Informações sobre a empresa

1. Serviço de limpeza
  2. Empregados de limpeza

Informação fornecida por diversas fontes externas

KN Rengøring dækker hele Danmark - Aalborg, Århus, Odense og København - Ring på +45 98 24 54 01 og få et uforpligtende tilbud

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Det er bekymrende

Det er bekymrende, at en driftsleder i virksomheden angiveligt benytter sig af en lang række underleverandører og samtidig modtager betaling “under bordet” for at tildele dem opgaver. Derudover er der rapporter om systematisk snyd med timeopgørelser over for offentlige kunder, hvilket i så fald vil udgøre en alvorlig overtrædelse af både aftalegrundlag og lovgivning.

Det vækker undren, hvordan en sådan virksomhed – ofte omtalt i visse kredse som en del af den såkaldte “tyrkiske mafia” – fortsat får lov til at samarbejde med offentlige instanser, til trods for de mange advarselslamper.

Hvis disse oplysninger kan dokumenteres, bør det føre til en grundig revision af virksomhedens kontrakter og samarbejder, samt en eventuel politianmeldelse for korruption og bedrageri mod det offentlige.

1 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

fjern nu den firmabil fra privat parkering

De må gerne fjerne deres firmabil fra privat vej - og parkering i Ishøj inden den bliver fragtet væk, TAK. Politiet er orienteret og den der parkerer bilen er åbenbart ikke til at komme i kontakt med.

22 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tidligere kun hørt dårligt om…

Jeg har tidligere kun hørt dårligt om KN rengøring, men er nu selv ansat ved dem og er dybt imponeret. Jeg har gjort rent ved mange forskellige firmaer gennem mere end 20 år, men har oplevet denne kvalitet og service før. De har virkelig styr på tingene og er super venlige og dygtige, især deres ledere.

1 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var ansat siden 2020 til i år 2024…

Jeg var ansat siden 2020 til i år 2024 der har været problemer hele vejen igennem! 2 chefer som ikke har kunne kontaktes og ikke fået ting så som støvsuger, toilet rens mv i flere år, nu har de så snydt mig for mine penge som jeg har kæmpet for i 2 måneder hvor jeg bliver fortalt noget forskelligt hver gang! Nu får jeg så afvide jeg skal slappe af og være rolig efter jeg IGEN har fortalt dem jeg skal have mine penge hvorefter der bliver smidt på. De bliver politianmeldt mandag hvis jeg ikke har fået mine penge!!! Min grænse er seriøst nået nu! Aldrig bliv ansat eller hyr dette firma det er det størrelser gang fusk jeg nogensinde har oplevet!!!!!!!

6 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De har været den bedste…

De har været den bedste rengøringsservice på min arbejdsplads i Lyngby siden de sidste 2 år. De har meget søde og glade medarbejdere. Det er så hyggeligt at mødes på en ren arbejdsplads hver morgen.

18 de março de 2024

Virkelig dårlig firma

Virkelig dårlig firma. De kræver 100% service fra deres ansatte og sender aben videre hvis kunden ikke er tilfreds. Der mangler klude, rengøringsmidler og andet konstant, og til trods for at ansatte hele tiden gør opmærksom på disse mangler, bliver der ikke handlet på det. Ofte ender det med at ansatte selv køber materialer hvilket er yderst uprofessionelt. Derudover bliver ansatte snydt i løn og/eller ikke betalt. De burde lukkes ned permanent.

1 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold fingerne langt væk fra det firma

Hold fingerne langt væk fra det firma, de behandler ikke de ansatte pænt og træder på folk der ligger ned. Synd man skal give en stjerne, ellers ville den være et STORT 0 herfra. Men endnu en sag til fagforeningen, utrolig de har flere mapper at sætte alle deres fagforenings sager i.

11 de janeiro de 2023

Dårlig fusker firma !

Dårligt firma !
Jeg har været ansat i KN rengøring i Haderslev.
jeg startede som afløser og blev efter kort tid fast ansat to steder, som jeg var ret glad for, da jeg ønskede fast arbejde.
jeg oplevede en meget stresset chef ( ingen navne ) som var så forvirret og sendte mig den ene sms, efter den anden med arbejds opgaver ( jeg kunne ikke følge med ) jeg kom hen til nogen steder, hvor det var så beskidt i rengørings rummene, der manglede rene klude, da dem som var der var møg beskidte.
Jeg blev ringet op af chefen, om jeg kunne tage en opgave, fordi en medarbejder var smuttet fra det hele, jeg sagde ja, men hun fortalte ikke hvor mange timer jeg skulle arbejde, den dag, jeg ente med 12 timer arbejde den dag på en skole, fordi det skulle være færdig samme dag.

Jeg har været der kort tid, og tjekket og regnet min løn seddel ud, og afleverede til chefen, hun tjekkede den og alt så fint ud.
Da jeg så fik min løn, kunne jeg se jeg manglede for 20 timer, plus tillæg og overarbejde ( som feks. de 12 timer ) jeg har knoklet min r.. ud af bukserne, for at hjælpe den stressede chef. Jeg ringede hende op, og fik at vide jeg skulle kontakte hende som sidder med lønseddel, der blev jeg bare svinet til.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en behandling og stressende arbejdsplads! . de har ikke styr på noget som helst...

31 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har været i kn rengøring i Haderslev…

Har arbejdet for kn rengøring i Haderslev. Men aldrig har jeg oplevet ligende, med sådan en forvirret person. Og stresset oveni. Og nej skal ikke gå ud over medarbejderne, men desværre jo. Det sker. Har gjort rent på andre skoler og fået rigtig fin udtagelser. Men ved kn rengøring stik modsatte. Gik fin i starten. Som personen sagde skulle lige lærer skolen og kende og deres måde og gøre tingene på. Men det fik man aldrig en chance for for så var alt lige pludselig beskidt og intet var gjort rent. Og chefen (ingen navn) ville sende billeder af alle de steder jeg ikke havde gjort rent. Men hvor blev de billeder af? Kom aldrig. Og pedellen(ingen navn) på skolen havde ikke hørt nogen klager om mig selv nogle af medarbejderne på skolen/SFo fik jeg kun ros af. Så hvorfor får chefen så sådan et udbrud og siger alt hvad jeg gjorde og lavede ikke var gjort. Mig stadig en gåde. Hold jer fra dette firma man bliver ikke behandlet ordentlig.. Trist

30 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais