Kun positiv feedback herfra 💫💫💫 Jeg modtog min ordre hurtigt og varerne var pænt pakket ind 🎁 Jeg handler gerne hos kleanse.dk igen 👍
A empresa respondeu
Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver mais
A empresa respondeu
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Ver mais
A empresa respondeu
God service, gode produkter og god pris - whats not to like! Hjemmesiden er også dejligt let at finde rundt på og god til at give inspiration til nye produkter.
A empresa respondeu
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kun positiv feedback herfra 💫💫💫
Jeg modtog min ordre hurtigt og varerne var pænt pakket ind 🎁
Jeg handler gerne hos kleanse.dk igen 👍

Resposta da Kleanse
Verdens klasse sted at fylde din hylde op med koreansk hudpleje. Jeg er kæmpe fan, de er tilmed lyn hurtige til at sende din ordre!

Resposta da Kleanse
Elsker den har brugt produktet anua cleanser og det er bare godt til min hud

Virkelig gode produkter
Det er virkelige gode produkter og med hurtig levering🤩🤩

Resposta da Kleanse
Hurtig levering og billigt!
Kan helt klart anbefale.

Resposta da Kleanse
Fantastik shopping oplevelse og levers altid hurtigt ❤️😊

Resposta da Kleanse
Det gik fuldstændig som forventet.
Dejligt med små prøver.

Resposta da Kleanse
Billigere end konkurrenterne 🧡 Super hurtige – blev pakket og sendt afsted på under en time.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min første bestilling af koreansk creme og det gør jeg gerne igen.
Hurtig levering, alt i processen var top👍🏻

Resposta da Kleanse
Gode priser og levering til tiden. Alt som det skal være.

Resposta da Kleanse
Hurtig levering. Lækre produkter. Vil handle hos dem igen.

Resposta da Kleanse
Jeg kan lide varerne til pleje af ansigt og kroppen, sammen med, at få god information, konsultation og service.

Resposta da Kleanse
Skønne produkter til en god pris.
Og så er der altid hjælp at hente, når man står forvirret med et produkt, eller ikke ved hvad man skal købe til sin hud.
Jeg har kun godt at sige om KLEANSE.♥️♥️♥️♥️

Resposta da Kleanse
Nem bestilling og god opfølgning med flere informations mails

Resposta da Kleanse
Bestilte 20:35. Klokken 22:00 blev pakken indleveret i pakkeshop. Flot indpakning.

Resposta da Kleanse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.