Da jeg erkendte, at min overvægt havde taget overhånd, stod det klart, at jeg havde brug for kvalificeret sparring. Valget faldt på Kenneth, fordi han forener solid faglighed med livserfaring o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har været på 12 ugers online vægttabsforløb hos KLcoaching og Kenneth, og jeg er yderst tilfreds. Kenneth giver indblik i mange gode værktøjer, træninger og måltider, og selvom forløbet ha... Ver mais
Super motiverende forløb på online bootcamp, med fokus på kost og træning - hvor man følges tæt og bliver holdt til ilden. Der er rigtig god sparring samt opbakning i gruppen. Coach giver feedback... Ver mais
Efter 45 uger på barselsbootcamp er det nu tid til at vende tilbage til mit “ægte” arbejde - nu 11 kg lettere, lavere fedtprocent, højere muskelmasse og endnu sundere end før👏🏼 Takket være t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder bla. Personlig Træning, Bootcamps, Online Forløb, Kostvejledning, vanecoaching samt virksomhedsforløb.
Informações de contacto
Amager Strandvej 60, København S, 2300, Dinamarca
- kontakt@klcoaching.dk
- klcoaching.dk
Selvforkælelse på højt plan
Jeg havde FORNØJELSEN af Kenneth og hans team ad flere omgange sidste år. Kenneth er vanvittig motiverende og god til at tilpasse kost og træning til din situation. Jeg kæmper af og til med et dårligt helbred, og sammen fandt Kenneth og jeg en løsning, så jeg kunne komme videre mod målet.
Et forløb hos Kenneth og hans team er virkelig en gave til en selv, og noget man aldrig vil fortryde!
Fantastisk forløb med KL Coaching
Fantastisk forløb med KL Coaching. Har tabt næsten 10% krobsfedt og taget 5 kg ren muskel masse på. Træner ikke meget mere end før men træner RIGTIGT nu.
Kunne jeg give 6 stjerner
Kunne jeg give 6 stjerner, så havde jeg gjort det. KL er ensbetydende med motivation og engagement. Kenneth er tæt på sine klienter og man kan tydeligt mærke at han brænder for sine kunder. Jeg arbejder typisk 50-70 timer om ugen, men Kenneth har været inde og røre ved noget i mig der nu gør at jeg prioritere mig selv og mit velvære - jeg prioriterer at have det godt og jeg formår at være aktiv, selv i en stresset hverdag. På de 11 uger jeg har været hos Kenneth, der har jeg smidt næsten 10 kilo. KL coaching har min største anbefaling.
Jeg har nu haft Kenneth som min…
Jeg har nu haft Kenneth som min perosnlige træner i 4 måneder og det har været et fantastisk forløb. Han har taget udgangspunkt i mine ønsker og mål, og vigtigst af alt, HVORDAN jeg ønskede at opnå dem.
Guidningen og vejledningen på kostdelen og styrke-delen har været professionelt og passet præcis til mig! Hvilket er det der gør det motiverende når man skal gøre sig nye vaner. Ingen restriktive måder at gøre tingene på, hvilket har skabt den naturlige balance jeg ønskede at have i denne proces.
Det er udviklende på både det mentale og fysiske plan, og ingen af tingene kan stå for sig selv. Dette oplever jeg, når jeg taler med Kenneth på mine statusmøder og i løbet af vores ugentlige korrespondancer.
Der er en grund til at jeg fortsætter min peronslige udvikling både mentalt og fysisk, hos Klcoaching med Kenneth ved roret :o)
/Helle
Super coaching fra alle hos Kl…
Super coaching fra alle hos Kl coaching. Professionel rådgivning og personlig træning gør at man glæder sig til at træne samt at blive mødt af dejlig smilende og motiverende trænere samt skønne medkursister
KÆMPE anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KÆMPE anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har trænet i lang tid, manglede motivation og eftersøgte noget nyt. Jeg har trænet i Unity Gym, men følte der manglede noget. Jeg kom ind under Kenneth vinger online forløb, med en kombi af selv træning, hold træninger samt vejledning fra ham. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg havde ikke brug for at tabe mig, men på de 4 mdr. jeg gik hos ham, fik jeg mere motivation og HOLD nu op, nogle vilde resultater.
Jeg har tabt mig, øget en hel vild muskel masse, men det vigtigeste, jeg er så glad og taknemlig over det som jeg har fået med som menneske, en tro på at man kan langt mere end man lige tror, samt at hvis man er fokuseret og justerer på bare de små ting, så får man KÆMPE resultater.
Så gør dig selv den tjeneste, hvis du gerne vil se resultater og bare gøre noget godt for dig selv, kontakt Kenneth i dag istedet for i morgen, du vil aldrig fortryde det 🙌🏽
Min varmeste anbefaling til Kenneth!
Min varmeste anbefaling til Kenneth!
Jeg har længe ønsket, der skulle ske noget, men har ikke vidst hvad.
Da jeg meldte mig på bootcamp, var forventningerne blandede, men motivationen i top.
Lukkede hold, gode råd og peptalk på app’en hjalp mig til at finde MIN vej til en ændret kost.
Og resultatet er helt fantastisk.
Jeg har ikke været på kur under forløbet, men har fået fokus på min kost, sammen med svedig træning. Det virkede for mig.
Der er ingen kvikfix, men til gengæld er det langtidsholdbart.
Så hvis du også drømmer om forandring, så tag fat i Kenneth.
Han kan helt sikkert skubbe dig i DIN retning..
Og så gør det jo ikke noget, at det samtidig er sjovt…!
Det her sted er det Aller bedste sted…
Det her sted er det Aller bedste sted på Amager hvis du vil gøre noget godt for dig selv,der er plads til ALLE.
Det er de bedste coaches der er med dig fra start til slut. Man møder de hyggeligste mennesker som altid hilser når man går forbi.
Søger du et sjovt og fantastisk træningsforløb så skal du vælge kl coaching der Har din ryg hele vejen igennem og gør det med humor .
Jeg går der selv stadigvækog har gjort det 1 år nu,og ja der er så røget 26 kg i bonus osse😃
Det bedste DU kan gøre for dig✨
Det bedste DU kan gøre for dig selv er at starte et forløb hernede hos Kenneth, Sarah eller en af de andre MEGA dygtige trænere som hjælper dig og hepper på dig hele vejen igennem👏✨ træningscenteret har altid været en kæmpe frygt for mig og alle de “blikke” man nu ville få. MEN ikke her alle er mega flinke og hilser på dig og INGEN “blikke” men kun venlige smil🫶🏼
KÆMPE KÆMPE TAK til HELE holdet❤️
Kompetent team 💪🏻
Kompetent team 💪🏻
Et stærkt og enormt dygtig team i KLcoaching.
De kigger på dig som menneske og bygger en realistisk plan fra bunden så du kan have dig selv med hele vejen.
Der er plads til alle og du føler dig altid velkommen og godt tilpas.
Mine varmeste anbefalinger til Kenneth og hans team 👌🏻
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.