Knivbrev.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Våra knivar kom tillbaka ”knivskarpa”! Har på sistone börjat laga mer mat och oj vilken skillnad det blev! Jag blev också glad över mailet med skötselanvisningar, hoppas jag ska kunna följa det så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag lämnade in fem knivar för slipning och är mycket nöjd med resultatet. Slipningen höll hög kvalitet och knivarna blev riktigt vassa. Det enda negativa var den höga fraktkostnaden, som gjorde att to... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brevet kom snabbt i brevlådan, upplägget var bra med lättläst instruktion och enkelt att göra. Efter slipningen kom brevet snabbt tillbaka, spännande att packa upp och prova skärpan och oj, oj, oj v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har försökt få kontakt med dem i över en vecka, både via telefon, sms och mail men fortfarande ingen återkoppling. Knivarna blev vassa men bakkanten på knivbladet är felaktigt slipat med en lutnin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. Serviço de afiação
  3. Trituração de ferramentas

Sveriges ledande professionella sliperi och Årets E-handlare 2025! Nu i tredje generation med över 60 års samlad erfarenhet. Knivbrev grundades i Sverige och finns idag i 5 länder. Vi har även utsetts till Årets Företagare i Täby och tillhör företagen med några av Sveriges mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Varje år väljer över 150 000 svenskar att skicka in sina knivar, saxar, kvarndelar och andra verktyg till oss. All slipning utförs av våra välutbildade slipare i Täby, med precision, erfarenhet och fokus på resultat. För dig som vill är du även varmt välkommen att lämna in och få slipat direkt på plats. Se varför så många väljer oss – besök vår hemsida för mer information och aktuell prislista: www.knivbrev.se Ge dina verktyg nytt liv – hos oss blir de som nya igen.

Alltid med 100% nöjd-kund-garanti!

Vi slipar och returnerar dina knivar bättre än som nya!
Alla knivar, oavsett märke och hur slitna de än är kan vi återställa till nyskick. Bättre och billigare än att köpa nytt och bra för miljön!

100% försäkrad transport med REK!

Försäkring med upp till 15 000 kronor per Knivbrev!

Försäkring med upp till 15 000 kronor per Knivbrev!
Skicka in ditt Knivbrev till oss med REK försäkring för 100% säker transport. Vi ersätter en förlust med upp till 15 000 kronor per Knivbrev med försäkringen. Försäkringen gör även ditt Knivbrev spårbart och såväl du som vi måste legitimera oss vid leverans och retur. På 10 år har vi aldrig haft 1 enda förlust i REK -flödet på över 1 000 000 skicka Knivbrev. Kort och gott - tryggt & enkelt!

Informações de contacto

Promotion box for Knivbrev.se

Professionellt sliperi sedan 1965

Hos oss blir trötta slitna knivar bättre än som nya igen!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1534 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Gav jämn egg som kan underhållas med våtsten 8000.

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Extra roligt att höra från någon som själv underhåller sina knivar med våtsten. Målet med vår slipning är just att skapa en jämn och hållbar egg som är enkel att underhålla mellan slipningstillfällena.

Classificada 5 em 5 estrelas

Att knivarna blev så fantastiskt bra…

Att knivarna blev så fantastiskt bra slipade.
Tyvärr har jag svårt att se om jag har betalt. Det var inte så lätt för mig. Omständig betalning.
Solveig Rosengren Västerås.

22 de maio de 2026

Hej Solveig,

Stort tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med slipningen av dina knivar!

Vi tar även till oss din synpunkt kring betalningen. För att undvika att kunder får en faktura innan knivarna hunnit komma tillbaka skapas fakturan först cirka 5 dagar efter att vi returnerat ditt Knivbrev. Fakturan skickas då via Billogram till din e-postadress. Om länken i mejlet inte öppnas inom 48 timmar skickas istället en vanlig pappersfaktura med posten.

Du behöver dock inte oroa dig för att fakturan försvinner eller missas. Den finns även tillgänglig via Mina Sidor på https://mitt.knivbrev.se där du kan se både aktuella och tidigare fakturor.

Tack för värdefull feedback som hjälper oss att bli ännu bättre!

Ha en fortsatt trevlig kväll och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har sätt era annonser flertalet…

Jag har sätt era annonser flertalet gånger och läst dom flesta omdömen om er. Det va det som gjorde att jag ville prova och jag kan säga jag blev inte besviken. Jag skär genom allt som en kung tack. Ni får 5 av 5 möjliga 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Extra roligt att höra att våra annonser och alla recensioner från tidigare kunder fick dig att ge oss en chans och att resultatet levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att knivarna fortsätter leverera riktigt bra i köket framöver.

Ha en trevlig kväll och varmt välkommen åter!

Killar med skärpa

Bra jobb o snabb leverans

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ha en trevlig kväll och varmt välkommen åter!

Snabbt och bra resultat

Snabb och bra resultat

27 de maio de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen och den snabba leveransen. Vi hoppas att de nyslipade föremålen kommer till stor glädje i vardagen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bra och snabb leverans.

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och snabbheten. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabbt levererat och vassa knivar

Snabbt levererat och vassa knivar

26 de maio de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med skärpan på knivarna. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Ha en trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt, knivarna kom tillbaka supervassa

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den smidiga processen och att knivarna kom tillbaka supervassa. Vi hoppas att de gör matlagningen både enklare och roligare framöver.

Ha en trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att skicka och supersnabb…

Enkelt att skicka och supersnabb hantering. Hade tillbaka knivarna på tre dagar. Kommer absolut använda Knivbrev igen!

Resposta da Knivbrev.se

Glädjer oss att höra Fia!

Ha en trevlig söndagskväll och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt och smidigt med bea resultat!

Snabbt och smidigt med bra resultat!

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som både snabb, smidig och att resultatet levde upp till förväntningarna. Precis så vill vi att det ska fungera.

Allt fungerade som utlovat

Allt fungerade som utlovat
Fick tillbaka skarpa knivar snabbt

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att allt fungerade som utlovat och att knivarna snabbt var tillbaka i riktigt vasst skick.

Snabb service

Snabb service. Vassa knivar …

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Kort och enkelt, men det innehåller precis det vi vill uppnå – snabb service och vassa knivar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och så vassa knivar i…

Snabb leverans och så vassa knivar i retur

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det är alltid roligt att höra att både leveranstiden och resultatet uppskattas. Vi hoppas att du får stor glädje av dina nyvässade knivar.

Vasst så in i h-e!

Att lämna sina slöa trötta knivar på Postenoch bara någon dag senare få hem dem som nya i brevlådan!💕 De e kärlek de!

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ett fantastiskt omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattar både enkelheten och resultatet. Att kunna förvandla trötta, slöa knivar till något som känns som nytt igen är precis det vi brinner för.

Snabba och fantastiskt resultat

Snabba och fantastiskt resultat. Skickade in knivarna måndag eftermiddag, torsdag lunch samma vecka var knivarna tillbaka och vassare än nyköpta 🤩

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du både uppskattade snabbheten och resultatet. När allt flyter på med posten kan det verkligen gå fort, och extra kul att knivarna upplevdes vassare än när de var nyköpta.

Mycket nöjd med resultatet

Fick tillbaka mycket skarpa och fina knivar och det tog inte lång tid alls

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både skärpan och den snabba hanteringen. Precis så vill vi att det ska fungera.

Allt fungerar perfekt

Allt fungerar perfekt

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt omdöme! Kort, enkelt och väldigt uppskattat 🙂 Det är alltid roligt att höra att allt fungerat precis som det ska.

Så bra å snabbt😃

Alltid bra service å snabbhet!

19 de maio de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar både servicen och snabbheten. Vi arbetar hårt för att göra knivslipning så smidigt som möjligt från beställning till retur.

Trevlig helg och varmt välkommen åter!

Snabb leverans och bra slipade knivar

Snabb leverans och bra slipade knivar

19 de maio de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden och resultatet. Vassa knivar och snabb hantering är precis vad vi strävar efter varje dag.

Trevlig helg och varmt välkommen åter!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.