Flotteste ting. Skulle dog reklamere én ting og Mette var super hurtig til at vende tilbage (selvom jeg skrev kl 22 om aftenen) og sende mig en ny knagerække som jeg modtog kun to dage efterfølgende... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Stort udvalg, har nu købt knager her til 3 projekter, elsker bare de muligheder udvalget giver. Altid hurtige til at sende og har altid fået præcis hvad jeg har bestilt (har desværre været uheldig med... Ver mais
Varen lever fuldt ud op til forventningen 🙌🏻😁og super hurtig levering tak
Jeg er klad for mine kroge men har købt køkkenrulleholder en, der manglede 2 skruer til at sætte den lille mand fast med
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Knager-online.dk
Informação fornecida por diversas fontes externas
Informações de contacto
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup, Dinamarca
- 70 215 000
- knager-online@viabella.dk
- knager-online.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Varen lever fuldt ud op til…
Varen lever fuldt ud op til forventningen 🙌🏻😁og super hurtig levering tak
Jeg er klad for mine kroge men har købt…

Resposta da Knager-online.dk
Knagerne klistrede ikke ordentligt på…
Knagerne klistrede ikke ordentligt på væggen. De faldt ned efter ca. to dage.

Resposta da Knager-online.dk
Varen opfyldte mine forventninger og…
Varen opfyldte mine forventninger og blev leveret som lovet
Det var nemt at bestille og varen kom…
Det var nemt at bestille og varen kom hurtigt.
Ganske fin oplevelse
Ganske fin oplevelse, men jeg synes jeg mangler en faktura som dokumentation.

Skønne og sjove knager
Har købt de skønnest små menneskeknager og de give mig daglige smil på læben og mine gæster er vildt imponeret. Hurtig og sikker levering. Kan varmt anbefales
Super hurtig levering og rigtig god…
Super hurtig levering og rigtig god kvalitet😁
Hurtig levering. Varerne var i god stand og levede op til mine forventninger. Handler gerne samme sted igen
Hurtig og effektiv levering

Resposta da Knager-online.dk
Mange varer og hurtig levering
Good customer service
I made a mistake myself and didn’t read the description of the product so I ordered wrong products. Asked them if they can take it back and they said yes and they will refund. That’s kind. And they answered quickly
Super hurtig levering.
Der var hurtig service og en meget…
Der var hurtig service og en meget tilfredsstillende vare. Kunne ikke være bedre. Godt nytår til jer alle.
Produktet var ikke helt som forventet, men der var meget god service både før og efter købet til at få ændret på det.
Super fin handel
Super fin handel, mine knager kom med det samme, og er af fin nok kvalitet (det var plastikmænd som kravler op af væggen, så....=
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.