Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sara gav den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft ved noget firma. vil handle der igen

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har købt et af jeres Dencon Delta Hæve sænke borde og er rigtig glad for produktet og jeres kundeservice i forbindelse med mit køb. Et skud ud til Christian som har undersøgt nogle muligheder fo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobiliário de escritório
  2. Fábrica de móveis
  3. Fornecedor de material para escritório

Sobre KontorMøbler.dk

Escrito pela empresa

Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.

Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.

• Vi har en moderne digital tilgang
  • Vi gør det nemt og enkelt for virksomheder
  • Vi inspirerer virksomheder til den gode indretning
  • Du kan konfigurere produkterne på vores online portal
  • Du kan købe nemt og hurtigt på vores erhverv webshop
  • Du får konkurrencedygtige priser hos os

• Informações de contacto

2 estrelas
    1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle aftaler overholdt

Alle aftaler overholdt. Info på hjemmesiden rigtig og gode billeder.

17 de agosto de 2022

Resposta da KontorMøbler.dk

Godt at høre, sådan skal det være.
    Vi bestræber os altid på at leverer helt som aftalt :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre ikke en god oplevelse

Desværre ikke en god oplevelse. I butikken er rådgivningen ikke professionelt. Der mangler pålidelig information, prøver på møbler & stof og praktisk viden omkring produkterne. Bestillingen er fejlagtig og det må vi som kunde gøre opmærksom på. Leveringstiden blev løbende fordoblet og ingen vil tage ansvar for det.

19 de setembro de 2022

Hej PB

Jeg er oprigtig ked af, at det har været din oplevelse i et af vores showroom. Vi har professionelle indretningskonsulenter i åbningstiden i vores showrooms, som har været i branchen i mange år, og lavet mange indretningsløsninger. Så de skulle meget gerne have den nødvendige viden, selvom der naturligvis er produkter i vores sortiment, vi sjældnere har i brug, og som der derfor er mindre praktisk viden om. Disse kræver, at man lige skal opdateres på dem igen.

Du har ikke opgivet et ordrenummer, men hvis du vil kontakte os og angive ordrenummeret til os på info@kontormoebler.dk eller på tlf.nr 86123040, så vil jeg meget gerne kigge nærmere på din oplevelse og sag, og se hvad der er gået galt. Og omend ikke gøre din første oplevelse bedre, men i så fald gøre den anden oplevelse bedre og mærke at vi tager det seriøst.

Martin Pihl, COO

Classificada 3 em 5 estrelas

Lækre stole, dårlig pakning/beskyttelse af varen

Lækker stol, hurtig levering, dog en kosmetisk fejl da den der plastik skjuler til at dække hæve sænke stangen der var fuldstændig flækket og smadret. Pakningen virkede også lidt rodet hvilket nok var årsagen.

14 de setembro de 2022

Hej Magnus

Beklager den skade du har modtaget på stolen. Det kan desværre ske, at der fra producenten eller transportøren side kan opstå en skade. Men det retter vi naturligvis op på. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@kontormoebler.dk eller på tlf.nr 86123040. Så får vi det hurtigt bragt i orden.

Martin Pihl, COO

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har brugt mange penge på møbler til…

Jeg har brugt mange penge på møbler til mit hjemmekontor hos denne virksomhed, såvel som jeg i mit firma har valgt at købe alle vores kontormøbler hos dem de sidste 5 år. I forbindelse med et skift til et mindre bord hjemme hos mig selv monterede deres montører beslag til en ny kabelbakke. Det viste sig dog at deres beslag var montoret ukorrekt, og at den kabelbakke de rådgav mig om at købe slet ikke passede til bordet. Jeg sendte kabelpakken retur i samme kasse som den kom i. Under fragten er den tilsyneladende blevet beskadiget. Dette starter jeg naturligvis en klagesag omkring hos PostNord. Jeg synes dog at det er utrolig dårlig service at virksomheden ikke tager noget som helst ansvar for denne fejlagtige rådgivning, og tilbyder mig at tilbagebetale 77 kr (jeg betalte over 700 kr for den, og kan ikke bruge den til noget som helst). Hold jer væk, og find en mere serviceminded partner til jeres kontorindretning.

18 de janeiro de 2022

Hej Jonas

Vi beklager din oplevelse hos os. Vi synes dog, vi har gjort alt det rigtige i denne sag og mere til. Vi modtog først reklamationen næsten en måned efter fortrydelsesrettens udløb, men tilbød alligevel at tage varen retur mod løfte om, at den var i original stand og emballage. Vi modtog dog den i en meget beskadiget tilstand med buler, ridser og manglende skruer. Derfor kunne vi ikke refundere varen. Skulle varen blevet beskadiget under transporten, så er det naturligvis Postnord, der har ansvaret. Vi modtog dog kassen i normal tilstand. Vi tilbød dig også rigtigt nok at refundere 10% af produktværdien, selvom varen ikke kunne sælges igen, men for at dække transporten hvis du ønskede den tilbage.

Vi har endvidere forsøgt at fange dig på telefon, men uden held, og lagt besked på din telefonsvarer. Du er meget velkommen til at ringe tilbage til os.

Igen, vi beklager din oplevelse hos os. Det er ikke det vi ønsker for vores kunder, og vi har da også gået ud over vores ehandel- og købelovsforpligtelser for imødekomme dig. Men i denne sag mener vi ikke, at vi har handlet unfair og urimeligt ud fra almindelige standarder for online handel.

Ventet forgæves tre gange

“Så jeg ser to ender på det. Enten skal den skal lukkes her som en super dårlig oplevelse, hvor jeg selvfølgelig kræver pengene retur. Eller også forventer jeg at blive kompenseret for de spildte dage, så der i det mindste kommer noget positivt ud af det hele.”

Vare bestilt d 2. december, bliver ifølge sms leveret d. 6/12 mellem 8-21, så man er altså nødt til at tage en dag fri for at modtage. Om aftenen møder fragtfirmaet op på adressen, og må efter 10-15 minutter opgive at finde pakken i deres bil.
    Herefter følger en del opkald til kontormøbler, der lover at følge op og vende tilbage. Fælles for de 3 opkald til dem er, at de aldrig vendte tilbage på de aftalte dage. Jeg måtte selv ringe ind 1-2 dage efter, alt efter hvor lang tid de gav.

Den 17. bliver så næste gang pakken skal levres mellem 8-12, så det kun er nødvendigt at tage noget af dagen fri. Kl 10 kommer der en sms om at den er forsinket, samt jeg skal kontakte afsender. Kontormøbler er dog uforstående over for hvorfor jeg skal kontakte dem - men de vil følge op på det og se om pakken alligevel kan leveres. Jeg må igen ringe til dem sent næste dag, da de ikke ringede tilbage.

De vil nu holde mig opdateret dagligt, for at sikre det hele kommer til at spille.

D. 19/12 kommer der en sms med at den leveres den 20/12 mellem 8-21 så jeg igen skal tagen fri, men endelig kan sagen da forhåbentlig afsluttes! Kl. 17.30 møder fragtmanden op på adressen - uden pakke - da den ikke er blevet afsendt fra kontormøbler.

Så jeg har nu sat tre dage af til at modtage pakken, hvor jeg har skulle være hjemme hele dagen til at stå klar til at modtage. Hvordan jeg overhovedet har haft tålmodighed til at vente tre gange, blive ved med at rykke dem for at overholde aftaler uden de vender tilbage aner jeg ikke.

Så jeg foreslår to løsninger, at lukke den som en super dårlig oplevelse med spildte dage - eller et afslag i prisen, som noget de da i det mindste kunne gøre.

På trods af stolen er bestilt til fuld pris i en periode med andre gode tilbud på andre varer, så kan de ikke slå noget af overhovedet. Ovenikøbet er de ikke engang de billigste på nettet i første omgang.

Nu venter jeg på at få pengene tilbage, men har godt nok mistet tiltroen til at det kommer til at ske foreløbigt.

De skal dog have en enkelt pæn stjerne til sidst at være venlige at snakke med.

22 de dezembro de 2021

Resposta da KontorMøbler.dk

Vi beklager rigtigt meget dit forløb hos os! Vi må rigtigt nok bare erkende, at din oplevelse omkring leveringen ikke har været tilfredsstillende for hverken dig eller for de krav vi normalt stiller til os selv.

Vi har været midt i et skifte af vores lager og logistik, men det ændrer ikke på, at din oplevelse som kunde skulle have været bedre.

Du skulle gerne i skrivende stund have modtaget din tilbagebetaling, da den er sendt afsted herfra fra vores bogholderi.

Jeg beklager igen din oplevelse hos os. Vores lager og logistik skifte skulle ikke have påvirket dig, og vi tager din oplevelse hos os til efterretning.

Martin Pihl
    COO, kontormøbler.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine største roser til Tina Højbjerg…

Mine største roser til Tina Højbjerg Hansen. Jeg skulle bruge møblering til et kontor. Der blev lyttet og spurgt ind til mine ønsker og behov. Der blev tegnet og afgivet et godt samlet tilbud. Der blev taget tilbud hjem til levering. Leveringstiden blev overholdt og jeg nyder nu de smukke møbler, mens jeg skriver denne anmeldelse. Kontormøbler.dk i Aalborg kan absolut anbefales.

2 de dezembro de 2021
    Classificada 4 em 5 estrelas

Fin let stol

Hurtig levering. Fin let stol som jeg bruger ved spisebordet, men jeg var ikke opmærksom på at der er ingen bremse.

29 de outubro de 2021
    Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais