Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 2 em 5 estrelas

Podróż kolejami jest bardzo Wygodna. Niestety obsługa konduktorów pozostawia wiele do życzenia. Zachowanie konduktorów było nieuprzejme i nie profesjonalne. Rozumiem, że praca z pasażerami może być... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de bilhetes de comboio
  2. Agência de bilhetes de autocarro
  3. Serviço de transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,4

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Łatwo kupić bilet ale już nie łatwo go…

Łatwo kupić bilet ale już nie łatwo go zwrócić choć pociąg był mocno opóźniony i musiałem użyć innego transportu. O ile za opóźnienie ich nie winie to już za brak jakiejkolwiek odpowiedzi od 3 dni tak. W sumie tania lekcja bo tylko 20 złotych ale więcej biletu u nich nie kupie.

14 de agosto de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgę…

Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgę 99%. Nie rozumiem ceny biletu otóż bilet normalny kosztuje np 170 zł a dla mnie z moją ulgą około 60 zł. Napisałem e-maila z pytaniem i jak narazie nie mam odpowiedzi. Ten sam bilet w aplikacji IC pokazało 7 zł jak to wytłumaczyć.

12 de agosto de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Podróż kolejami

Zachowanie konduktorów było nieuprzejme i nie profesjonalne. Rozumiem, że praca z pasażerami może być wymagająca, jednak nie jest to powód, aby odnosić się do klientów w taki sposób.

10 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mój mąż spóźnił się na pociąg

Mój mąż spóźnił się na pociąg , po 40 min miał drugi, więc kupił kolejny bilet. Niestety nie ma możliwości połączenia się telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaśnieniu sytuacji, sprawa została potraktowana priorytetowo i załatwiona od ręki. Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Olczyk za profesjonalne podejście i rzetelne informacje. Ratuje Pani dobre imię swojej firmy! Pozdrawiam serdecznie

25 de julho de 2026

Nie polecam KOLEO

Nie polecam KOLEO. W przypadku problemów z podróżą firma umywa ręce od odpowiedzialności i odsyła klienta do przewoźnika. Oczekiwałem rzetelnej pomocy, a zamiast tego zostałem pozostawiony sam z reklamacją. Sprzedaż biletu przebiega sprawnie, ale gdy pojawia się problem, wsparcie klienta okazuje się niewystarczające. To bardzo rozczarowujące doświadczenie.

2 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Są błędy w numerach peronów

Do tej pory było wszystko ok. A dzisiaj niestety pociąg odjechał beze mnie, przez moje zaufanie do koleo.pl. Tym razem na stronie koleo.pl był podany błędny peron. Wniosek: nie można ufać koleo.pl, trzeba sprawdzać na innych stronach.

26 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Do not book with this company if…

Do not book with this company. If something happens, you will not receive your money back tell you to go to the train operator; no one takes responsibility!!

I WANT MY MONEY BACK YOU THIEVES!!!

DO NOT USE THIS WEBSITE

10 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam kontaktu z infolinią koleo

Nie polecam kontaktu z infolinią koleo, tak jak jest niemożliwy. Infolinia dostępna od 12-15. zadzwoniłem o 12-ej, jest obecnie 13 i dalej słyszę muzyczkę, i po godzinie oczekiwania samo rozłącza. Anulowanie biletu z powodu opóźnienia pociągu niemożliwe, bo wg. aplikacji ten pociąg już rozpoczął "bieg". Problem w tym, ze ma 150 minutowe opóźnienie.

6 de julho de 2026

Zwrot wpłaty za bilet

kupiłam bilet przez pomyłkę na dzień wcześniej napisałam zapytanie o zwrot wpłaty i ją otrzymałam .Jestem bardzo miło zaskoczona szybkością załatwienia mojej sprawy. Polecam Koleo za szybkość i naprawdzę bardzo dobrą obsługę .Dorota

25 de junho de 2026

Opóźnienia po 70

Opóźnienia po 70, 120 minut... Czy to jest normalne?! Dlaczego w niektórych krajach nie ma opóźnień pociągów wcale, a w Polsce to norma... To jest skandaliczne!!!

21 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Za każdym razem pociąg się opóźnia i nie mam czasu na kolejny.…

Bardzo często kupuję bilety jednodniowe w obie strony. A ponieważ mieszkam w trudnym miejscu, muszę kupować bilety z przesiadkami. Opóźnienia!!!! Za każdym razem pociąg się opóźnia i nie mam czasu na kolejny. Muszę czekać na kolejny dostępny pociąg i ponownie kupować bilet. Zdarza się to wcześnie rano i późnym wieczorem. Musiałem czekać do następnego ranka na dostępny pociąg.

13 de junho de 2026

KOLEO

Bardzo szybko i sprawnie można kupić bilet, nawet jeśli nie ma miejsc to i tak można kupić co jest bardzo na plus, zawsze wszystko rozpisane pod ręką. Bardzo polecam! :)

30 de abril de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais