Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus Opiniões 81

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Til min 70 års fødselsdag , fik vi dejlig mad fra Kolding Kokken , skøn buffet , alt var i orden . Søde serverings damer . Super behandling af Sabrina og Kristian . Mvh . Jette Larsen

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde virkelig set frem til en god oplevelse med Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus – men det blev desværre en kæmpe skuffelse. Maden var langt under forventning. Den virkede kedelig,... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken. Maden blev bragt og kom præcis på det aftalte tidspunkt.. Lækker og meget indbydende buffet med friske råvarer.. Alle børn og voksne blev godt mætte.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig vidunderlig mad til vores bryllup! Rigtig god kommunikation hele vejen igennem og styr på alt. Vi havde meget erfarent personale fra jer med til at servere vores buffet - de var deres væg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet
  2. Salão de festas
  3. Entrega de refeições
  4. Planeamento de festas
  5. Restaurante
  6. Village Hall

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vært i Pjedsted forsamlingshus. Mad ud af huset og i huset. Vi kan hjælpe med alt til jeres fest.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super mad og service

Selvom vi bad om noget nyt og utraditionelt leverede de en super menu.
Servicen var i top både under bestilling og levering.
Vi havde intet besvær og gæsterne elskede maden, som fuldt ud levede op til vores specifikationer og ønsker.
Over al forventning!

23 de junho de 2020

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Det er da en flot besked at få - tusind tak!
Vi håber, vi kan hjælpe en anden god gang. :-)
Vi glæder os allerede!

Classificada 4 em 5 estrelas

God service

God service, lækkert mad ("Grill pakke"). Desserten sad ikke helt i skabet - Dog yderst fleksibelt og nemt at få hjælp fra.

22 de junho de 2020

Hej Jacob.
Tak for anmeldelsen & rosen!
Det er vi kede af - at desserten ikke sad helt som den skulle. Det må vi gøre bedre næste gang.

Udsøgt oplevelse

22 de junho de 2020

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Tak for den fine kommentar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt Corona take-away'en mange…

Har brugt Corona take-away'en mange gange med stor fornøjelse. Dejlig mad og vil helt sikkert også bestille mad fra Forsamlingshuset ved andre arrangementer!

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Det vil vi bestemt glæde os til! Tak.

Super god mad.

Super god mad.
I hele Corona bøvlet har det været absolut favorit sted at få mad fra. Og man kan smage der bliver kælet for det. Kan varmt anbefales

Hej Henrik.
Tak for den fine ros!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god mad til rigtig…

Fantastisk god mad til rigtig fornuftige priser 🤩🤩 jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra

Tusind tak :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde surprise party og maden var…

Vi havde surprise party og maden var simpelthen så lækker 👌 spiste til jeg sprækkede og der var rigeligt med mad. Grønne områder til ungerne så de kunne sendes ud at lege lidt 😊🖐️. Der er endda en lille "scene" til evt underholdning eller live musik 👌

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Hej Daniel. Vi takker for den flotte anmeldelse.
Skønt det var en god oplevelse & ja, der er nemlig også plads til børn hos os.

Dejlig fødselsdags fest

Dejligt sted, og super dejlig mad, alt klappede til ug.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Perfekt! Tusind tak for den fine anmeldelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Desværre føler jeg at det er gået ned…

Desværre føler jeg at det er gået ned af bakke for forsamlingshuset siden Kolding kokken har overtaget. 2 gange har vi bestilt til et større arrangement, begge gange har vi været løbet tør for mad.

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Hej Kim. Det er da en skam! Vi er kede af I ikke har følt der var nok til jer. Det håber vi, vi kan gøre bedre en anden god gang.
Tak for beskeden - det er også vigtigt at høre, hvis der er noget man kan gøre bedre eller anderledes!

Fint arrangement.

Så lækkert og rigeligt. Venlig betjening.

Skønt! Tak :-)

Fremragende sommermenu

Fremragende sommermenu. Hjælpsomme og imødekommende. Nem og hurtig bestilling. Præcis levering

Hej Ellen.
Det er da lige sådan det skal være - tak for den flotte anmeldelse. Den varmer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig lækker mad og fantastisk…

Utrolig lækker mad og fantastisk service.
Hele selskabet var fuldt ud tilfredse med maden.
Kan varmt anbefales!

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Det er vi rigtig glade for at høre!
Tak for de flotte ord.

Så god betjening

Så god betjening , og så fine brød 😊

21 de março de 2020

Hej Birthe.
Det er vi glade for du synes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret biksemad med spejlæg og…

Fik leveret biksemad med spejlæg og hjemmelavet bearnaise, det smagte helt fantastisk, og der var rester til flere dage.
Helt bestemt ikke sidste gang vi får mad fra Kolding Kokken.

20 de março de 2020

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Tusind tak - kom endelig igen ;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en 9 retters menu til vores…

Vi fik en 9 retters menu til vores bryllup med tilhørende vinmenu. Det var en fantastisk madoplevelse for alle. De sørgede for alting og det var fantastisk. Kan varmt anbefale Koldingkokken. Det er ikke sidste gang vi benytter Koldingkokken.

13 de março de 2020

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg ved, tjenerne & Christian selv nød dagen.

Super skønt sted

Super skønt sted, lækker mad og super dejlige og profesionelle mennesker.

13 de março de 2020

Resposta da Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus

Tusind tak for de fine ord :-)
Vh Sabrina

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais