Vi har netop købt ny bil ved Koch biler og fik den bedste service af Magnus. Straks vi trådte ind i butikken følte vi os velkomne og det der blot skulle være et kig på ny bil, endte med en underskr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt bilen af Magnus fra Koch Biler, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. God service, nem proces og alt fungerede som det skulle. Kan anbefales herfra. Mange tak!
A empresa respondeu
Velkommen til Koch Biler 😊 Vi er en familieejet bilforretning i Aarhus og har solgt og serviceret biler siden 1966. I dag er vi autoriseret eneforhandler af CUPRA og SEAT i Aarhus samt Danmarks ældste autoriserede Honda-forhandler. Gennem årene har vi arbejdet med mere end 15 bilmærker og haft flere afdelinger rundt i Østjylland. Den erfaring har givet os en solid indsigt i branchen og en klar retning for, hvordan vi ønsker at drive vores forretning. Vi har i dag afdelinger i Viby og Egå, hvilket gør os tilgængelige i begge ender af Aarhus. Langvarige kunderelationer har været et centralt fokus siden vores start. Vi lægger stor vægt på personlig kontakt, troværdighed og høj faglighed – uanset om det gælder køb af bil eller et værkstedsbesøg. Hos os får du mere end bare bilsalg. Vi tilbyder både nye og brugte biler samt fleksible løsninger inden for privatleasing, erhvervsleasing og finansiering. Derudover tilbyder vi en bred vifte af serviceydelser, herunder lejebiler, reservedele, serviceaftaler og grundige eftersyn. Vores erfarne mekanikere og teknikere sikrer, at din bil altid er i topform. Vi hjælper blandt andet med synsgennemgang, styretøjsmåling, hjulskift og -opbevaring, klimaanlægstjek, bremsekontrol, motorrens, undervognsbehandling og sæsontjek. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Koch Biler og give dig en professionel og personlig oplevelse. Din tillid er vigtig for os, og vi arbejder hver dag for at levere kvalitet og pålidelighed i alt, hvad vi gør.
Gunnar Clausens Vej 12, 8260, Viby, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Vi har netop købt ny bil ved Koch biler og fik den bedste service af Magnus.
Straks vi trådte ind i butikken følte vi os velkomne og det der blot skulle være et kig på ny bil, endte med en underskrift 🤩.
Hele forløbet har været en super oplevelse og vi kan kun give butikken og Magnus de bedste anbefalinger 👏.

Resposta da Koch Biler A/S
Har lige afhentet min bil, som jeg købte af Michael fra Koch Biler.
Det var en meget behagelig købsproces.
Alle spørgsmål blev besvaret hurtigt. Og dialogen var super behagelig.
Det bedste firma ever med service har man det mindste med sin nye elbil så er de parat til og hjælpe med det samme , ikke mindst Magnus han var virkelig god til og forklare første gangs el bil ejer så man forstod hvordan bilen fungere , kun posetivt og ikke sidste gang vi handler med dem ,kan klart anbefale jer og købe bil der
Mvh Anita Jørgensen - Jakobsen
Vi har købt en cupra tavascan adrialine ved Egå afdeling super venlig og kompetent betjening ikke mindst Magnus som har været der for os hele vejen igennem, han hjalp os igennem instruktion af bilen så alt var nemt og forstå , så vi blev tryg ved og være førstegangs køber af el bil ,man kan til enhver tid ringe eller skrive til Kock biler enten værksted eller anden person der er servicen helt i top så 5 plus stjerner her fra.
Hilsen Uffe Jørgensen-Jakobsen
Der er kun en ting og sige…
Super professionel og mega god service.
Så tag endelig fat i Mads hvis du har planer om og købe en cupra.
Helt igennem en god oplevelse og træde ind hos Koch Biler, og alt var som aftalt helt fra start til afhentning af en helt ny Tavascan VZ.
Så stor ros til alle hos Koch Biler Egå / Viby.
Jeg medgiver Koch Biler, Risskov, mine bedste anbefalinger. De har ydet kundeservice og assistance ud over forventning og gjort alt for at hjælpe mig i en vanskelig situation - tak!
Jeg har netop fået leveret min nye Cupra Tavascan fra Koch Biler i Egå, og hele processen har været en fornøjelse fra start til slut.
Min sælger, Magnus Taulborg, fortjener en særlig ros. Han var altid hurtig til at svare, tålmodig med alle mine spørgsmål og holdt mig løbende opdateret - selv da der opstod lidt tekniske udfordringer med de digitale underskrifter. Han fandt løsninger med et smil, gjorde det nemt at komme videre og sørgede for, at jeg hele tiden følte mig tryg.
Leveringen var lige så professionel. Bilen stod klar, alt var gennemgået, og der var endda styr på de små ekstra detaljer og merchandise, som vi havde joket om undervejs.
Hvis du overvejer at købe bil, kan jeg varmt anbefale Koch Biler Egå og især Magnus - for deres imødekommende service, store viden og oprigtige engagement.
Tak for en super oplevelse – jeg nyder allerede min Tavascan!
Claus Kovstrup fra Koch Biler i Viby har virkeligt hjulpet os i gang i et uoverskueligt el-bil marked. Tak for super kompetent vejledning og en god dialog.
Store anbefalinger fra os
Louise og Søren Gorming
Min kone og jeg har for nylig købt to nye biler hos Koch biler Egå, vi har været
yderst tilfredse med hele oplevelsen. Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, følte vi os meget velkommen og godt behandlet. Personalet var utrolig imødekommende og professionelle.
Særligt vil jeg fremhæve Magnus, som var vores kontaktperson gennem hele processen. Han var tålmodig, lyttede til vores behov og gjorde alt for at min kone og jeg fik den bedst tænklige oplevelse. Han var yderst arrangeret og kompetent, og har igennem hele processen holdt os informeret og opdateret på statussen omkring vores biler.
Vi er yderst tilfredse med vores nye biler og kan varmt anbefale Koch biler til alle der er på udkig efter ny bil.
Ydermere er der ingen tvivl om vi til enhver tid ved rette henvendelse hos dem når tiden igen er inde til nye biler.
Vi har tilbage i 21 købt en Cupra Formentor ved Koch biler i Viby, super behandling. Senere hen byggede de en afdeling i Egå som vi sidenhen har brugt til service m.m. vi har siden starten blevet betjent at Rune fra værkstedet til han var i læring og nu som færdigudlært, denne unge mange giver en ekstrem god service og sætter altid tid af. Det er grunden til vi kører fra Randers til Egå og får serviceret bilen, denne service gør simpelthen hele køreturen værd 😃 senest har han hjulpet og ekstrem meget fordi vi nu har valgt at skifte vores formentor ud med en tavascan at svare på en masse spørgsmål 😀Vi føler os også altid af alle de andre taget i mod med varme og sælgere som er klar på at svare på en masse spørgsmål eller dele snakken om nye modeller af Cupra m.m.
Jeg afleverede min Seat Ibiza hos Koch Biler til reparation af en simpel skade på forreste kofanger. Ved afhentning blev jeg gjort opmærksom på, at min adaptive fartpilot ikke længere virkede – ifølge værkstedet pga. ir/skader i stik, ledninger og radarenhed. Regningen for reparation? Ca. 16.000 kr.
Jeg ankede og gjorde Koch Biler opmærksom på, at fartpiloten tidligere havde fejlet, men at den altid virkede igen efter en genstart. Min rimelige og velsagtens helt naturliglige forventning var derfor, at få bilen retur i samme funktionelle stand som ved indlevering – men det blev afvist.
Efter skriftlig dialog tilbød Koch Biler 15 % rabat, hvilket stadig efterlader mig med en regning på over 13.000 kr. for en reparation, som jeg er uden skyld i. Jeg står desuden med en uvirksom fartpilot - og med bevisbyrden for, at fejlen ikke var der ved aflevering – en så godt som umulig opgave uden dokumentation.
Mit råd til andre: Dokumentér din bils funktionalitet nøje før indlevering. Billeder, video og en underskrevet statusrapport er alfa og omega – især hos autoriserede værksteder, hvor tilliden tilsyneladende ikke rækker. Jeg kommer desværre ikke igen...medmindre Koch Biler kommer på andre tanker og vil vedstå sig deres andel i denne misere...hm, nej vel, det tror ingen af os jo på....
Fremragende oplevelse ifm. fejl på batterie på Cupra Born.
Værkstedet kunne give en hurtig tid til tjek af fejlmelding selv om det var midt i ferieperiode. De var efterfølgende behjælpelige med at booke udbedring af fejlen hos Cupra i Herning (de kunne ikke selv lave denne type reparation).
Jeg har netop fået leveret en Cupra Tavascan – og det blev Koch Biler Egå, der fik min tillid.
Salgschef Mads har været ekstremt imødekommende og serviceminded gennem hele forløbet. Det var tydeligt, at han brænder for både sit arbejde og for Cupra som mærke. Et godt eksempel: Da jeg skulle aflevere min gamle leasingbil, blev jeg personligt hentet – det siger alt om deres kundesyn.
Hele forløbet har uden tvivl været den bedste købsoplevelse, jeg nogensinde har haft. Hos Koch Biler Egå går man det ekstra skridt for at sikre, at man som kunde føler sig både værdsat og i trygge hænder. Uanset om det er værksted, administration eller salgsafdeling, mødes man af professionelle og imødekommende mennesker.
Jeg har fået flere biler gennem Koch Biler Egå, og jeg vender helt sikkert tilbage igen. En kæmpe anbefaling herfra – tak for en fantastisk oplevelse!
Koch Biler Egå
Magnus (sælger) og Koch biler anbefaler jeg til alle der vil købe ny bil.
Jeg handlede min nyeste bil hos Koch Biler Egå og kan kun anbefale dem til alle der ønsker en god bil og fantastisk salgsoplevelse.
Hver eneste gang jeg er trådt ind i butikken, så er jeg blevet mødt af et smil eller anerkendende nik for at vise de har set mig. De er altid klar til at hjælpe dig, lige meget hvem det er der tager imod dig.
Denne gang var det Mads jeg handlede med, og der har ikke været noget at sætte fingeren på, andet end hvor god en oplevelse det har været. Han har kunne svare på alle mine spørgsmål eller sørger for at berolige mig hvis jeg har haft bekymringer.
Da bilen skulle udleveres sørgede han sig for at tage tid til at gennemgå hele bilen med mig, og jeg følte virkeligt jeg blev taget hånd om.
Selvom jeg var i tvivl om hvilken bil jeg ønskede at gå med, så guidede Mads mig til præcis den bil der passede til mit behov og jeg er så glad for den! Og jeg fik en behagelig prøvetur, hvor jeg også kunne stille mine spørgsmål både under og efter.
Jeg har aldrig haft så ny en bil før, så det var rart at han kunne fortælle mig om hele bilen, og hvordan jeg kunne tjekke bilens indikatorer på fx. dæktryk.
Hvis I har brug for en nærværende sælger, så er det Mads og Koch Biler I skal tage til. Stor anbefaling herfra.
Jeg havde en blandet oplevelse hos Koch Biler - Egå. Jeg talte med Mads i telefonen omkring den nye Cupra, og han virkede super behagelig og imødekommende. Vi aftalte, at jeg skulle komme ned for at prøve bilen, hvilket jeg gjorde.
Efter prøveturen fik jeg en snak med Mads omkring mine oplevelser med bilen, herunder bremserne og touchpanelet på rattet. Desværre anerkendte han ikke rigtig mine oplevelser og kom med kontraargumenter, som gjorde samtalen ubehagelig. Han virkede ret uinteresseret og ikke særlig imødekommende, hvilket gav mig følelsen af, at besøget var ovre, og jeg skulle skynde mig hjem.
Mads nævnte blot, at jeg havde brugt touchpanelet forkert, og at bremserne var sådan på alle elbiler, hvilket jeg fandt meget frustrerende. Det er også bemærkelsesværdigt, at hver gang jeg har talt med Mads over de sidste to år, har han altid haft lige præcis den bil, jeg overvejer.
Om han havde en dårlig dag, skal ikke gå ud over en potentiel kunde. Jeg giver et stort 0 for hans sælger-gen og vil overveje andre bilforhandlere fremover.
Vi har lige købt en dejlig bil af Mads Daa hos Koch biler i Egå. Det er et super dejligt sted at handle bil, man føler sig straks velkommen og bliver taget godt i mod😊 alt er forløbet som det skulle, god kommunikation under hele forløbet, ved afhentning af bilen fik vi en god gennemgang af bilen og dens muligheder af Magnus, som gjorde det rigtig fint😊

Resposta da Koch Biler A/S
Koch Biler havde en virkelig populær bil på lager der ellers er 5-6 mdr. leveringstid på, som jeg reagerede (lidt heldigt) hurtigt på.
Da jeg var først i køen ud af de mange henvendelser, så blev der hurtigt og smidigt lavet en slutseddel, og deres værksted og klargøring arbejdede hurtigt for at imødekomme min lidt besværlige kalender.
Overlevering foregik meget tilfredsstillende og virkelig behageligt, hvor der blev taget god tid til at sætte mig ind i bilens mange muligheder.

Resposta da Koch Biler A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.