Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Die Knorr Chili Basis habe ich heute definitiv zum letzten Mal verwendet. Ich koche Chili nicht sehr oft, darum fällt mir das erste heute auf, wie widerlich die Rezeptur geworden ist. Wieso muss man,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Knorr Chili con carne neues Rezept. Diese neue Mischung ist absolut scheußlich, schmeckt ausschließlich nach Koriander. Ich verwende die Chili con carne Basis seit Jahren, mit anderen Zutaten etwas au... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De minimale waardering was één ster maar dat vinden wij de vernieuwde Knorr Trattoria kipfilet romana niet eens meer waard. Het was altijd een gerecht wat wij met smaak aten maar wat een tegenvaller... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Seit Jahren hab ich nur die Knorr Spaghetti Bolognese gegessen und auch andere mal ausprobiert, aber Knorr Spaghetti Bolognese schmeckte immer am besten. Heute habe ich erstmalig Knorr Tomaten... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

261 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,1

Todas as opiniões

169 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

RIP onze favoriete Kipfilet Romana.

RIP onze favoriete Kipfilet Romana.

Jeetje wat maken Knorr en Unilever er een zooitje van. Vernieuwd receptuur en het smaakt helemaal nergens meer na. Ja, naar zout. Je nieren gaan er van naar de haaien en het behang zal goed plakken... wat is dit een substantie geworden zeg.

Geld teruggevorderd bij de supermarkt en een klachtenmail toegestuurd aan Unilever. Dit product is ronduit verschrikkelijk geworden. Ooit onze favoriete pastasaus, nu een Knorr boycot.

12 de janeiro de 2026

Kipfilet Toscane

Vandaag Kipfilet Toscane vernieuwd recept gegeten.
Eerste en laatste keer!
Het oude recept was 10x lekkerder.
De nieuwe kipfilet Toscane koop ik dus NOOIT meer!

8 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lasagne trattoria niet meer te eten

Blijkt er ipv het zakje met tomatensaus nu opeens een zakje poeder wat niet eens naar tomaat ruikt in te zitten, smaakt nergens naar, lasagne is in de kliko verdwenen. Als Knorr de hoofdprijs vraagt voor zo een pak en dan met zulke rommel aan komt zijn ze mij nu definitief als klant kwijt. Die nitwit die dit bedacht heeft zou men op staande voet moeten ontslaan daar.

6 de janeiro de 2026

Smaakloze Trattoria pakken

Wat is er gebeurd met de Trattoria gerechten? De receptuur is veranderd zonder vermelding en daarbij totaal anders van smaak. De heerlijke, krachtige smaak van de pakken is verdwenen en een sobere, smaakloze hap geworden. Waarom eigenlijk? Wij zullen ze in elk geval niet meer kopen.

1 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De nieuwe uitgeknepen recepten van Knorr

Zeer slecht van Knorr veel recepten zijn veranderd zullen circa met ons grote gezin op jaar basis honderden euro's minder Knorr gaan kopen wij wijken uit naar andere merken en velen met ons .
Wat een uitgeknepen recepten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Smakeloze erwtensoep van Knorr…

Met veel goede zin erwtensoep van Knorr (poedervorm) 1,38 kg /11,8 liter gekocht.
Walgelijk en absoluut smakeloos.
Dit product smaakt in de verste verte absoluut niet naar “Hollandse” erwtensoep. Zonde van het geld !
R.Tetteroo / Gouda

19 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Romana a la poedermix/ Niet transparant

Zeer teleurstellend. Het recept is duidelijk aangepast en de smaak is totaal veranderd. Waar het eerder een fijne champignonsmaak had, overheerst nu een zware papachtige kaassmaak. Dit komt absoluut niet meer in de buurt van hoe het product eerst was. Onbegrijpelijk dat een goed en vertrouwd recept is gewijzigd. Voor ons is dit de laatste keer dat we dit product kopen. De kwaliteit is duidelijk achteruitgegaan en voldoet niet meer aan onze verwachtingen.
Daarnaast wordt je in de supermarkt in de maling genomen, nergens staat het vermeld.. Wil het liefst mijn geld terug en ga dat ook proberen.. 10 euro puur om het principe…
Want kip, tomaten en pasta allemaal verpest..

17 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kipfilet Romana, van smeuïg naar specie

Romana Saus was het lekkerste van het gerecht, nú gedegradeerd tot specie waar je een muurtje mee kan metselen. Als antwoord op de knorr site krijg je een bs verhaal over een consumentenpanel die dit als beste uit de bus vond komen. M’n reet, heeft gewoon met kostenplaatje te maken. Wees daar dan in elk geval eerlijk over! Als het zo blijft zijn ze ons als klant kwijt, en als ik de recensies lees zijn we niet de enige!

8 de dezembro de 2025

Jäger Sauce ungenießbar

Was auch immer vor kurzem mit der Jäger sauce passiert ist.. Jetzt schmeckt es nach essig und Müll und hat scheinbar eine großen Haufen Rotwein Extrakt drin. Wird definitiv nicht mehr gekauft. Obwohl es die letzten Jahrzehnte sehr gut geschmeckt hat.

Zwaar teleurgesteld

Gewoon misselijkmakend die nieuwe kipfilet Romana! Was onze favo maar dit nooit weer, het is een dikke meeldrap! Geldt ook voor alle andere Knorr pakketten, ik was enorm fan maar dit gaan we niet meer aanschaffen. Dit is voor het eerst van mijn leven dat ik ergens een negatieve feedback over schrijf.

Knorr Pasta Romana 🤢

Knorr Pasta Romana 🤢. Ipv een kruidenpasta, zit er nu een zakje poeder in het pak. Zoute en melige klonterige saus levert dit op. Spijt van dat we het hebben gegeten, nasmaak is ranzig. Wat is er gebeurd Knorr? Dit koop ik niet meer.

1 de dezembro de 2025

Ranzige Romana

Wat een ranzige pata is dit geworden!! Inderdaad veel te zout en lijkt alsof je maizena zit te eten. Waarom???? Voorheen was deze doos bijna altijd uitverkocht, zal nu niet meer het geval zijn. Knorr doe er iets aan en breng het oude recept terug!!!

30 de novembro de 2025

Taste the world

Knorr "Taste the World" ist nur Schrott!
Gebrauchsanleitung unbrauchbar!
Gewürz gerade noch O.K. Trockengemüse wird nicht
weich, Pulver klumpt. Tipp: Sauce extra kochen (wie lange? Wie viel Flüssigkeit wirklich?).

29 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.