Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min mor og jeg besøgte showroom i Haslev ved event med minus 20%. Min mor indkøbte garn for mere end 1300 kr. Vi fik råd-og vejledning ift til garnforbrug m.m til sømandstrøje. Vi havde selv opsk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter lang tids overvejelse grundet de lidt dyre priser, valgte jeg at bestille. Og det fortryder jeg ikke! Deres Cotton garn er så lækkert at hækle med. Og kundeservicen er der ikke at sætte en f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Over al forventning. Jeg ønskede en gaveæske jeg selv sammensatte og skrev derfor til dem på mail. De lavede æsken til mig med en lille rabat, sendte samme dag og jeg modtog allerede dagen efter.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para tricô
  2. Grossista de fios
  3. Loja de fios

Escrito pela empresa

Krea Deluxe udvikler økologisk og GOTS certificeret luksusgarn i en helt unik farveskala. Den økologiske produktion giver et helt fantastisk blødt garn, og sikrer en meget høj fiberkvalitet i såvel bomuldsgarnet som uldgarnet. Med udgangspunkt i garnet skaber, vi tidløse designs med fokus på detaljer og det æstetiske udtryk. Krea Deluxe blev grundlagt i 2015 af søstrene Pia H. H. Johannesen og Heidi B. Johannesen: "Vi elsker garn og alt det fantastiske, man kan skabe ud af det via smukke designs. En passion som har fulgt os, siden vi var helt små, hvor vi lærte at hækle, strikke og sy af vores bedstemor Vi håber, vores designs kan inspirere dig, og at du bliver lige så glad for at arbejde med vores garn, som vi selv er"

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Super professionelt!

Jeg bestilte bogen “hæklet julepynt 2”, og firmaet var super professionelt hele vejen igennem mit køb. Der blev informeret hele vejen fra forudbestilling til jeg havde ordren hjemme.

De varmeste og bedste anbefalinger herfra til Krea Deluxe.

17 de agosto de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak for de 5 fantastiske stjerner du har sendt vores vej :)

God kvalitet

Lækkert garn i smukke farver.

6 de março de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tak for din fine anbefaling på vores garn
Vi sætter stor pris på dine 5 flotte stjerner til Krea Deluxe

Skønt sted at handle 🥰🌟

Skønt sted at handle 🥰🌟
Elsker deres garn som er så helt igennem lækkert og i den bedste kvalitet.
Herfra mig er det 5 plus 🌟🌟🌟🌟🌟

17 de outubro de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak stjerner og sole. Vi er super stolte og glade for din fine anbefaling

Classificada 5 em 5 estrelas

Modtog i dag et Kit til hr

Modtog i dag et Kit til hr. Og fru. Harre. Super service, hurtig ekspetion, samt en lækker karamel med. Tak for jer.

6 de janeiro de 2025

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak for de flotte stjerner og rosende ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super skøn og dejlig hjemmeside

Super skøn og dejlig hjemmeside. Jeg har bestilt et par gange nu. Jeg synes garnet er virkelig lækkert at hækle med og opskrifterne er til at forstå. Fra bestilling til levering er kort tid. Jeg kan kun anbefale at købe fra dem.

6 de janeiro de 2025

Tusinde tak for de flotte ord og alle 5 flotte stjerner du har sendt vores vej

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og god service

Deres produkter er simpelthen så lækre og fine, jeg er vildt med deres farvesammensætninger og mønstrene er nemme at forstå.
Servicen er altid god, og man skal unde sig selv et besøg i deres hyggelige butik.

4 de março de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak for alle de fine ord. Det sætter vi stor pris på

Meget positive oplevelser

Meget positive oplevelser. Har bestilt garn, garn kit og hæklet julepynt bøger. Altid perfekt og smukt pakket ind, med sans for detaljer. Og en skøn garn kvalitet. Instruktionerne til opskrifter er nemme at gå til og gode instruktionsvideoer ligeledes. Kan kun give top karakterer herfra 👍

2 de dezembro de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak. Vi sætter stor pris på de fine ord og flotte anbefaling

Altid en dejlig oplevelse hos Krea Deluxe

Jeg har handlet hos Krea Deluxe ad flere omgange, og har altid været yderst tilfreds med det, jeg har modtaget.
En varm anbefaling herfra!

5 de dezembro de 2024

Tusinde tak for din fine anbefaling af Krea Deluxe

Her kommer en skudefuld ros til Krea Deluxe, som de virkelig fortjener:

Her kommer en skudefuld ros til Krea Deluxe, som de virkelig fortjener:

At handle hos Krea Deluxe er lidt som at gå ind i en magisk garnverden, hvor man bliver mødt af smilende feer (og måske et par garn-gudinder), der gør alt for at sikre, at man går derfra med både humøret og poserne fyldt. Servicen er simpelthen i verdensklasse – hvis de solgte humør, ville de nok være millionærer allerede.

Produkterne? Ja, de er i en helt særlig liga. Garnet er så luksuriøst, at man næsten ikke tør strikke af det – men når man gør, bliver resultatet noget, der ligner en million. Og udvalget af farver? Det er som at kigge ud over en regnbue, bare endnu bedre! Når jeg laver noget eksklusivt, er det altid i garn fra Krea Deluxe, for jeg ved, at det færdige resultat ikke bare holder faconen, men også min kærlighed til farverne i årevis.

Og så er der deres fokus på bæredygtighed – dét er prikken over i’et. Når man køber garn her, kan man sove trygt om natten og vide, at alt fra arbejdsforhold til dyrevelfærd og ressourceforbrug er tænkt igennem til punkt og prikke. Det er lidt som at få en varm krammer af moder jord hver gang, man strikker med deres garn.

Opskrifterne er også et kapitel for sig. De er så gennemarbejdede, at jeg nogle gange tænker: “Hvordan kan nogen overhovedet lave fejl med denne opskrift?” Spoiler: Det kan man ikke! Det er som at få en strikke-GPS, der guider én trygt fra første maske til sidste aflukning.

Krea Deluxe, I gør det fantastisk – og jeg køber garn med verdens bedste samvittighed hos jer. Hvis jeg kunne give jer en pokal, havde den været lavet af garn, selvfølgelig!

11 de dezembro de 2024

Resposta da Krea Deluxe

TUSINDE TAK for din helt utrolig fine anbefaling af Krea Deluxe.
smilende feer, garngudinder, strikke GPS og regnbuer.
Det var som at læse et dejligt eventyr, og vi værdsætter hvert et ord du har taget dig tid til at skrive.
TAK

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem de sidste 4 år deltaget…

Jeg har igennem de sidste 4 år deltaget o workshops på fysiske og online, samt både brugt deres garn og og opskrifter.

Jeg har altid haft en god oplevelse og en god service.

Min datter fik til med noget strikket dukketøj ved et besøg i september 23 i butikken. Det er altid hjerte varmt at besøge butikken og på diverse stande i Danmark.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det. :)

1 de dezembro de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak. Vi værdsætter hver eneste stjerne du har sendt vores vej og de flotte ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Både Pia og Heidi samt deres personale er altid søde, smilende og hjælpsomme, og leverer altid en super service,

25 de outubro de 2024

Resposta da Krea Deluxe

Tusinde tak. Det er vi super glade for at høre
Og tak for de 5 stjerner også

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais