Leia as opiniões dos outros
Skulle leje borde, stole, gulv osv til min datters konfirmation. Havde brugt hele dagen på at ringe rundt til forskellige udlejningsfirmaer, som dog alle bare sagde, “vi lukket for alle ordre indt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Service for alle pengene
En fantastisk oplevelse, at tale med en medarbejder hos ABC, der var service-minded og positiv og hvor vi i sidste øjeblik fik bestilt det grej, vi ellers havde bestilt ved Audlejning, hvor vi efter store diskussioner om levering og manglende bekræftigelse på ordren, fik at vide, at de ikke ville levere, med ordene:
Find et andet sted, hvis i kan, vi leverer ikke noget til jer.
Få timer efter blev vores grej leveret med stor tilfredshed af en meget behagelig chauffør, der havde styr på det.
Stor tak for det, i er anbefalingsværdige.
Mvh. Gert Olsen
100% i orden.
Vi har lejet telt, borde, stole og service osv til en konfirmation. Alt var 100% i orden og leveret med en fantastisk service. Teltet blev sat op i god tid, så der var tid til at pynte op dække borde osv. Alt var pænt og rent og enkelt at have med at gøre. Yderst rimelige priser og alle aftaler blev overholdt. God information hele vejen igennem. Imponerende service og søde venlige mennesker.
Vi skulle holde bryllup og fik leveret…
Vi skulle holde bryllup og fik leveret det vi bestilte på nær 3 termokander. Det overlever vi og alt i alt en fænomenal service.
Og ikke mindst jeres chauffør Robert som er til ug .
Fem store stjerner 😊
Sender rykker ud for nåde hvor man…
Sender rykker ud for nåde hvor man lejer det tirsdag. Men skal afmelde det om mandagen. De er helt væk
Meget nemt og helt igennem god service
Vi brugte ABC event til en havefest, hvor vi havde brug for et festtelt samt bord/bænke-sæt og højborde.
Bestillingen var supernem, og efterfølgende oplevede vi kun god kommunikation og service fra ABC-event.
Vores hus er ikke lettilgængeligt, men ABC-event var super hjælpsomme med hensyn til at finde en løsning.
Vi fandt også ud af, at vi havde brug for en Soundboks, hvilket vi uden problemer fik tilføjet på vores ordre, og da vi få dage før festen kom i tanke om, at vi havde behov for en mikrofon, var ABC-event med fleksible ift. at finde en løsning, hvor de kunne levere mikrofon og Soundboks-anlæg, som passede sammen.
Herfra skal de have de varmeste anbefalinger. Alene det, at de selv leverer og sætter teltet op, samt efterfølgende selv pakker teltet sammen og tager det tilbage igen er en kæmpehjælp, når man har meget andet omkring ørerne i forbindelse med planlægning af en fest.
ABC-event leverede en fremragende…
ABC-event leverede en fremragende serviceoplevelse👏 Trods det sene tidspunkt reagerede de hurtigt og hjalp mig effektivt i en akut situation. Jeg kan varmt anbefale ABC-event!
Levering af alt
Vi fik leveret telt, gulv, stole, borde og fuld service pakke. Opstilling af teltet gik forbavsende hurtigt. Som de selv sagde "det skal være nemt for kunden" - det er der overhovedet ingen tvivl om, at de lever op til.
I forbindelse med fejringen af…
I forbindelse med fejringen af virksomhedens 50 års jubilæum, havde vi brug for en seriøs leverandør af borde, stole, service mm. har til fulde levet op til vores forventninger og mere til - tak hele ABC Event holdet👍
får vores varmeste anbefalinger
får vores varmeste anbefalinger! Hurtig, professionel og super venlig betjening. Super flot telt og super service. Levering og afhentning som aftalt og med et smil på læben, trods udfordringer med hr vind ved opsætning. Vi vender helt sikkert tilbage. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+
ABC-Event 5 store stjerner.
ABC-Event 5 store stjerner.
Vi har for 5 gang benyttet os af ABC, og altid til 5 stjerner.
Jeg har denne gang haft den glæde, at få leveret hele pakken med både telt, gulv, service, bar, stjernehimmel, køleskab m.m. Siden første henvendelse til ABC, har jeg altid følt mig særdeles godt og professionelt behandlet. ABC er altid behagelige at samarbejde med og svarer ALTID på telefonen.
ABC overholder alle aftaler til punkt og prikke, også selv om det var i december måned og det var hundekoldt. Leveringen skete et par dage før festen, så der var god tid til at dække op. Alle varer var 100 % i orden. Jeg kan kun anbefale ABC, hvis du skal leje festudstyr så er du sikker på top kvalitet til den billigste pris.
Hold jer væk! Ingen empati for børn!
De leverede pløkker til en hoppeborg, som var skarpe som barberblade i enderne. Min 6 årige søn skar sig dybt i låret og endte på sygehuset.
Kontaktede ABC med billeder. Intet svar. Skrev igen! Intet svar. Ingen sympati. Intet!
Tænker ikke de bekymrer sig om børns ve og vel!
Større arrangement med 120 gæster
Havde et større arrangement med 120 gæster med specielt setup. Planlagde i god tid, og aftalte levering i god tid.
ALT blev leveret perfekt og til tiden. Super service og fleksible.
Kan absolut anbefales.
Studentergilde
Jeg havde bestilt telt, gulv, borde og stole, jukeboks og køleskab.
Alt var i orden og blev leveret nogle dage før, så der var god tid til at stille op. Rigtig god service og rigtig flinkt personale der satte teltet op.
Havde bestilt telt med gulv
Havde bestilt telt med gulv, bore stole, bestik og køleskabe. Jeg tilpasset min bestilling nogle gange inden leverings datoen og det var ingen problem, retur mail med ændret order kom tilbage i løbet af en halv dag. Blev ringet op dagen før telt bleve leveringen som var 3 dage før jeg holde festen, så der var god til at klargøre telt til festen. Opdaget at mængden 25 hvidvin med derimod 25 rødvin glas for meget. Jeg skrev til Abc Event og de manglende glas kom dagen efter, en dag før festen, super.
De 3 folk fra Abc Event arbejdet som et super team og der udstyr de havde med var i en vedligeholdt tilstand.
Vi har nu for anden gang haft abc event…
Vi har nu for anden gang haft abc event til at stå for vores fest, telt, fadøl, bar, borde og stole samt service - alt fungere og lever helt op til vores forventninger. Både opsætning og nedtagning af telt og diverse er i sin allerhøjeste klasse, meget professionelt.
Mvh Hanne og Michael
Havefest
Vi har netop holdt havefest med telt, borde og stole til 50 personer, leveret af ABC-event. Telt leveret og opstillet samt nedtaget, uden vi skulle røre en finger. Vi havde et utrolig fint telt med panoramavinduer, der fik stor ros af vores gæster. Behagelige stole at sidde på og stabile borde. Prisen er også helt ok, og i den fornuftige ende.
Kommunikation med Jonas, der ejer firmaet, sød og venlig ung mand. Vi vil klart anbefale ABC-event og gør helt sikkert brug af firmaet igen.
Kæmpe anbefaling herfra 🇩🇰☀️
Vi har netop lige holdt bryllup hjemme i haven, hvor vi havde lejet alt fra ABC udover maden, de kom 4 dage før og satte telt op og medbragte service borde og stole osv. Kontakten var god hele vejen igennem, og de var super høflige og pålidelige.
Vi vil klart uden tvivl anbefale ABC-event til alle der skal holde fest og skal bruge udstyr.
Fik noget andet end vi havde bestilt
Vi har bestilt 5 8-mands borde, som på hjemmesiden er vist som et hvidt klapbord. Jeg er ikke hjemme, da tingene blev leveret i går, men jeg talte tingene, da jeg kom hjem og alt så fint ud. Da vi så skal sætte bordene op i går aftes, viser det dig, at det ikke er 5 8-mands borde, vi har fået, men 10 4-mandsborde. De kan klikkes sammen, men det betyder jo, at der i stedet for 2 ben i hver side er 2 ben i midten også. Derudover er der en tværstang under bordet i hver side, så pladsen er simpelthen minimal. Bordet ligner på ingen måde, det bord, dom jeg har bestilt på hjemmesiden. Jeg ringer lørdag morgen til vagttelefonen og får af vide, at det er de borde de bruger, da de andre, (som er vist på hjemmesiden), er for lange og tunge for folk at få ind igennem deres stuer. Jeg pointerer, at det ikke er de borde jeg har bestilt og at jeg ikke kan bruge dem, da det simpelthen er for lidt plads ved dem. Jeg får af vide, at alle deres andre kunder er glade for den og at jeg kan ringe på mandag, hvis jeg er utilfreds.
KÆMPE anbefaling her fra!
Vi har netop holdt en 40 års fødselsdag, hvor vi lejede telt, borde, stole og service m.m. - det hele gik så MEGA nemt!
Teltet blev sat op allerede onsdag (skulle først bruges lørdag), så der var ingen stress med at pynte op og gøre klar. Borde og stole var af fin kvalitet og alt service var rent og pænt.
Der har været rigtig god, hurtig og hjælpsom kommunikation via. mail hele vejen igennem.
De 3 gutter som kom og satte teltet op, var super rare og hjælpsomme og så arbejdede de enormt hurtigt både med opsætning og nedtagning af teltet.
Vi kan kun anbefale Abc-event, hvis man skal holde en fest, hvor alt det spiller, og så er deres priser virkelig gode ift. andre lignende firmaer…
Det er absolut ikke sidste gang, at vi lejer her fra!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.