Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har handlet i deres Ballerup afdeling, og her fik vi en helt fantastisk betjening. Deres medarbejder Klara gav en utrolig grundig vejledning i valg af Sous Vide. Hun vidste virkelig hvad hun t... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Prisen var ca. halvdelen af de andre udbydere. Men så tog det 5 dage, før jeg fik en ordrebekræftelse. I mellemtiden virkede kontaktsiden ikke, så jeg troede, min ordre var blevet glemt. Så lige før... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service! Ville have givet dem 6 stjerner hvis jeg kunne, nu må de “nøjes” med 5. Var usikker på om varerne kunne nå frem så kontaktede dem. De fulgte hurtigt op på ordren, r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Advarsel - de sælger brugte og snavsede varer som værende nye Jeg har i dag købt en elkoger i denne forretning i Nørrebro Centret, og da jeg kom hjem og åbnede æsken, var kanden og varmelegemet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de hardware

Escrito pela empresa

Godt isenkram, til billige penge! Vi prioriterer kvalitet og "bedst til prisen" over branding, og udskifter ofte vores sortiment!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 3 em 5 estrelas

Manglende bekræftelse

Jeg lagde en ordre d. 13/9. og med det samme fik jeg en ordrebekræftelse som sædvanlig og med afhentning i City 2.
Men for ikke at skulle køre forgæves, ventede jeg på, at modtage en form for standardbekræftelse på, at varen rent faktisk lå klar til mig.
Der gik en uge og to henvendelser via mail fra mig, før jeg fik en hurtigt skrevet mail tilbage om, at varen faktisk lå klar til mig.

13 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har for nylig købt en indkøbsvogn…

Jeg har for nylig købt en indkøbsvogn hos jer, men den er desværre gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede jer med henblik på at reklamere over varen, men har fået afslag, hvilket jeg ikke mener er rimeligt.

Ifølge købeloven har jeg som forbruger ret til at reklamere over fejl og mangler, der opstår inden for 2 år efter købet, medmindre skaden er selvforskyldt. Da skaden på vognen er opstået ved almindelig brug og inden for kort tid, mener jeg, at der er tale om en reklamationsberettiget fejl.

26 de julho de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Køkken & Hjem

Resposta da Køkken & Hjem

Hej Ahmed.
” Stellet til indkøbsvognen var tydeligvis overbelastet og ingenlunde reklamationsberettiget da skaden klart er selvforskyldt – vi sælger og har solgt rigtig mange vogne igennem årene og vælger kun leverandører der leverer og opfylder forventelige standarder. Ingen er interesseret i andet. Pr. kulance tilbød vi dig en anden indkøbsvogn med et kraftigt stålstel og dermed en væsentlig højere belastningsevne med en rabat på 10% - den er ganske vist dyrere men vil kunne opfylde dit behov.

Med venlig hilsen

Jørgen Brandt

Køkken&Hjem

Hold jer langt væk

Jeg kan varmt anbefale at i holder jer langt væk. Jeg købte en dyr airfryer, der gik i stykker efter en uge. Går ind i butikken og kan få den ombyttet til en ny - men da medarbejer prøver at testeden, kan den anden heller ikke lukkes. Så beder jeg om at få penge tilbage, da udvalget er lille - det kan man ikke. Så blev jeg tvangsindlagt til at købe en anden type end jeg ønskede mig, og så iøvrigt til at købe ubrugeligt skrammel for resten af pengene - da de heller ikke kunne refunderes. De arbejder på kanten af købeloven, og kundeservice er en by i Rusland.

11 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais