Vandaag even langs geweest bij Hogenkamp Klompen in Doetinchem - het oudste familiebedrijf van de stad. Je merkt gelijk: vakmanschap, tijd voor een praatje en gewoon eerlijke kwaliteit. Trots dat we d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snelle service en prettig meedenken in het ontwerp en de mogelijkheden. De bestelling was goed verpakt en daardoor ook meteen leuk om cadeau te geven. Zeker de moeite waard om opnieuw een bestelling t... Ver mais
Fijne hulp ten alle tijden en altijd leuke ideeën, denken goed mee! Leveringen altijd snel. Uiterst tevreden en terugkerende klant ✅
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Klompjes.com heeft een ruim assortiment klompen, souvenirs en relatiegeschenken op voorraad. Hierdoor worden uw bestellingen op Klompjes.com snel geleverd.
Informações de contacto
Dr. Huber Noodtplaats 6, 7001 DT, Doetinchem, Holanda
- klompjes.com
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
As pessoas também visitaram
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf. Goede service. Ik bestel zeker nog een keer.
Moddertraag
Op de website wordt een levertijd van 4 werkdagen aangegeven. Inmiddels ben ik 24 werkdagen verder en is de bestelling nog altijd niet geleverd. Wanneer ik bel voor een statusupdate dan wordt steeds aangegeven dat het niet lang meer duurt. Ik heb geen idee of de bestelling überhaupt nog uitgeleverd zal worden en ik ben bang dat ik mogelijk mijn geld gewoon kwijt ben.

Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! Bestelling gedaan op 18 november, voor kerst en een bevestiging ontvangen. Gelukkig gekozen voor Klarna en de bestelling was zichtbaar in de Klarna-app. Vervolgens is het radiostilte… 14 december toch maar een mail gestuurd met de vraag wanneer ik de bestelling kan verwachten. Je raad het al…. Wederom niets anders dan radiostilte en de bestelling is ook ineens verdwenen in de Klarna-app. ADVIES; bestel hier niet als je zeker wilt zijn dat je je product op tijd/uberhaupt ontvangt!

Resposta da klompjes_com
Ik heb woensdag 15:30 gebeld om te vragen hoe snel de bestelling verzonden zou kunnen worden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mij werd verteld dat het dezelfde dag nog gepost zou worden. De dag erna werd het al voor de middag bezorgd! Super fijn!

Resposta da klompjes_com
Ik wacht al enige dagen op antwoord nav…
Ik wacht al enige dagen op antwoord nav een bestelling die ik heb gedaan. Deze is wel bezorgd maar niet zoals ik het had besteld. Ik had deze juist besteld voor de feestdagen en was enthousiast omdat deze zo snel geleverd was maar het resultaat was een teleurstelling!!

Prachtige klompen met logo
Klompen met logo besteld, prachtig resultaat en ook snel geleverd! Top kwaliteit!
Waardeloos bedrijf
Ik had leuke Hollandse geschenken besteld om mee te nemen naar mijn familie in Zuid Afrika. Betaald met iDeal. Ik kreeg een bestelbevestiging maar na een week nog niets ontvangen. Krijg ik ineens een mail dat het bedrag is terugbetaald. Zonder enige verdere toelichting. Maar ik heb het bedrag nog niet terug ontvangen en ook geen pakketje ontvangen. Ik heb nu super leuke cadeautjes besteld via Hollanwinkel.nl. Daar heb ik al eerder besteld. Super goede service daar, is echt aan te bevelen

Resposta da klompjes_com
Waardeloos op 4-4-2025 klompjes besteld…
Waardeloos op 4-4-2025 klompjes besteld en geboortekaartje geüpload … na 4 weken niets gehoord te hebben contact opgenomen ..na 6 mails eindelijk een reactie dat ze geen geboortekaartje hadden ….deze opnieuw naar ze gemaild met de belofte van hun het meteen in orde te maken …weer 2 weken verder weer gemaild met de vraag mij te informeren kreeg ik een mail terug dat ze m’n geld terug hebben gestort … nog niet ontvangen maar jemig wat een super slecht bedrijf is dit als je zo met je klanten omgaat ….1 ster is nog veel te veel
Geen pakketje ontvangen
Geen pakketje ontvagen, contact opgenomen via de mail en er werd meteen een onderzoek ingesteld en een nieuw pakket verstuurd..
Toppers :)
Overtreffende goede service
Overtreffende goede service
Voor mijn buitenlandse relaties zocht ik naar leuke Hollandse blikken gevuld met lekkere stroopwafels. Ik was wat laat, en had dus haast …
Via Klompjes.com vond ik precies was ik zocht. Bovendien verliep het contact met mensen van klompjes heel prettig. Ze waren heel behulpzaam en precies zoals afgesproken kwam de zending bij mij binnen.
Resultaat was dat ik al die leuke blikken stroopwafels aan mij buitenlandse relaties kon geven. En toen de blikken in de ogen van mijn relaties …
Mijn relaties waren enorm blij met de leuke attentie en het gaf een positieve boost aan de samenwerking.
Klompjes.com dank voor jullie bijdrage aan dit succes!
Zeer tevreden met de klompen en de…
Zeer tevreden met de klompen en de tassen die ik bestelde. Je krijgt goede updates en de communicatie is prima. Vanwege drukte van Sinterklaas en black friday werd mijn pakket helaas wat later geleverd, maar nog net op tijd! (Sneller dan een pakket wat tegelijkertijd is besteld bij een andere firma.) ik was heel blij met de sokken die ik cadeau kreeg. Zo was het ook voor mij een cadeautje. De ontvangers van de klompen en de tassen zullen vast ook blij zijn en de sokken houd ik lekker zelf! Bedankt klompjes.com
Tegeltje en een canvas tas besteld
Tegeltje en een canvas tas besteld. Bestelling was snel binnen en de kwaliteit van de producten is helemaal top. Tegeltje zat netjes in een speciaal doosje. Ik kreeg er zelf nog gratis sokken bij! Tevreden klant dus.
Het is dat ik iig een ster moest geven - gaan ze die verdienen?
Deze firma leek oha warm aanbevolen en ze weten zich goed te presenteren (online). Ben na 4 werkdagen (website belooft: op voorraad en binnen1- 2 werkdagen te leveren) nog steeds hoopvol dat het vooraf direct betaalde pakketje daadwerkelijk aankomt. Nee - verschuilen achter DHL en postNL gaat hier niet op - beiden zijn vandaag langsgeweest met pakketjes van firma's die het kennelijk beter voor elkaar hebben en die de ''nazorg'' NA de betaling ook serieus nemen.
Klompjes.com heeft vele leuke artikelen op de website: helaas (bijv in geval van de badeendjes) is ong 50-70% uitverkocht - en kennelijk wenst men dat ook zo te houden want er is geen optie voor ''mail mij bij voorraad''. Gelukkig (dacht ik althans) heb ik 2 ''voorradige'' badeendjes kunnen bemachtigen als ook nog enkele '''voorradige'' tulpjes - deze ook direct betaald uiteraard (ie donderdag vorige week voor 12.00 uur) - gistgeren, 3 werkdagen later - kreeg ik pas een aankondiging dat eea vandaag via DHL zou komen (hallelujah) - echter dit was een loze hoop: alleen de attente provider (bestelling gisterenavond laat) had het pakketje tijdig aan DHL meegegeven - klompjes.com heeft kennelijk een wat goedkoper abonnement bij de courier. Vandaag dus nog immer geen aflevering. Hopelijk morgen of..? Helaas moest ik iig 1 ster geven: hopelijk verdient klompjes.com deze ster.

Resposta da klompjes_com
Super blij met de kleine klompjes die…
Super blij met de kleine klompjes die we op mijn dochtertje haar kinderfeestje gaan versieren. Bedankt!
Super goede service
Super goede service! Post-nl heeft mijn pakket kwijt gemaakt en klompjes.com heeft super goed gereageerd. Word ik blij van!
Fine
I actually received the order one day after placing the order, but they sent me the wrong T-shirt and in the wrong size. It was a gift and unfortunately I returned home without a gift for my loved one. I wrote an email to the company and received no response. After 5 days, I wrote another e-mail and completed the contact request on the website and finally received a response that was one-sentence, incomprehensible and did not even have a dot at the end. I really like the products but unfortunately the customer service is a disaster...
Verkeerde sokken en geen reactie terug
Ik heb 2 verschillende soorten sokken besteld: verpleeg- en snoepjes sokken. De verpleegsokken had ik besteld als afscheidscadeau voor mijn stage. Echter waren hier nog maar 2 paar van.
Ik kreeg extra sokken van de snoepjes sokken toegestuurd, echter wilde ik deze niet cadeau doen op mijn stage. In mail contact zouden de verpleeg sokken binnenkort binnen komen. Na herhaaldelijk mail contact gezocht te hebben kreeg ik nooit meer een reactie terug. Erg jammer.
Top bedrijf met super leuke en mooie Holland gadgets
Verbaasd lees ik de negatieve berichten. Wat een top bedrijf. Wat leuke tulpen gadgets besteld voor een zaken vriendin op Bali. Ze is zo dol op alles wat maar tulp is. Even contact gehad met klompjes.com met de vraag of ik het op tijd in huis zo hebben.
Gewoon de dag erop al binnen en zit er tot mijn verbazing nog een tweede leuke Hollandse tas bij. Super bedankt en de stoffen tulpen zij zo mooi. En dat allemaal voor een klein prijsje. Ik kom zeker bij jullie terug.
Goede prijs-kwaliteit
Leuke sleutelhangerklompjes voor weinig geld. Begrijp de negatieve reacties over de kwaliteit niet goed, ben zelf heel tevreden. Snel geleverd ook.
Het liep mis, maar wat een gigantisch mooie oplossing is er geboden!
Er is helaas in het begin veel mis gelopen.
Mijn pakket met boeren zakdoeken en dasklompjes werd tot 2x toe wel aangemeld bij DHL en PostNL, maar niet verzonden.
Ik bleef steeds reactie krijgen van het bedrijf als ik hun benaderde en zij kwamen steeds de beloftes na.
Ze waren zelfs in de avonduren telefonisch bereikbaar.
Ze hebben het uitstekend opgelost en ik zou hier zo weer bestellen.
Wat een top bedrijf !!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.