Ik bestelde een bamboe bordelrol en 1 dag later nog 3. Toen ik mailde dat beide bestellingen in 1 pakket geleverd mochten worden, was men erg verheugd. Het scheelde immers ons beiden de verzendkosten.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Op de site stond een horloge die mijn dochter heel graag wilde, dus deze besteld. Later kregen we bericht dat dit artikel niet meer op voorraad was en dat we ons geld terugkregen. Het geld hebben we i... Ver mais
Mooi product, oogt heel mooi en heel natuurlijk. Het was opzich snel in elkaar te zetten, misschien zou alleen een Engelse handleiding handiger zijn dan een chinese handleiding (ik had er verder geen... Ver mais
Helaas hebben we een licht beschadigd product ontvangen. Na een mailtje waarin we uitgelegd hebben wat er volgens ons mis was gegaan met de levering. De reactie was snel en positief, we mochten de was... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de soluções de e-Commerce
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de acessórios de moda
- Loja de departamentos
- Loja de móveis para cozinha
🔄 Let op: Wij zijn overgestapt naar WebwinkelKeur! We willen onze klanten bedanken voor het delen van hun ervaringen hier op Trustpilot. Vanaf heden verzamelen we onze reviews via WebwinkelKeur, waar u nog steeds eerlijke en transparante klantbeoordelingen kunt lezen en achterlaten. 🛍️ Over Koning Bamboe Welkom bij Koning Bamboe, uw online specialist in stijlvolle en duurzame mode-, woon-, slaap- en tuinartikelen. In onze webshop vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment producten die comfort, kwaliteit én esthetiek combineren. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of op zoek bent naar comfortabele kleding, bij ons vindt u het allemaal — met oog voor detail en liefde voor design. 📦 Bestel eenvoudig, veilig en snel via onze webshop. ⭐ Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bezoek onze pagina op WebwinkelKeur!
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik had een haar handdoek besteld, deze werd echter door postNL steeds niet geleverd. Ik heb hierover contact met ze opgenomen, zij hebben meteen een nieuwe opgestuurd. Deze nieuwe kreeg ik de volgende dag al geleverd….Top service!!!!

Mooie plantentafel
Mooie plantentafel. Eén minpuntje: zilverkleurige schroeven om in een zwarte stelling te schroeven. Niet mooi. Maak hier zwarte schroeven van.

Resposta da Koning Bamboe
Klantenservice goed, kwaliteit product matig…
De informatie op de site over ‘vandaag besteld morgen in huis’ klopte niet. Bij navraag zijn er verschillende opties aangeboden. Goede klantenservice. De kwaliteit van de plantenstandaard is matig.

Resposta da Koning Bamboe
Snel en op tijd geleverd
Snel en op tijd geleverd. Prima kwaliteit prijs verhouding. Eenvoudig in elkaar te zetten. Staat mooi.

Resposta da Koning Bamboe
Een bedrijf dat met je meedenkt
Ik heb online een kapstok gekocht, destijds aangegeven dat ik hem zelf in Waalwijk op zou halen. Ik kreeg, eerder dan aangegeven stond, al een bericht dat het ontvangen was. Wegens omstandigheden was het mij niet gelukt om daar snel op te reageren, waarnaar een lieve bezorger hem alsnog kwam afleveren op mijn thuisadres. Kortom: een fijne kapstok, maar ook zeker een bedrijf die snel handelt en meedenkt met de klant!

Resposta da Koning Bamboe
Een van de bestelde rekken was beschadigd, maar ik kreeg gewoon 3 opties ter compensatie en dat werd heel vlot afgehandeld.

Resposta da Koning Bamboe
Alles werd op een correcte en juiste…
Alles werd op een correcte en juiste wijze uitgevoerd ook toe er enige verwarring t.a.v. de bestelling ontstond

Resposta da Koning Bamboe
Mooi plantenrek en een leuk cadeautje…
Mooi plantenrek en een leuk cadeautje erbij!

Resposta da Koning Bamboe
Ik ben gewoon erg tevreden
Ik ben gewoon erg tevreden. Het contact met de klantenservice was goed en snel. Het pakketje kwam snel en was een goede prijs kwaliteit verhouding. Het enige wat ik als verbeterpuntje kan geven is dat de stelling boor mij wel wat hoger mocht zijn. Maar ik heb de maten op de website gezien dus ik wist wat ik kocht.

super mooi juwelenkistje
super mooi juwelenkistje, erg goed geprijsd en snelle levering

Resposta da Koning Bamboe
Prima verzending en service.
Gekregen wat is beloofd bij…
Gekregen wat is beloofd bij productomschrijving, blij mee
Het product wat ik kocht was niet…
Het product wat ik kocht was niet helemaal volgens mijn wensen. Ik heb gebeld en kon het heel gemakkelijk retourneren. Dat vind ik goede service.

Resposta da Koning Bamboe
Fast delivery and easy construction
Fast delivery and easy construction. The costumer service team was very helpful in sorting out shipping for me. The shoe rack and coat rack look good.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt, produkt is exact zoals omschreven. Mooi design!
Mooi product voor weinig geld
Produkt was snel geleverd en in de staat zoals verwacht. Montage was makkelijk en product heeft luxe uitstraling voor een kleine prijs. Stukken goedkoper dan bij de concurrent. We zijn erg tevreden.