Virkelig ringe - og nu er de så meldt konkurs Har bestilt og de har selvfølglig trukket pengene. Afventede lang tid uden yderligere info. Lige pludselig fik jeg sms at ordren var pakket og jeg fi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg bestilte i mandags og har lige fået leveret. Vin er jo noget man køber når der er et godt tilbud. Det er ikke noget man køber og skal bruge straks. Vinen skal hvile efter transporten. Kobaj har... Ver mais
Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver mais
A empresa respondeu
Något har hänt med KOBAJ.Från att varit ett trevligt sätt att handla vin har det blivit opålitligt.Väntat i 5veckor på leverans.Ursäkterna är allt ifrån vinfestival,Bring levererar inte.(Kollat med Br... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Informações de contacto
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- info@kobaj.com
- kobaj.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 63% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ingen svar og ingen vin.
Ingen svar og ingen vin.
Jeg bestilte en mystery kasse d. 18 april.
Her snart en måned efter er pengene trukket, men jeg har ikke set skyggen af vin.
Jeg har prøvet og skrive 2 gange, begge uden svar.
Det er heller ikke muligt at ringe til dem.
Så ja, det virker til, at jeg har blevet snydt.

Resposta da KOBAJ.com
Ingen kontakt til og fra Kobaj
Deltog i samkøb 4960 med afhentning den 25/4. halvdelen af varene var ikke hjemme. Fik besked om at jeg senest ugen efter ville modtage besked om hvornår resten ville blive eftersendt. Har endnu ikke hørt noget fra Kobaj. Det er ikke muligt at ringe til virksomheden. Har forsøgt at skrive til dem 2 gange. Der står på deres hjemmeside at de svarer inden for 1-3 dage!!!
Jeg har tidligere deltaget i flere samkøb, men det her er for ringe. Dårlig behandling af trofaste kunder

Resposta da KOBAJ.com
Afventer en bestilling bestilt på…
Afventer en bestilling bestilt på vinmesse for 4 uger siden, er betalt men intet hørt. Kan ikke komme i kontakt med dem kun på mail og den svarer de ikke. Må jeg får det jeg har købt?

Afholdt vinsmagning
Tilbage melding på netop afholdte vinsmagning i tunnel fabrikken må være at intet fungeret for jer, alle rødvine var iskolde, der var ikke vand i de store beholder, der var intet brød, men nogle kiks som kun holdt i 20 minutter derefter intet, i forhold til den afholdte vinsmag i Hellerup hvor alt fungeret var det her en virkelig ringe vinsmagning

Resposta da KOBAJ.com
Suveränt kundtjänst som alltid svarar…
Suveränt kundtjänst som alltid svarar snabb och ger toppservice.
Ibland blir det fel och dom rättar till det direkt på bästa sätt , fler borde ta efter deras kundtjänst . Sen skall sägas att det sällan blir fel. Vinet som Kobaj säljer håller riktig hög kvalite.
Har handlet ved Kobaj mere end 50 gange…
Har handlet ved Kobaj mere end 50 gange og aldrig blevet skuffet.
Selv når man selv kvajer sig, hjælper de 😄
Et godt sted at handle gode vine
Et godt sted at handle gode vine. Betjeningen er perfekt.
Hurtig rettelse af fejllevering
Fejlagtig levering- i form af manglende flaske blev omgående rettet og sendt. Flot service.
Gode vine og godt koncept
Har modtaget mange rigtig gode vine gennem Kobaj. De er også behagelige at kommunikere med, og hjælpsomme. Har lige fået hjælp vedr. et problem med bestilling af billetter til den kommende vinfestival.
Super service :-)
Kobaj bedste vin fællesskab…
Kobaj bedste vin fællesskab man kan tænke dig. Der er masser sf gode vine til gode priser og servicen er og har altid været i top.
Imponerende
Imponerende - intet mindre. Super vine , også mange lidt ukendte druer, til meget fair priser, fantastisk kundeservice - kan virkelig anbefale at købe hos Kobaj,
Godt udvalg og fint koncept
Godt udvalg og fint koncept. Altid god service. Jeg trækker en stjerne p.g.a. sløv logistik med leveringen denne gang efter ankomsten af vinene til DK.
Tænker det bliver 5 stjerner næste gang, da jeg er i gang med at bestille næste runde :-)
Det var svært at få respons i starten
Det var svært at få respons i starten, måske grundet juletravlhed, og jeg kunne se at leverancen fra Italien ikke kom som lovet, men derefter må jeg sige at servicen var ok.
Virkelig fin service og høj kvalitet…
Virkelig fin service og høj kvalitet for pengene.
Kundeservice nemme at kontakte, hvis behov opstår.
Havde købt billetter til deres…
Havde købt billetter til deres vinfestival og var nød til at lave ændring i min ordre, blev kontaktet efter kort tid og fik løst mit problem, god service glæder mig til at deltage i vinfestivalen.
Skønt koncept og smidig levering
Skønt koncept og smidig levering. Købte en kasse Barolo fra min nye favorit bonde.
Har været med i nogle år og købt en…
Har været med i nogle år og købt en del. Men det er som om tilbuddene ikke er helt så gode mere. For eksempel har jeg lige købt (og ventet på) noget bordeaux som jeg nu opdager jeg kan købe noget billigere hos supervin.
Iøvrigt svarer de ikke deres mails

Resposta da KOBAJ.com
Købte tre kasser vin til deres festival…
Købte tre kasser vin til deres festival i Hellerup.
Har INTET hørt fra dem, og nu mangler jeg min vin. De skulle sende en sms når de var klar - intet hørt og ingen hjælp at hente ved at ringe ind. Kan IKKE anbefale at handle hos dem!

Godt, trods udfordringer
Fik leveret forkert vin i forbindelse med samkøb, efter en del venten, fik jeg kontakt til kundeservice. De undersøgte sagen, de fandt dog aldrig fejlen ved leverance, så der sidder nok én med gode vine et eller andet sted. Fik god løsning med kundeservice (ALLAN). Trods min skuffelse over ikke at få ønsket vin, handler jeg gerne igen ved kobaj.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.