Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Onze ervaring met Kliff.nl was gewoon weg een hele goede. Het goede was dat de hulp om bijvoorbeeld onze daktent van onze auto op de hero camper te leggen geen probleem gaf. Dit was een positieve ver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben bij Kliff twee roadtrip rocker stoelen gekocht. We wilden ze graag zo snel mogelijk ontvangen zodat we ze mee konden nemen op onze vakantie. De mensen van Kliff hebben zich extra ingespann... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Laatst voor 3 dagen de Hero gehuurd. Wat een prachtig product die Hero camper. Alles tot in de puntjes afgewerkt! En team Kliff, een 10 voor de persoonlijke benadering en uitleg. Altijd fijn als een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig contact met de eigenaren die als kampeerders precies weten waar het over gaat. De door ons gehuurde Herocamper beviel prima, nette en schone caravan met heel veel meegeleverde accessoires. Bij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de reboques
  2. Loja de artigos para acampamento
  3. Aluguer de reboques
  4. Loja de fornecimento de reboques

Kliff – Hét adres voor minicaravans en daktenten. Wij zijn dé dealer van HeroCamper met verschillende modellen op voorraad en een ruimte collectie accessoires. Officieel dealer van Kuckoo Camper Max en Carapate. In onze showroom vind je daarnaast ook daktenten van onder andere Moby Mountain, Hapro en Roof Space. Laat je inspireren door ons aanbod en ontvang uitgebreid advies en productdemonstraties. Dealer van Robot Trolley en Robot Trolley accessoires. Benieuwd naar deze oplossing voor het manouvreren van jouw trailer of caravan? Maak een afspraak voor een Robot Trolley demonstratie.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

33 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantvriendelijk, uitstekende service, goede prijs/kwaliteit verhouding!

De mensen van Kliff hebben zich extra ingespannen om dit voor elkaar te krijgen. Ondanks drukte bij post.nl is dit gelukt en nu genieten we dagelijks van deze wereld aankoop! Zeer goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

18 de julho de 2024
logótipo da Kliff

Resposta da Kliff

Bedankt voor je positieve review en veel zitplezier met de Roadtrip Rockers.

Onze ervaring met Kliff en Hero Camper

Onze ervaring met Kliff en Hero Camper de ervaring was erg positief en leuk en we kunnen het iedereen aanraden! De caravan is uitstekend onderhouden, als nieuw. De eigenaren zijn erg vriendelijk en erg behulpzaam. We kijken ernaar uit om deze geweldige ervaring te herhalen!

13 de maio de 2024

Laatst voor 3 dagen de Hero gehuurd

En team Kliff, een 10 voor de persoonlijke benadering en uitleg. Altijd fijn als een klein bedrijf een top product en benadering heeft. Houden zo!

29 de março de 2024

Gewoon TOP

Het persoonlijke contact is gewoon heel fijn. Heb je een vraag dan kun je bellen of mailen, deze worden beide zeer spoedig beantwoord. Er wordt met je meegedacht in mogelijkheden.

23 de março de 2024

Hero accessoires

Accessoires voor onze Hero Camper besteld.
Snelle reactie, goede hulp en dudelijk antwoord op vragen.
Producten werden snel verstuurd en zeer goed verpakt. Super!

20 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.