Til min 70 års fødselsdag , fik vi dejlig mad fra Kolding Kokken , skøn buffet , alt var i orden . Søde serverings damer . Super behandling af Sabrina og Kristian . Mvh . Jette Larsen
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde virkelig set frem til en god oplevelse med Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus – men det blev desværre en kæmpe skuffelse. Maden var langt under forventning. Den virkede kedelig,... Ver mais
A empresa respondeu
Vi kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken. Maden blev bragt og kom præcis på det aftalte tidspunkt.. Lækker og meget indbydende buffet med friske råvarer.. Alle børn og voksne blev godt mætte.... Ver mais
Fuldstændig vidunderlig mad til vores bryllup! Rigtig god kommunikation hele vejen igennem og styr på alt. Vi havde meget erfarent personale fra jer med til at servere vores buffet - de var deres væg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vært i Pjedsted forsamlingshus. Mad ud af huset og i huset. Vi kan hjælpe med alt til jeres fest.
Informações de contacto
Stationsvej 3, 7000, Fredericia, Dinamarca
- kontor@koldingkokken.dk
- koldingkokken.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super mad og service
Selvom vi bad om noget nyt og utraditionelt leverede de en super menu.
Servicen var i top både under bestilling og levering.
Vi havde intet besvær og gæsterne elskede maden, som fuldt ud levede op til vores specifikationer og ønsker.
Over al forventning!

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
God service, lækkert mad ("Grill pakke"). Desserten sad ikke helt i skabet - Dog yderst fleksibelt og nemt at få hjælp fra.

Udsøgt oplevelse

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Har brugt Corona take-away'en mange…
Har brugt Corona take-away'en mange gange med stor fornøjelse. Dejlig mad og vil helt sikkert også bestille mad fra Forsamlingshuset ved andre arrangementer!

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Lækker mad og store portioner hver gang…
Lækker mad og store portioner hver gang 👌☺️

Super god mad.
Super god mad.
I hele Corona bøvlet har det været absolut favorit sted at få mad fra. Og man kan smage der bliver kælet for det. Kan varmt anbefales

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Fantastisk god mad til rigtig…
Fantastisk god mad til rigtig fornuftige priser 🤩🤩 jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Vi havde surprise party og maden var…
Vi havde surprise party og maden var simpelthen så lækker 👌 spiste til jeg sprækkede og der var rigeligt med mad. Grønne områder til ungerne så de kunne sendes ud at lege lidt 😊🖐️. Der er endda en lille "scene" til evt underholdning eller live musik 👌

Dejlig fødselsdags fest
Dejligt sted, og super dejlig mad, alt klappede til ug.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Desværre føler jeg at det er gået ned…
Desværre føler jeg at det er gået ned af bakke for forsamlingshuset siden Kolding kokken har overtaget. 2 gange har vi bestilt til et større arrangement, begge gange har vi været løbet tør for mad.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Super lækker mad og rigtig god service

Fremragende sommermenu
Fremragende sommermenu. Hjælpsomme og imødekommende. Nem og hurtig bestilling. Præcis levering

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Utrolig lækker mad og fantastisk…
Utrolig lækker mad og fantastisk service.
Hele selskabet var fuldt ud tilfredse med maden.
Kan varmt anbefales!

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Helt igennem fin service og perfekt…
Helt igennem fin service og perfekt meny .

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Fik leveret biksemad med spejlæg og…
Fik leveret biksemad med spejlæg og hjemmelavet bearnaise, det smagte helt fantastisk, og der var rester til flere dage.
Helt bestemt ikke sidste gang vi får mad fra Kolding Kokken.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Vi fik en 9 retters menu til vores…
Vi fik en 9 retters menu til vores bryllup med tilhørende vinmenu. Det var en fantastisk madoplevelse for alle. De sørgede for alting og det var fantastisk. Kan varmt anbefale Koldingkokken. Det er ikke sidste gang vi benytter Koldingkokken.

Super skønt sted
Super skønt sted, lækker mad og super dejlige og profesionelle mennesker.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.