Koebenhavnersnuden Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fulgt undervisning på to hold i Københavnersnuden. Regitze og Benjamin. Begge meget professionelle og dygtige trænere. Undervisningen er pædagogisk bygget op og der gives dybere forståelse fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu gået på 6 hold hos københavnersnuden, først hvalpehold og unghundehold og nu rallylydighed. Alle hos Vibse. Jeg har fået utroligt meget ny viden om træning af hund, siden jeg første gang t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Undgå hold med Vibse Vi deltog i rally hold med Vibse. Vibse er et rart menneske, men er absolut inkompetent som hundetræner. Det du får: Der bliver sat skilte op på en lille græsplæne og banen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er i gang med hundetræneruddannelsen hos Københavnersnuden og har ikke fortrudt et sekund. Det har været inspirerende og virkelig fedt at dykke ned i hundenes verden sammen med et hold af spændend... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Animais

Informação fornecida por diversas fontes externas

KøbenhavnerSnuden er en hundeskole for helt almindelige hundeejere. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig til at forstå din hunds adfærd. Vi underviser ud fra moderne principper og tager afstand fra den gammeldags hundetræning baseret på straf, lederskab og dominansteorier. Hos KøbenhavnerSnuden skal hunden samarbejde af lyst – aldrig af frygt.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Undgå Vibse!

Undgå Vibse!
Efter at have set Regitzes fremragende videowr på youTube, og de undervisningsvideoer med Regitze, som jeg efterfølgende købte, var jeg ikke i tvivl om, at Københavnersnuden var det rigtige for min unghund og mig. Blev desværre meget skuffet. Træneren på vores hold virkede hverken kompetent eller engageret. Min hund, røg lige lugt ind i puberteten efter første session, og blev snot umulig. Jeg spurgte træneren om hans opførsel mon havde noget at gøre med at han var kommet i puberteten, men hun fortalte mig, at det ikke handlede om det, men at mine godbidder var for små. Ifølge Regitzes videoer, skulle man kun benytte sig af bittesmå godbider til træningen, og det havde jeg taget til mig. Efterfølgende medbragte jeg store guffer med kyllingekød (som han er pjattet med), men med det samme resultat.
Havde også forventninger om at få gode råd og øvelser ift. den adfærd som unghunde (som oftest i puberteten) er problematiske, men den problematik blev slet ikke berørt.

29 de agosto de 2021
logótipo da Koebenhavnersnuden

Resposta da Koebenhavnersnuden

Hej Stina. Vi er kede af din anmeldelse. Især fordi vi havde en god korrespondance på mail, hvor vi blandt andet tilbød dig at komme til træning på et andet hold. Det takkede du glædeligt ja til, men dukkede desværre aldrig op. Desværre blev din hund syg, hvorfor du ikke deltog de fleste træningsgange på det førstomtalte hold - hvorfor du selvfølgelig heller ikke har fået lige så mange træningsredskaber til din unghund som de øvrige kursister. Vi er dog glade for at høre, at du har været glad for undervisningsvideoerne og kan bruge dem fremadrettet med din hund. Alt det bedste! / KøbenhavnerSnuden

bedste anbefaling ❤️

Jeg har gået til hvalpe og unghund træning og skal nu starte Lyd og Larm med Regitze.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger, og har været så glad for at gå på københavnersnudens hunde hold :)

En del af hvalpe træningen var også at man fik et medlemsskab i en facebook gruppe. Det var til stor hjælp, da min hunde havde det meget svært med at være alene hjemme. Men guide og hjælp fra Regitze fik jeg en hund der i løbet af 14 dage pludselig kunne være alene og uden problemer.

Giver 5 MEGET store stjerner :)

15 de janeiro de 2020
logótipo da Koebenhavnersnuden

Resposta da Koebenhavnersnuden

Åhhhhhhhh Louise. 1000 tak. Hvor er det bare dejligt at høre.
Vi er vilde med jer og glæder os til at følge jer i fremtiden.

Adfærdsrådgivning af højeste kvalitet

Fik adfærdsrådgivning af Regitze fra Københavnersnuden, den skriftlig handlingsplan kom få dag efter hun var hjemme hos os
vi har nu arbejde med handlingsplan i 4 uge og nu kan min hund være alene hjemme

Min hund og jeg vil anbefale Københavnersnuden

16 de maio de 2014

Verden bedste hundeskole

Jeg kan bestemt anbefale KøbenhavnerSnuden. Regitze kan noget helt specielt I det hun forstår at læse hunden og ejere og der med tilpasse undervisningen så bade hunden og ejere forstår det.

Regitze har ikke bare lært min hund lydighed, selvkontrol, nyttige kommandoer og underlige tricks, hun har også gjort mig til en meget meget bedre ejer.
Der er alt tid, tid til et godt råd og man kan mærke alt hun har masser af overskud

16 de maio de 2014
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais