De reizen die ik al gemaakt heb met Koning Aap waren altijd goed geregeld met bekwame, behulpzame, vriendelijke gidsen en chauffeurs. Ter plaatse blijkt het nog beter geregeld dan in de reisbeschrijvi... Ver mais

alle reizen die ik tot nu toe met hen gedaan hebben zitten prijs/kwaliteit heel goed. organisatie is altijd heel behulpzaam, antwoord snel via email of telefoon. ook ter plekke altijd al goeie gidsen... Ver mais
Positief voor ons: het programma en de vrije tijd, die er is. Negatief: zowel voor onze reis naar Laos/Cambodja als dit jaar naar Yunnan was de lokale reisleider/gids: ze beantwoorden totaal niet aan... Ver mais
De communicatie was snel, helder en terzake kundig . Vragen direct goed afgehandeld. Meedenken en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel!
Koning Aap is een reisorganisatie die al meer dan 40 jaar avontuurlijke groepsreizen organiseert naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Vanuit ons kantoor in Gent werkt een team van gepassioneerde reisspecialisten dagelijks aan het samenstellen van unieke reiservaringen.
Wij geloven dat reizen méér is dan alleen een bestemming bezoeken. Daarom brengen onze reizen je dichter bij de lokale cultuur, natuur en bevolking. Met een breed aanbod van rondreizen, familiereizen en avontuurlijke pioniersreizen ontdek je meer dan 90 landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa op een authentieke manier.
Betrouwbaar en erkend
Koning Aap is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je reis goed beschermd is en je met een gerust gevoel kunt boeken.
Heb je met ons gereisd? We horen graag hoe jouw ervaring was. Jouw review helpt andere reizigers bij het kiezen van hun volgende avontuur.
Koningin Elisabethlaan 45, 9000, Gent, Bélgica

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Alles was oké prijs kwaliteit!heel tevreden over de plaatselijke Youssef onze Marokkaanse gids !!!!

Resposta da Koning Aap
Niemand vliegt met maatschappij/vlucht die op website voorgesteld wordt. Hele groep wordt opgesplitst over verschillende vluchten, vaak met 2 tussenstops. Alles om het voor Koning Aap zo goedkoop mogelijk te maken. Ter plaatse vaak absoluut miserabele hotels, of de slechtst mogelijke kamers zonder airco/warm water, alles om de winst van Koning Aap te maximaliseren. En dat terwijl de reizen behoorlijk duur zijn. Absoluut af te raden. Geloof de revieuws op hun website niet: als je te lage score geeft of te veel kritische bedenkingen maakt wordt de review gewoon niet gepubliceerd.

supertevreden over service.
De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Ik vond de prijs heel redelijk voor wat je allemaal krijgt.
Ik ga jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Resposta da Koning Aap
Koning Aap. Contactpersonen zijn Vriendelijk. Behulpzaam. Correcte informatie. Vlugge antwoorden.
Bedankt aan allen.

Resposta da Koning Aap
Ik ben nu reeds 2x met Koning Aap op reis geweest en beide keren heb ik een perfecte ervaring gehad. Vluchten goed geregeld, goede reisbegeleider en een perfect uitgestippelde reis vol verwachten en onverwachte hoogtepunten. Gewoon echt prachtige reizen gehad. Ik ging vorig jaar naar Vietnam en dit jaar ontdekte ik het unieke Egypte. Ik hou er van dat je binnen de groepsreis ook gewoon de vrijheid hebt om zaken in te plannen zoals jij het wilt. Zo heb je het gemak van in een groep te reizen maar ook de mogelijkheid om de reis te beleven zoals jij dat wilt.