Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Krifa. Jeg er blevet set, hørt og mødt med stor forståelse gennem hele forløbet. Det har betydet meget for mig at opleve, at der er blevet taget sig tid til at... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg grundlæggende tror på, at Krifa gerne vil gøre det godt for sine medlemmer. Desværre er min oplevelse lige nu, at kontakten med Krifa skaber mere stress end try... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har svært ved selv at overskue systemet med sygdom, fleksjob, skat og alt muligt andet. Jeg ringer bare ind og snakker. Og så hjælper de med at kigge det hele igennem og der er både socialråd... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Krifa får man altid en god og professionel rådgivning. Samtidig altid venlig og empatisk tilgang til medlemmet. Jeg anbefaler Krifa til alle. Den bedste fagforening og A-kasse ever 😊👍
Escrito pela empresa
I Krifa går vi aldrig på kompromis med vores service. Spar op til 5.000 kr. om året ved at skifte til os – det er det, vi kalder god service til god pris.
Krifa er kåret som Danmarks Bedste A-kasse af Loyality Group 4 år i træk og har vundet Wilkes Kundeserviceaward for bedste kundeservice i 2023.
Du kan nemt og hurtigt melde dig ind her – eller ved at ringe til os på 72277227.
Og så følger din anciennitet i a-kassen selvfølgeligt med, når du melder dig ind hos os.
Er du under uddannelse kan du få gratis medlemskabDer er plads til dig i Krifa - uanset om du er lønmodtager, selvstændig, freelancer eller under uddannelse.
Vi støtter ingen politiske partier, og du er velkommen, uanset din politiske eller religiøse overbevisning.
Med 185.000 medlemmer på tværs af fag og brancher forstår vi også dig og dit arbejdsliv.
Vi er eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig i fokus.
Det handler om dig - ikke bare om regler.
Som medlem får du derfor adgang til stress-og trivselssamtaler med vores psykologer og psykoterapeuter. Så kan du tackle det, der kan stå i vejen for din trivsel som fx stress, ubalance mellem arbejde og fritid, konflikter eller noget helt andet.
Du får også adgang til din egen personlige jobkonsulent til at understøtte dit arbejdsliv. Du kan fx få hjælp til brancheskifte, efteruddannelse eller jobsøgning.
Og fordi du altid taler med den sammen konsulent, slipper du for at skulle fortælle om din situation igen og igen.
Escrito pela empresa

Klokhøjen 4, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Profesionel og forstående medarbejder som gav sig tid til at forklare tingene for mig
Det var at jeg fik god behandling af en meget i imødekommende person der hjalp mig med alle mine spørgsmål og fortalte mig hvad jeg skulle gøre

Resposta da Krifa
Det var en hurtig og kompetent hjælp til mit spørgsmål. Mange tak.

Resposta da Krifa
Man kan få alt den hjælp som man har brug for . Har altid været super tilfreds med krifa .

Resposta da Krifa
Jeg ringer bare ind og snakker. Og så hjælper de med at kigge det hele igennem og der er både socialrådgiver og alt muligt
Som David svarer neden for: det er også min erfaring de sidste 9 år

Resposta da Krifa
They were very quick to accommodate me, I asked for an appointment and I got it 2 hours later, which is super fast, efficient and accommodating for me, thank you

Resposta da Krifa
Hvad er det for en sag I har kigget igennem? I har jo ikke oprettet en sag endnu! Jeg har oplysninger jeg har fået som medlem af Krifa. Hvorfor vil I ikke se på dem sammen med mig? Jeg ber om faglig assistanse, men Krifa virker ligeglade i min sag. Skyder det hele tiden ud. Jeg ønsker at tale med en fagperson. Det kan åbentbart ikke lade sig gøre.

Resposta da Krifa
Virkelig god og venlig betjening ved henvendelser.

Resposta da Krifa
Hun var rigtig god til at hjælpe mig så tak for det

Resposta da Krifa
Det mest venlige og hjælpsomme medarbejdere, jeg har nogensinde har haft kontakt med. Hvis det er op til mig, vil jeg give dem 10 stjerner

Resposta da Krifa
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg grundlæggende tror på, at Krifa gerne vil gøre det godt for sine medlemmer. Desværre er min oplevelse lige nu, at kontakten med Krifa skaber mere stress end tryghed.

Resposta da Krifa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.