Kozijnentotaal Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf: Het kozijn met glas is uiteindelijk na 9 weken geleverd i.p.v. de opgegeven 3-6 weken levertijd. De fabrikant of transporteur heeft het kozijn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wegens renoveren van mijn salon was ik op zoek naar een nieuwe deur inclusief kozijn. Via via ben ik terecht gekomen bij kozijnentotaal. Het bestellen ging vrij makkelijk, prijs is ook echt niet gek!... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het bestellen waarbij Kozijnentotaal een montagepartner inschakelt, dan meet de montage partij de zaken op, en komt de offerte dus ook via de montagepartij. Daardoor doet die partij er ook nog ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij wilden graag kunststof kozijnen op kleur om onze oude kozijnen te ver vangen door nieuwe en beter geïsoleerd. De kleuren codes kwamen dicht overeen met de ral kleuren van onze buitenverf. Veel... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

348 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Had schuifpui en met horren besteld…

Had schuifpui en met horren besteld maar die zaten er niet bij. Heb wel mijn geld terug gekregen.

21 de abril de 2022

Beste,

Helaas kunnen wij plissé hordeuren niet direct meeleveren bij een schuifpui of deur kozijn. Dit komt omdat wij hiervoor de maten nodig hebben voor het plaatsen "op het kozijn". Deze maten zijn pas bekent wanneer een schuifpui is geplaatst en afgewerkt. Dit is de reden waarom wij de hordeuren niet direct kunnen mee leveren. Wij vinden het oprecht vervelend dat uw verwachting hierin anders is geweest. Excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet, Team Horrentotaal

Bestelling

Bestelling, contact, levering en afhandeling waren perfect.

18 de abril de 2022

Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima kozijnen

Prima kozijnen, levering is wat je verwacht en op hoopt. Paar keer gebeld over levermoment, namen elke keer vlot de telefoon op.

Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Classificada 3 em 5 estrelas

zonder verpakking

Kozijn werd zonder verpakking uit de vrachtwagen gehaald. Was dus ook beschadigd. Ik wacht af wat er verder gebeurt.

Resposta da Kozijnentotaal

Bedankt voor uw feedback, er wordt met u contact gehouden om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Voorraad kozijn snel geleverd

Voorraad kozijn snel geleverd, ik verwacht nog twee maatwerk kozijnen, maar logisch dat dit langer duurt.

Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met de schuifpui die we…

Heel blij met de schuifpui die we hebben besteld. Fijne en duidelijke communicatie, op tijd en goed geleverd. Top!

Groeten team Kozijnentotaal.

2e bestelling ook goed.

2e bestelling ook goed.. alleen nog niet ontvangen.. kwaliteit is goed.. 1e bestelling scheurtje in het profiel word ook niet moeilijk over gedaan maar word gewoon omgeruild echter duurd dat wel weer 8 tot 10 weken maar komt uit eindelijk weer goed

8 de abril de 2022

Groeten, Team Kozijnentotaal.

Goede site

Goede site, makkelijk in bestellen en correcte levering

31 de março de 2022

Resposta da Kozijnentotaal

Hartelijk dank voor uw review. Groet, Team kozijnentotaal.

Classificada 5 em 5 estrelas

bestelling en levering kunstof kozijn

hallo
makkelijke site om een kozijn te bestellen ze houden je netjes op de hoogte over de voortgang van de levering en is netjes op de afgesproken tijd af geleverd

gr mart de wit

29 de março de 2022

Groeten team kozijnentotaal.

Niet aan te raden

Ik heb sinds begin januari een klein raam besteld. Ze beloofden na 8-10 weken te leveren. Tot vandaag niets. Ze geven me geen nieuws. Ik had ook gevraagd of ze al mijn buitendeuren zouden komen vervangen. Ze maakten de afspraak twee keer, maar er kwam nooit iemand. Geen excuses, geen uitleg. Ze negeren je gewoon.

28 de março de 2022

Beste AK,

Het betreurt ons te lezen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Wij zien in ons systeem dat uw bestelling vandaag is geleverd. Daarmee is uw bestelling in 10,5 week geleverd. Onze excuses voor deze vertraging. Op 18 maart heeft u van ons een mail ontvangen betreffende de levering. Wij zien dat u een afspraak heeft gemaakt voor een digitaal meet advies. Wij komen hiervoor niet op locatie. Graag nemen wij nog even contact met u op om dit met u te bespreken.

Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Classificada 4 em 5 estrelas

Best blij met de kozijnen

Best blij met de kozijnen. Maatvoering precies wat je opgeeft. Best normale levertijd 12weken. Bezorger belt netjes paar dagen van te voren voor afspraak en kozijnentotaal stuurt nog een sms.
Minpuntjes:
Kozijnen slecht verpakt en best vuil zit hier en daar folie op maar meeste plekken niet.
Kleur moet creme zijn maar is echt wit en ik ben zelf schilder dus weet wat creme is en wat wit is.
Hier en daar wat krasjes maar zit bij mij op dakkapel dus met wat poetsen zal het wel goed komen, maar hoort niet.
Al met al best tevreden.

Bedankt voor uw review.
Met vriendelijke groet, Team Kozijnentotaal

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie prijs en vlotte bezorging.

Bedankt voor uw positieve recensie!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze prijs kwaliteit en levering.
Met vriendelijke groet Team Kozijnentotaal.

Perfect

Perfect. Qua afleveren .
Ik kan nog niets zeggen over de maten. Nog niet nagemeten :-) maar zal best goed zijn . Ik verwacht niet anders :-).
Zal het kozijn over een aantal weken plaatsen en daarna weet ik meer .
Maar tot nu toe....10 weken levertermijn en dat was ook zo afgesproken.
Geen klachten

Fijn dat u zo tevreden bent.
Mocht u over een aantal weken toch nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Groeten team kozijnentotaal