KRAKEN Sport Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering, gevarieerde betalingsmogelijkheden, gewichtsvest van 10 kilo zit perfect. Het materiaal is zeer stevig en je kunt de gewichtjes naar wens over het vest verdelen. Voor mij is 10... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden, goede kwaliteit. We gebruiken de Kraken SUP accupomp voor het opblazen van onze vouwwagen met luchtframe. Het aantal BAR is instelbaar, ideaal. Door de deflate functie gebruiken we de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meine 2. Bestellung und wieder: Einfache Abwicklung im Shop, schnelle Lieferzeit, alles unkompliziert. Vielleicht ein halber Stern Abzug für die Verpackung: die war, wie bei der ersten Lieferung a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stevig en kwaliteitsvol gewichtsvest (16kg), misschien net wat breed voor mijn fijnere gestel (48kg F) maar niet hinderlijk. De 20kg was allicht te groot geweest, maar heb ik ook niet nodig want ik g... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

113 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

75 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede kwaliteit gymringen

Goede kwaliteit gymringen. Zowel de ringen als de spanbanden. Top spul voor zo'n prijs.

15 de abril de 2025
Opinião espontânea

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je fijne review, Alex! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de gymringen en spanbanden. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie levering en fantastisch product…

Goeie levering en fantastisch product (5kg gewichtsvest)!

3 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je positieve review, Guusje! Super om te horen dat je tevreden bent met de levering en het gewichtsvest. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!

Alles naar wens

Alles naar wens

3 de dezembro de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt, Roland! Fijn om te horen dat alles naar wens is. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Qualitativ super Parallettes

Die Parallettes sind stabil, kippsicher, Griff Durchmesser mit 4cm ideal. Sehr preiswert.

23 de outubro de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your review, Leo! We're delighted to hear that you are satisfied with the quality of the parallettes. It's great to know they feel stable and that the 4cm grip diameter is ideal for you. Enjoy your training!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week de dumbells gekocht van 2 x…

Vorige week de dumbells gekocht van 2 x 20kg, zeer snelle levering en service. prijs en kwaliteit verhouding is super vergeleken andere merken!

15 de outubro de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je fantastische review, Immanuel! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de dumbbells en de snelle levering. Het is geweldig dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert in vergelijking met andere merken. Mocht je nog vragen hebben of iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

verstelbare dumbbell 32 kg: prima product

Increments van 1 kg vind ik ideaal, hetgeen voor mij ook de reden was voor aankoop van deze dumbbell. Voelt degelijk aan. Grip/handle had voor mij iets dunner gemogen (zoals de standaard 28-30 mm.)

11 de outubro de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, M. Ramakers! Fijn om te horen dat je de increments van 1 kg ideaal vindt en dat de dumbbell degelijk aanvoelt. We nemen je opmerking over de grip/handle mee als feedback, zodat we onze producten nog verder kunnen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag weer voor je klaar.

Good rings!

30 de agosto de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your review, Tigo! We're glad to hear that you're happy with the rings. If you have any more feedback or need anything else, feel free to reach out. Enjoy your purchase!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Ben helemaal blij met mijn step. Voldoet aan mijn verwachtingen.

27 de agosto de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je mooie review, Mw Verburg! We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat je helemaal tevreden bent met je step. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!

Happy with the product

Happy with the product

28 de junho de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your positive review, Patrick! We're thrilled to hear that you're happy with the product. If you have any questions or need further assistance in the future, please don't hesitate to reach out to us. We're here to help!

Goed product

Goed product, correct en snel geleverd

5 de julho de 2024

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je positieve feedback, Eveline! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!