kørelærer og personligt vil jeg sige han er nok en af de bedste kørelærer sammen med de andre kørelærere fra Varde.
Jeg kan virkelig anbefale det, man kommer ikke til at fortryde det

21 de janeiro de 2025

1000 Tak 🙏.
Vi som køreskole sætter stor pris på din flotte anmeldelse 👍🏼. Vi er super glade for du har haft et godt forløb og ser frem til og modtage din lillesøster inden længe

Hilsen Tom og Rikke

Bedste køreskole

Ka helt klart anbefale Kjærsgaard køreskole have selv tom og Rikke og KU ikke ha bedt om en bedre oplevelse

22 de janeiro de 2025

Hej Marcus ☺️

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Og tak fordi du var en del af holdet, det har været hyggeligt både til teori og i skolebilen. 🚙💪🏼🤩

Mvh Tom & Rikke

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været super godt at tage…

Det har været super godt at tage kørekort hos kjærgaard køreskole. Det var godt med et hurtigt forløb med teori med både Tom og Rikke i varde. Og kørelektionerne med Tom. Kan anbefale andre at tage deres kørekort her, da Tom og Rikke altid kommer med et smil og et godt humør

19 de janeiro de 2025

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS

Tak fordi du tog dig tid til og lave en anmeldelse den sætter vi stor pris på, og vi er meget glade for du har haft et godt forløb :)

Hilsen Rikke & Tom

Rigtig god oplevelse!!!!!!!!!!

Jeg fik Klaus som kørelære, og det var jeg ekstremt glad for - Havde hørt godt om ham inden jeg startede. Turende og snakkene og hans måde at lære og forklare gjorde det til en god oplevelse:)
Deres teori undervisning er lærerig, og kørelærerne er gode til at lære fra sig, og gøre det forståligt- Kan anbefales!

10 de janeiro de 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft et godt forløb hos Kjærgaard Køreskole, og at Klaus kunne gøre køretimerne både lærerige, rolige og hyggelige.
Vi er glade for, at du har oplevet vores teoriundervisning som forståelig og lærerig, og at du har følt dig godt hjulpet af hele teamet. Det er netop det, vi ønsker – at skabe trygge, positive og lærerige oplevelser for alle vores elever.

Kjærgaard Køreskole

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais