SCAAAAM!!!
SCAAAAM!!!! VARNING!!!!!!Jag ville byta storlek, sände tillbaka dem jag hade och har därefter varken fått nya tofflor eller pengar tillbaka. Har både ringt, smsat och mailat!!!
Sem histórico de convites para avaliação
Elendig kvalitet på sandalene. Informerte om a jeg var misfornøyd med produktet og ville returnere. De spurte om jeg var villig til å beholde sandalene for halvpris i stedet så jeg gikk med på det. Fikk aldri halvpris som de lovte og de svarer ikke på mail lenger heller. Bare å holde seg unna
Dette er samme kvalitet som rimelig Temu sandaler. Ikke like de som er avbildet. Kunstig stoff som skal ligne på lær/semsket. Alt i alt elendig kvalitet!
Korkshop har stulit mina pengar. Först skickade dom tydlig fejk kina-grejer i fel material och storlek, plastigt och B, och nu är det 3 månader sedan jag returnerade och de svarar inte längre på mina mail och jag har inte fått mina pengar tillbaka.
Drop shipping scam. Riktigt fula och obekväma skor. När jag ville returnera ville de först veta varför trots att deras returvillkor anger att det ska gå att returnera utan anledning. Jag returnerade i juni och har nu drygt två månader senare inte fått tillbaka några pengar trots flera påminnelser.
Dropshipping scam. Skickade tillbaka dessa i maj och har fortfarande inte fått tillbaka pengarna. Se upp för dessa
Köp inte från detta företag! Vilseledande information om produkterna de säljer till en ganska saftig summa pengar. Skorna känns plastiga och är absolut inte så välgjorda som de marknadsför dem. Tog en evighet att få skorna som dessutom inte passade.
Horrible! Bought a pair of sandals and they were significantly smaller, so I returned them to an address in Torslanda. I was told I would received a refund, when I followed up they said their payment system is down and when I still didn’t get a refund week later they stopped replying. It’s now been 4 months since the purchase and still no refund. I filed a dispute. Do not purchase from them!
Sandalene er overhodet ikke i kork og lær. Allerede etter 4 dager løsnet sålen. Alt er i plast, og nå etter knappe to uker er det bare å kaste dem.
Beställde två par tofflor, tog 7-8veckor att få dessa till att börja med. Så fick de i slutet av semestern....
Sedan så var de inte ens nära på att passa foten i storlek, de svarade tillslut på mejlet om retur, och sa att de skulle skicka nya.
Gått 2veckor nu sedan jag skicka tillbaka de första och väntar fortfarande på återkoppling om de nya de sa att de skulle skicka...
Oseriöst företag, dumt av mig att inte gå in och läsa om omdömen först... ser ut att bli en läropeng på 800kr plus frakten för returen...
REKOMENDERAR INGEN ATT KÖPA AV DESSA, om ni inte vill ha krångel.
Varan motsvara verkligen inte vad de säger. De var små i storlekarna och kvalitén visade sig efter en dag vara dålig.
Jag har varit i kontakt med kundtjänst 2 gånger och första gången fick jag faktiskt hälften av pengarna tillbaka , istället för att göra en retur.
Andra gången , när jag påpekade den dåliga kvalitén, så sades det att ett nytt par tofflor skulle skickas. De kom aldrig.
Rekommenderar inte att handla från detta företag men de får ända 2 stjärnor då de ändå gav hälften av pengarna tillbaka…..
Styr unna. Har betalt, men aldri fått skoene. Får ikke svar på mail!
For guds skyld ikke handle her!!!! De hører ikke på deg, sender feil varer å nekter å samarbeide! Styr unna!!!!
Fick vänta FYRA veckor innan jag fick tofflorna, mailade dem flera gånger och fick samma svar varje gång, att de var på väg. De är små i storleken och då tog jag en stl större än vad jag brukar ha. Toffeln i sig upplevs hård och jag tycker inte att den bruna färgen överensstämmer med hemsidan. Och sen kom de levererade i en påse som när man beställer något från Kina… Långt ifrån mina förväntningar.
Usel kvalitét, läder enligt marknadsföring, men de är av något filtaktigt material. Alldeles för små. Har returnerat till en postadress i Torslanda... Känns inte riktigt seriöst, spännande att se om min faktura hos Klarna makuleras.
Dropshipper from China, Chinese quality and delivery time was horse and carriage from China. Trulely bad. Avoid.
tofflor i läder och kork saluförde dom, tofflor i konstmaterial fick jag. hoppas nu att dom hjälper mig att returnera dom
Otrolig dålig kvalitet där även remmarna skulle vara i läder men är i plast. Storleken är rent fel, ca 4cm kortare än de skulle varit jämfört med annat fabrikat.
Retur kan man glömma om man har öppnat förpackning och gäller inte på reavaror vilket är alla varor de har.
BLUFF BLUFF BLUFF!
Otydligt att det är dropshipping. Kom ett par tofflor i riktigt usel kvalitet i en plastpåse från kina. Köp ej. Köpte 45 men fyra cm av foten var utanför. Var snarare storlek 40.